voodoo_ Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 Verovatno će da otpadnu pa će da izraste nova kosa :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbone Posted August 17, 2010 Report Share Posted August 17, 2010 bilo bi kul videti kerrigan kao nekog ko je izasao sa hemoterapije :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Aako je neko presao sve achievmente iz kampanje, jel pise 99% il 100%? Guglovao sam i neki kazu iam 100%, neki 99% al kao to je to. Ja sam presao sve i pise mi 99%, dal ima neki hidden achievement mamicu mu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScepticuS Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Ja cuo da je to neki bug i da mozes samo 1590/1600 sto je prilicno tupavo... Za sad kao cekaju da blizz fixuje to... Quote I reject your reality and substitute my own Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 to je onda to, pih jebiga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolstorybrah Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 verovatno ce moci da se dokupi tih deset bodova preko bneta za samo 0,99$! Ijaoooooooo....Aahahahahahahaha! Hvala ti za ovo... Quote [#10211] You may only use up to 0 images in your signature. <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edd.freak Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Jedno pitanje. Igrao sam betu malo,a sada i kampanju pikam.Primetio sam gomilu novih jedinica,tipa firebat,giliath i medic,njih nije bilo u beti.Jel su te jedinice samo za kampanju tipa,ili ih ima i u multiju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 Samo za kampanju. Quote Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 20, 2010 Report Share Posted August 20, 2010 gomilu novih jedinica,tipa firebat,giliath i medic Misliš gomilu starih jedinica? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Inache Gladijator zavrshna pesma i SC2 zavrshna pesma nemaju mnogo slichnosti. Ne znam odakle vam to. Pesmu iz gladijatora slucham u winampu sa vremena na vreme. Ova druga pesma nije tuzhna kao ova iz Gladijatora koju poredite. Drugachija je. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 21, 2010 Report Share Posted August 21, 2010 Meni nije kompletna pesma ista/slična, ali ima jedan segment od par sekundi (kad zapeva ženski glas) u SC2 koji je gotovo pa identičan Gladijatoru (čim sam video tu scenu momentalno sam pomislio na film, čak i u predhodnom sinematiku sa Kerigenkom). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Izabrao sam u pretposlednjoj misiji da idem po tunelima jer ne volim da pravim bazu. I onda sam zavrsio igru. Posle sam odigrao misiju da pobijem letece jedinice. Da li postoji nacin da igram poslednju misiju sada bez letecih jedinica? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Da. Imash tamo sve ranije misije. Imash na kojoj tezhini si radio koje misije i vreme za koje si ih radio. I naravno one koje nisi uradio imash i kliknesh samo play na kojoj tezhini hocesh. Imash tu i sinematike da vidish, ako si propustio neshto. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 ali na mestu je pitanje, mislim da ne moze da se igra druga misija na koju je uticalo koju si prvu izabrao u grananju...razumete me:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Mislim da B nije na to mislio, već na zadnju misiju samo sa drugačijim settingom mape. Za to ćeš morati da učitaš poziciju (ako imaš) pre misije sa tunelima i da odabereš drugu varijantu (misija sa platformama gde su leteće kolonije). Tek onda će u zadnjoj da ti se pojavljuju crvi a ne leteći (iz arhive možeš da izabereš misiju sa platformama, ali ona više nije deo kampanje i ne utiče na nju i zadnja će ti opet biti sa letećima (isto kao i kada biraš one druge dve opcione misije, ako ti nisu bile prvi izbor u kampanji, kada ih odradiš ne menja se ništa u storylajnu koji si već odabrao (iako će svi pripadajući sinematici biti tu))). edit, preteče me ovaj Japanac :) Edited August 22, 2010 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 hihi, poz:)...znaci ne mozes iz arcives bole, nego moras da loadujes sejv kao sto pip rece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Pih, aj videcu da li imam, ali mislim da nemam, ali nije ni vazno. Inace, ona misija kada izaberes Novu umesto ovog Rastamana je mnogo bolja, odnosno sinematik na kraju misije je najbolji u igri. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 (edited) Jeste (za onog Bob Marlija ni nema sinematik), ali posle dobiješ buđave ghostove umesto spectrova. Edited August 23, 2010 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 koji je to bese sinematik, mrzi me sad da otvaram kampanju? meni je najbolji fajt zeratula i kerigan i new getisburg betrayal:) edit, jebiga meni su ti ingame bili sranje jer sam igrao na minimumu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Misli na one in-game, odma kad pređeš misiju sa Novom (bez obzira dal iz kampanje ili iz arhive). Meni je najjači onaj predzadnji in-game, kad spasavaju onog crnju generala na Charu, kako kida muzika tu, uh, uh. Ovi klasični CGI su bolest, standardno. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Sto, meni su gostovi bolji, u stvari, nisu, isti su mi, a narocito kada si nub kao sto sam ja. Ali me je Nova pridobila posle ingame sinematika i sta sad da radim, moracu ispocetka da predjem kampanju!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMA Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Pa izgleda. Ni ja nisam snimao na tim kljuchin pozicijama. Mada ghost-ovi su extra. Ja sam se zajebao kod dodavanja poena u armory i laboratoriji. Quote Show must go on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Ja sam to više rekao jer si zaglavljen sa ghostovima u MP, spectrovi imaju onaj ability da komiraju protivnika, što zna da bude korisno u kampanji (naročito zadnja mapa). Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 Pitanja: 1. Kada dobijem achievement, koji god da je, on mi zauvek ostaje, bez obzira ako krenem opet kampanju ? 2. Igram sad recimo na brutal, i sad ne mogu da ispunim jedan achievement na hard, a opet predjem misiju, da li mogu posle da se vratim i samo odradim tu misiju za taj achievement sto mi fali, i opet imam sve prethodne achievemente koje sam osvojio + taj dodatni ? (al sam ga srochio) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 27, 2010 Report Share Posted August 27, 2010 odgovor je da na oba pitanja, ako sam dobro razumeo drugo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts