gruja Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Btw ja bi opusteno dao Karageru crveni za onaj start nad Nanijem. zato sto navijas za junajtedstijo vadi onu sliku iz naftalina:> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Suarez, napravi mi dete. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) Kalou considering Blues future IDI MOLIM TE!!! :( Edited March 6, 2011 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 zato sto navijas za junajted Zapravo ne, ja sam fan Totenhema :) Nego realno, zaleteo se kao sivonja i sa podignutom nogom uleteo Naniju u nogu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) bedni smo dojaja nema opravdanja..i treba mancester da osvoji kad mi ne pobedimo lako sanderlend sa dva tri nula kao oni.. ne znam kako mozes to reci, svaki bukvalno svaki tim bi bio kanta pa i barselona da im ne igraju 3-4 standardna ako ne i najbolja igraca. edit: koma se vise nece vratiti na forum Edited March 6, 2011 by SUBE Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Manchester ocajan, vidi se koliko im samo Vidic (odbrana) znaci... Btw ja bi opusteno dao Karageru crveni za onaj start nad Nanijem. I ja bi dao rafaelu za start nad cini mi se mejrelesom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Da i to je bio opasan start, samo sto je Karager posteno odvalio Nanija po nozi, a Rafael cini mi se nije vec je "samo" uleteo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 ali nani ustaje, dolazi do sudije, pokazuje ranu, i opet pada na zemlju. dozivotni ban :))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Nista bez Vidica. Suarez odlican. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 jel se Howard Webb povredio na zagrevanju, pa nije nastupio danas? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Suarez odlican. car, zao mi je sto je kujt dirao onu loptu kad je vec isla u gol posle onakvog solo prodora suareza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 sta se to zbilo sa nanijem, za nas koji nismo gledali :c sto je pustio suzu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 prvo iz razloga što je ciganin, a drugo Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Jebo mu ja majku cigansku... Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=DFEB4ygC450 Evo link dok radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Jebote ovaj Karager je kasapin. Nije da Nani nije maleni cigan sam po sebi, ali Karager bi trebalo da se vrati u mesaru iz koje je pobegao . Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 karager je meni najprecenjeniji igrac na svetu jebeno borbeno drvo koje je proslo u fudbalu bas zbog svoje borbenosti Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Carra je car. Liverpool je jedini klub na svetu gde on može da igra. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 karager je carina, covek srce. nesto slicno kao gatuzo, mislim to je taj kalup. a nani je picketina ciganska, ladno se rasplakao :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Voleo bi da vas taj car tako potkači, pa da ga onda poljubite u bulju jer je car. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 ne znam kako neko moze da ima njegov dres Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 (edited) bedni smo dojaja nema opravdanja..i treba mancester da osvoji kad mi ne pobedimo lako sanderlend sa dva tri nula kao oni.. nisam gledao tekmu, ali pogledao sam pregled, arsenal bas nije imao srece "lopta nije htela da udje u gol", a i golmana je kenjalo, desava se to svima, a onda na kraju, dve situacije iz jedne postignut pogodatak, sviran nepostojeci ofsajd a iz druge gol bi bio 90% da arsavin ocigledno odgurnut i sve to bez fabregasa, rvp-a... tako da ono, your argument is invalid, my hair is a bird :D alo ludaci, pa ja i kazem da je penal bio :))) skapirao sam ja da si ti rekao da je penal, nego sam se ja osvrnuo na to sto si rekao da se nije videlo, brate (gari) videlo se iz AVIONA! :D hvala seljacima iz poola, poceo sam da ih gotivim zbog suareza, jebena macka :D btw. Fabregas '90 per cent' for Barcelona tie Van Persie in squad to face Barcelona lepe vesti, sa tim sto sam gotovo siguran da rvp nece odigrati celu, al' dobro, TU JE! Edited March 7, 2011 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 znao sam da su slagali za rvp-a, al me mrzi da trazim svoj post da se quoteujem! :D prolazi arsenal! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 ne znam kako neko moze da ima njegov dres Doći ću vam u redakciju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 @ alpha brate i ja bi voleo da kazem tako, ali kako to da nas uvek nesto nece? pa i taj odvratni mancester igra bez dosta igraca tokom sezone zbog povreda, pa opet kuci dobijaju sve bez frke..da te podsetim - arsenal je kljucne bodove izgubio kuci sad sa sanderlendom, kuci sa njukaslom (0-1 izgubili kerol nam dao gol na fabijanskog) i kuci sa totenhemom ( 2-3 a vodili smo 2-0 kad je fabregas igrao rukom za penal kao da igra za radnicki iz obr)..da ne pominjem 4-4 na st jamesu..pa samo proracunaj kolko je to bacenih boodova i to iskljucivo zbog gluposti..nema tu golmana je kenjalo..ne brani im zulio cezar nego chamakh i bendtner nisu igraci koji mogu da te odvedu do titule..kao sto nije ni berbatov npr. ali oni imaju meksikanca koji daje gol uvek kad treba.. sreca je 5 posto..ostalo mora da se pokrije sto arsenal nekako ne ume..sto ne znaci da nema nade sutra! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts