gruja Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 Ево ти са Википедије, па упореди Челзи и Нотингем... http://en.wikipedia.org/wiki/Nottingham_Forest_F.C. http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_F.C. И са Абрамовичем су слабији у односу на Нотингем... ЕДИТ: Реално, фејл линк, преправљено kako su slabiji,aj mi objasni,imaju i vise titula i vise fa kupova Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 zar zaista ocekujes neki odgovor? :C Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 zao mi ovog city-a :D , sada dzeko failuje.. 8 utakmica bez gola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 jos se nije navikao..samo da izdrze za to 4to mesto, moramo ih gledati u LS, suvise su zanimljivi Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 wat sa ženama se ne priča o fudbalu, nikako da skontate stija je navijao za liverpul jos 1891. Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 rece starbak 'napred murinjo je isto sto i napred bekam' stijovic :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 ma smesno mi je bilo sto si se nasao uvredjenim jer je lik rekao vise niko ne navija za liverpul (a naravno da nije mislio da vise NIKO ne navija) :c Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 pa ko još navija za te papane ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 da bre, glory glory man united! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted March 22, 2011 Report Share Posted March 22, 2011 jos se nije navikao..samo da izdrze za to 4to mesto, moramo ih gledati u LS, suvise su zanimljivi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 murinjo sve vise prica o svom povratku u englesku. tesko da ce ove sezone otici iz reala, mozda ako kojim slucajem osvoji nesto sa realom, pa cisto da ne bude da nije nista uradio ne bih voleo da ga gledam u nekom drugom timu, pogotovu ne u sitiju, jer bi sa onim igracima gazio po svima. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 ako se on vrati u engleski klub, to ce biti 95 % manchester ili 5 % celzi opet. Ne vidim ga ni u jednom drugom klubu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 ako ode u mrtvi mancester zamrzecu ga iz dna duse..ali ne vidim samo zasto bi karlo bio otpusten..pa ne moze svake godine duplu krunu da osvoji..nije to jsl i kolko vec dugo mala spanska pickica nije dala gol..nek mu da tata frenk neki penal da izvede da ne place posle.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 carlo odlazi na kraju sezone Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 mozda nekom bude zanimljivo :) Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 meni je tuzno..pogotovu onaj deo oko 2:00..kada bendtner protiv barse prima loptu svojom protetickom bednom nogom.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 koja beda jbt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Lucas Leiva signs long-term Liverpool contract \o/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 budale Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 (edited) hahahah sada jos fali da produze i ngogu, a jovanovicu da povecaju platu :) Edited March 30, 2011 by agrsv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 ma ne, ne navijaju sudije za Man UTD, jok.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 djavoli.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Kapiram da bi bio smor od tekme, da sudija nije usrao sa odlukama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 ma penal Vidića nije postojao (faul van kaznenog), ali crveni jeste, poluvreme je trebalo da bude 1-0 i da Nemanja odmori Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 ^Istina. Al sjebao je jos 5,6 odluka minimum. Sve u svemu, ocajno sudjenje, odlicna tekma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts