G!!! Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted October 26, 2011 Report Share Posted October 26, 2011 Sjajna reklama :D Serija me mami da uzmem da je gledam, ali ovi retardirani emo momenti koje pominjete su me sad odbili nekako, šta znam.. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Meni je ok.... Moze to mnogo bolje, pogotovo sto i strip citam, ali nije losa za pogledati... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 27, 2011 Report Share Posted October 27, 2011 Ova prva epizoda druge sezone je u svakom slucaju bolja nego par poslednjih epizoda prosle sezone. Meni je serija ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted October 28, 2011 Report Share Posted October 28, 2011 Jel neko gledao drugu epizodu ? Valja li ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 Odgledao sam sve tri iz druge sezone, nije toliko loše, posebno ova treća ... premotavao sam dosta što solo uvidevši sranje scene što setivši se ivketovog mudrog saveta, tako da nije bilo negledljivo. Jedino što su ga izmiksali u odnosu na strip onoliko, pa i više nema veze jedno sa drugim. btw, nakon rekordnog gledalačkog tela prve epizode druge sezone, objavili su da snimaju i treću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 gledljivo, to je ono sto trazimo danas od serije koja treba da nas zabavi? :) inace, od ove glumacke ekipe jedini gotivac je matori koji vec 3 epizode bleji na prikolici i crossbow master iz bundoksa :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Nervira me što imaju tako tu labavu konekciju sa stripom, i onda gledam epizodu i jednostavno ne znam dal' će da sledi strip ili ne, do samog kraja epizode :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Ja nisam citao strip, racunao sam da ne spojlujem seriju, ali nema sta da se spojluje vise. Bas dok sam gledao pretposlednju epizodu pomislih koje je ovo djubre jebote. A ovo sprintanje je pobedilo, ni bolt ne bi pobegao ovim ultra zombijima koji na sve to cuju kao sove i imaju njuh punokrvnog gonica. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 izasla 4-ta epizoda druge sezone...meni je shejn bio jako gotivan sve dok nije upucao matorog otisa i ostavio ga zombijima :)) edit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted November 7, 2011 Report Share Posted November 7, 2011 Nemoj da staviš spoiler slučajno, pošto su svi pogledali epizodu kad i ti. sry,zaboravio sam da ima onih koji cekaju da izadju sve epizode Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 8, 2011 Report Share Posted November 8, 2011 izasla 4-ta epizoda druge sezone...meni je shejn bio jako gotivan sve dok nije upucao matorog otisa i ostavio ga zombijima :)) Pa nemam pojma, ne znam dal' bih se mogao složiti sa tobom :) Meni je ispočetka bio nekako "ljigav", a i brat,e hteo je da ubije Rika, mislim, kako može da ti bude gotivan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 (edited) Meni je ispočetka bio nekako "ljigav", a i brat,e hteo je da ubije Rika, mislim, kako može da ti bude gotivan :) haha, true :) Edited November 16, 2011 by dJAPEh8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 16, 2011 Report Share Posted November 16, 2011 Šejnu je to bio only logical choice imo. Mada generalno mi ide na kurac što se ponašaju ležerno, pa se dese situacije koje apsolutno nisu potrebne u datim trenucima.Dete: "Hoću i ja, hoću i ja", Roditelji: "Povedi dete, i onako nema šta da radi" MRŠUPIČKUMATERINU :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Ja sam recimo ispizdeo u ovoj poslednjoj epizodi na ovu kauboj style plavusu, da ne bi ona ispalila metak i napravila se pametna.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Da, da... I onaj matori. Šta koj kurac. Lupi joj šamar. Ne... Oće pička da puca. Duvaj kurac. Baš sam bio ispizdeo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 17, 2011 Report Share Posted November 17, 2011 Da, da... I onaj matori. Šta koj kurac. Lupi joj šamar. Ne... Oće pička da puca. Duvaj kurac. Baš sam bio ispizdeo :) hahahahaha, to ti pricam :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Nekako mi se isuviše sporo odvija ova druga sezona. Kao da su rekli "jeeej, idemo u drugu sezonu, imamo 13 epizoda (ili koliko već) umesto 7!". I onda se neko setio "Ali, napisali smo scenario za 7", pa se neko drugi setio "Ništa, razvuci na 13!". Nekako je sve sporo, dijalozi ubijaju, zaboravim šta sam počeo da gledam. Ili recimo kad nešto rade, tipa treba da se neko uzvere uz liticu, to traje minutima, a bez potrebe. Inače pored toga mi je ok, s tim što zahvaljujući stripu sad znam otprilike šta da očekujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Pa s obzirom da ne prate strip, ko zna gde ce zavrsiti. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 20, 2011 Report Share Posted November 20, 2011 Pa da, ali imaš događaje koji su preneseni skroz iz stripa, da sad ne pišem po spojlerima, i onda već znaš šta te čeka. No slažem se, ajde da vidimo gde će otići, pošto obično u poslednje 3-4 epizode bude ok razvoj situacije. Kao u Dexteru na primer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 21, 2011 Report Share Posted November 21, 2011 Totalno si u pravu sto se tice tog odugovlacenja i "razvlacenja" epizoda, a i sezone.. To me je nerviralo malo i kod "Lost"-a. Onu malu ako na kraju nadju zivu i zdravu ispizdecu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 mislim da sam zadovoljan ovom sezonom, naravno uz neizbezno premotavanje dosadnih razgovora. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Ja samo tako i gledam sve serije koje pratim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 Pocela da smara serija nista se ne desava , kao sto je Laki napisao u postu iznad previse dosadnih i pateticnih stvari , i to najvise od ove Lory iliti zhene od Rick-a , previse se razvukla serija mogli su sve ovo sto se desilo u 3 epizode da odrade a ne u 6 , nedostaje mi malo vise akcije neke , pucnjave jurnjave zombija itd... nadam se da ce biti bolja vec sled epizoda Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 22, 2011 Report Share Posted November 22, 2011 nadaj se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts