LESkOpoz Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 niiiiiije Vicooooooo! ajde, kad cemo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Bio si u Dangubi, Ćiro. Yarrrr! ja sam bas cuo pohvalne stvari za to karaoke vece u Dangubi. Neko je hteo jako da te zajebe! Ono je - ne daj boze da si tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 mene je pre neko veče odmeravao lik u buregdžinici(mada imaju samo pite:) ), i nešto gunđao o mojoj majici dok se nisam okrenuo da vidim o čemu se radi. U pitanju je neki lik što je pikao kvejkericu sa starim glavama, uglavnom se čudio kako je do sada opstao taj RUR. Samo eto nije čuo za Đukića! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 ja sam prekjuce u studenjaku videla nekog u majici sa zupcanikom, ali nemam pojma ko je, pa nisam htela da ga plasim... karaoke u dangubi nisu lose uopste :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 mene je pre neko veče odmeravao lik u buregdžinici(mada imaju samo pite:) ), i nešto gunđao o mojoj majici dok se nisam okrenuo da vidim o čemu se radi. U pitanju je neki lik što je pikao kvejkericu sa starim glavama, uglavnom se čudio kako je do sada opstao taj RUR. Samo eto nije čuo za Đukića! Prate te! Uskoro ce poceti da te posecuju njihovi postari, djubretari i ljudi koji se raspituju za adrese! Drzace ti kucu pod prismotrom! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Vratih se sa Zlatibora, one lepinje sabijaju, Irish pub je sranje fensi mesto, noci ledene, okolna brda prelepa, sve preskupo. Ali odusevljen sam u svakom slucaju, zao mi je sto sam ostao samo 9 dana :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 video sam te kreki iz tramvaja kad si cekao valjda bas na autobuskoj stanici ! Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 rurovac na svadbi !!!!:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 video sam te kreki iz tramvaja kad si cekao valjda bas na autobuskoj stanici ! Yes, ali sam na kraju kofer, putnu torbu i ranac teglio preko mosta do Usca jer su fucking autobusi krcati. Ruke ne osecam :S Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Vratih se sa Zlatibora, one lepinje sabijaju, Irish pub je sranje fensi mesto, noci ledene, okolna brda prelepa, sve preskupo. sta je irish pub na zlatiboru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Irish Pub koji se nalazi na Zlatiboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 oket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 lik: (gleda mi majicu) rur, a? ja: a a lik: milan? ja: djukic lik: da, da, djukic (klima glavom) ja: eo faktura poz lik: poz (odlazi) A na koju firmu je kupovao? :) sta je irish pub na zlatiboru ? Baš htedoh napisati Krekiju, kakav si mislio da će biti kad ga drži Grand :)) Nema veze sa Irish pabom u suštini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 sad ce da mi dodje drustvo, jos veceras sam sam kod kuce. Razmisljali smo da li da napravimo kao pidzama zurku, ili plaza zurku, pa smo se dogovorili na kraju da moze i jedno i drugo. :D inace, zna li neko kako se najlakse pravi pijana lubenica (sa vodkom)? Gledao sam nesto na yt-u, ali nisam nista korisno nasao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Napravite "bring your own hoe" žurku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Pa jedino sto mi se zapravo u njemu svidelo jeste dvocevka, a inace strasno je to sto sluze samo 0.3 i 0.33 piva, i to ne bas jeftino prodjes :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 sad ce da mi dodje drustvo, jos veceras sam sam kod kuce. Razmisljali smo da li da napravimo kao pidzama zurku, ili plaza zurku, pa smo se dogovorili na kraju da moze i jedno i drugo. :D inace, zna li neko kako se najlakse pravi pijana lubenica (sa vodkom)? Gledao sam nesto na yt-u, ali nisam nista korisno nasao... Uzmes lubenicu, iseces po pola i ustrcas votku. Ali ZA SVAKI SLUCAJ POREDJ JUTOOBA PROVERITE I WIKIPEDIU!!! ZAJEBANO JE, MOZE DA EKSPLODIRA LUBENICA AKO NE PRATITE UPUTSTVA!! :P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Poz drugari, odoh skijati Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 samo uzmesh shpric sa shto duzhom i shto debljom iglom, pa krenesh polako da ubrizgavash chim probije koru i gurash shpric sve dublje. uradish tako desetak puta sa razlichitih strana i ostavish da se dobrano oladi. mada sad, kontam da ako je lubenica bash velika onda je elegantnije i lakshe, ko shto igor kahze, lepo iseci je na pola pa svaki deo za sebe ushpricati. ili najjednostavnije reshenje, uzmesh parche lubenice u jednu, a chashu (flashu) vodke u drugu ruku i udri :D ionako ide u isti stomak :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Zar nije ovde svojevremeno neko baš postovao neki recept, u fazonu, isečeš rupu na lubenici otprilike veličine grlića flaše vodke, ali nešto veću, pa okreneš da rupa bude na dole, pa valjda onda čekaš da izađe voda iz lubenice koliko može, a onda obrneš "naopako" pa gurneš u tu rupu flašu i čekaš da "upije" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 tako je meni poznato , iseces komad u obliku piramide ili kako god i kasnije vratis kad napunis alkoholom When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 jer ako ga ne vratis - ode mast u propast The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 (edited) nvm Edited August 10, 2010 by Cela_ When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 Čemu sve to kad postoji rakija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 samo nemoj da preteras s alkoholom, onda ima bljutav ukus People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts