Pekarman Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Vode se zvukom i vidom, a posto je bio u sobi, komiran a ispred vrata je stajao krevet nit su ga oni culi nit videli kad su klali po bolnici. To mi prvo palo na pamet, kao najprostije objasnjenje, nisam citao strip pa mozda postoji neko zanimljivije. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Nema, i u stripu se budi sam u sobi... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Pa i u stripu i u seriji je sugerisano da su zombiji bili ugurani i zaključani iza onih vrata, i da su jednostavno ostavili lika kao balast jer nisu tako povređenog mogli da ga vode sa sobom (pošto je komiran, jel). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 znam da je takvo trenutno objašnjenje, al malo je naivno/pogodno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 18, 2010 Report Share Posted November 18, 2010 a zombiji uopste nisu naivni :) strip je mnogo bolji, mada serija nije mnogo odmakla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 ne svidja mi se ova epizoda pfff Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Svidja mi se iskreno sve shto dodaju, krenuo sam opet strip chitati i neam pojma, kontam zashto su dodali shta su dodali, jedino mi lejm: lik alana, kojeg je zamenio onaj psiho ed, koji tuche onu matorku, alan totlano kul bio a ta matora totalna krava, nekako mi to nepotrebno delovalo. I mnogo veca uloga onog kovrdzavo-gej sherifa. Al opet imam osecaj da je svaka epizoda prekratka, mozda je to znak da je jako dobra. Mislim da je ovo jedna od onih serija koja iz cuga gledash...grrr! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 ova nije bila losa, ali samo jos 15 min da je bilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 bas super epizoda, nadoknadili su prethodne 2 epizode koje su bile malo sporije Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 najbolja epizoda do sada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Ja kao zombiemoviefan mogu da kazem da je serija, bar za sad, odlicna. Ne znam cemu silne kritike, uvek jedva cekam da izadje neki novi zombie film, koji ce me usreciti sat i po vremena, pa onda cekam po godinu dana...Ovako sam dobio seriju! Maske zombie-a su odlicno uradjene.. Sa sad ne mogu da nadjem ni jednu stvar koja je losije uradjena, od nekog prethodno vec vidjenog zombie filma. Ziveli zombi-ji ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dig Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Pitam se oce ubaciti ikad azijatskog zombija. Eto neshto shto recimo nisam josh vido' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Pitam se oce ubaciti ikad azijatskog zombija. Eto neshto shto recimo nisam josh vido' Mozda ugrizu onog Koreanca :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Kakaf sam debil retardirani, stoji topic ohoho mene mrzi da kliknem. Tek sam sad izvalio da su napravili seriju od mog omiljenog stripa o zombijima. Jel zna neko dal je Dekara nastavio da izdaje to kod nas na srpskom? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feno Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 Pu je... razmisljam sta ce topic gore, pogledam na kelendar-sreda. :/ Nisam gledao ovu epizodu, mora internet da radi... @dJAPE Mozda je ova serija vs zombi filmovi ok. Ovo vs istoimeni comic, gubi. Za sada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 koji je film zapravo bolji od stripa po kojem je radjen ? strip ce uvek biti bolji, kao i knjiga tu nema reci, zasto uporedjivati uopste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 i metalika je sranje posle bleka a i prvi album je uvek bolji, hipsteri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 Kakaf sam debil retardirani, stoji topic ohoho mene mrzi da kliknem. Tek sam sad izvalio da su napravili seriju od mog omiljenog stripa o zombijima. Jel zna neko dal je Dekara nastavio da izdaje to kod nas na srpskom? Stao je na 11. broju. Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 @dJAPE Mozda je ova serija vs zombi filmovi ok. Ovo vs istoimeni comic, gubi. Za sada. Jbga, ja nisam pratio strip, verovatno da ima odstupanja od njega, ali sto se tice same radnje dobra je. Kad izlaze nove epizode? Nedeljom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 skini strip sa torenata, vrhunski je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Ma jok, onda mi nece biti zanimljiva serija xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Nemo da brineš, serija i strip imaju otprilike 30% zajedničkog sadržaja :) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Pitam se oce ubaciti ikad azijatskog zombija. Eto neshto shto recimo nisam josh vido' Film "The Beginning" iz 2007me ima azijske zombije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Pitam se oce ubaciti ikad azijatskog zombija. Eto neshto shto recimo nisam josh vido' Probaj da gledaš neki japanski film sa zombijima... Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 Nemo da brineš, serija i strip imaju otprilike 30% zajedničkog sadržaja :) :s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts