tOMABRE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Dobro, drugi zuti, na to sam mislio... Posto ako to po vama nije za drugi zuti onda dzabe diskutujemo ovde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ono jeste bilo za drugi zuti. naravno, ako mislimo na isto, a ja mislim na onaj duel bez lopte kada mu je usao kolenom u butinu.. sve u svemu, dobra tekma, jak tempo, dosta sansi, trcanja.. zadovoljan sam! a i doslo je 2+II :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Dobro je, vec sam pomislio da sam ja gledao neku drugu utakmicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Bilo je naravno za drugi žuti, ali je Runijev start bez lopte još jednom bio za direktan crveni, plus je to bio jedno 30-i minut, znači igrali bi više od jednog poluvremena sa 10 igrača. A protiv Wigana je udario lika u sedmom minutu fazon. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Hoces da kaze da "duel sa Runijem" nije za zuti karton? necu na ovo da odgovorim, samo sam poredio sa runijevim laktom :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 trebao je i luiz u svalcionicu... dobar mech... mada chelzi je u kurcu, ne znam dalje kako ce ici... i iznenadila me postava ona 4-4-2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 jebi manchester. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Ok, onda se slazemo :) A highl1 taj deo utakmice bas nisam gledao, tako da ne znam za taj start Runija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 vec je poceo da kenja sudijama, nije ga sramota luiz je trebao da dobije drugi zuti, penal ja nikada ne bih svirao za ono najvise me obradovalo sto nemanjdza nece igrati protiv seljaka \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 pa uvek kad im ne odgovara, on kenja sudijama, matori debil Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 pa uvek kad im ne odgovara, on kenja sudijama, matori debil +1 za hejt na fergija Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 (edited) luiz je zasluzio drugi zhuti,bez greske,realno penal je smeshan,mogao je da ga sudi,a i da ga ne sudi runi crveni opet,boli ga kara,zna da mu nece dati nikad u zivotu karton nemanja zasluzeno crveni i to je to kako god,JEBI KORNJACHU GDE JE KOMA!?!? Edited March 1, 2011 by gruja Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 vazno je da arsenal opet ima sanse..da im suarez uzme bar bod i na konju su.. a celzi je nekako cudan..i nikada ali nikada ne treba izbacivati drogbu..makar morao krilo da igra.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 drogba je jedini napadac,usudicu se da kazem na svetu,koji moze da izdrzi duel sa vidarom Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 JEBIIIII HAHAHAHAHAHA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 \o/ nema lepse scene, nego gledati fergusona kako se majmunise pored aut linije, i zali na svaku odluku!!! Penal mozda je bio mozda nije , ipak je bolje sto je svirao! :D jebi mancester! duel drogbe i vidica- clash of the titans! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Svaki put kad gube Fergi se zacrveni ko bulka i zvace zvaku kao da oce namerno da polomi svoje "falco" zube... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 ajde koma pederu budi jak i u porazu !!!:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 A šta ako je ovo samo početak serije poraza? ;) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 nego sta je , sad ga nece biti mesec dana, ili ipak ako skupi snage i dodje onda ce da pocne da sere kako su izgubili zbog sudija i tako :D Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Zar nije tako? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 pa da, ali poenta je u tome sto navijac mutd-a ne sme (ako ima iole obraza) da se zali na sudjenje, to je isto kao kad bi se navijac zvezde zalio kako im nisu svirali penal! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Mali peder mi je zvanicno na listi najomrazenijih fudbalera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 luiz sabija jako.ne verujem kako se brzo navikao na premijer ligu. Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts