Jump to content

The Walking Dead AMC series

Recommended Posts

• 1 month later...

tek danas odgledah 6. epizodu...

šta ja znam - meni serija baš gotivna :) možda smo previše navikli na serije koje su non stop nabijene akcijom, skroz mi prija ova promena. Neki glumci jesu krš, ali to me nikada nije toliko pogađalo, i X-Files je imao očajnu glumu pa je bio do jaja :)

smor je što ćemo da se načekamo za drugi serijal, i što ima vesti kao što su

On December 1, 2010, Deadline.com reported that Darabont had fired his writing staff, including executive producer Charles "Chic" Eglee, and plans to use freelance writers for the second season.[17] Kirkman called the announcement "premature" and clarified that Eglee left to pursue other projects when Darabont decided to stay on as showrunner and that no definitive plans had been made regarding the writing staff for season two.[18]

Odgledo sinoc prve dve, ju koje razocarenje. Ubacili gomilu crnji da se deru i ispustaju zvukove i naravno rasistu, glavni likovi iz stripa ono da nisam citao strip pomislio bih da su extras.

Bas sam se ponadao da nece biti fail b produkcija resident evil like sranje....

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

• 2 weeks later...

stijo, pričamo o dve kategorije ovde. jedno je temperatura a drugo razorna moć tj. jačina eksplozije. to je ono što se izražava u kilotonama/megatonama (jer se gleda masa TNT-a koja bi izazvala ekvivalentnu eksploziju). prema tome, ako napraviš malu bombu od termita, ona će da razvije par hiljada stepeni i istopi npr. automobil al okolo neće ništa oštetiti jer ima malo kilotona :)

plus, ovo što dži kaže, to je američka serija i oni su upotrebili svoju retardiranu meru.

Nisam ni ja znao :)

Ali svejedno , zar ne bi trebalo da bomba bude jaka , da se ti virusi ne bi oslobodili ?

Citat :

Sastoji se iz dve faze

aerosolnog paljenja

Vece razorne moci od bilo kog drugog

eksploziva osim nuklearnog.

Pritisak u vakuumu pali kiseonik

izmedju 5.000 i 6.000 stepeni.

Koristi se za masovno

uništenje.

:))

edit : typo

Edited by Urosh_

^.^

dobro, nazovimo tu bombu perinom bombom.

to što perina bomba pali vazduh na 3000 stepeni i ima razorno dejstvo veće od bilo čega što nije atomska bomba, ne znači da perina bomba postoji samo u jednoj veličini. postoji perina bomba od pola metra, koja razori jednu zgradu, i perina bomba od tri metra, koja sravni ceo kvart. capisce?

a i serija nije pravljena u tom fazonu da gledalac sa analizom ide toliko daleko.... zombiji + ljudska priroda u apokalipsi :) mislim da je glavi baja pucao iz revolvera vise nego sto ima metaka u jednoj sceni ali to realno nije ni bitno, ako razmisljas o tome samo kvari bilo kakav uzitak

fallout_table.gif

• 8 months later...

ili batali ili premotavaj scene kad je u kadru ženska osoba, pošto će pre ili kasnije da pita "zašto si mi onako nadrkano odgovorio kada sam te pitala da li je među nama sve u redu dok smo bežali od krda krvoločnih zombija?"

možda vredi videti šta će biti na kraju pošto ovo valjda ima neki predodređen smislen završetak?