Kal1mero Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 http://www.mondo.rs/s197214/Vesti/Promenis_operatera_zadrzis_broj.html Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 9, 2011 Report Share Posted February 9, 2011 Ako bude u aprilu to će stvarno biti super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 almost there :) http://www.24sata.rs/vesti/ekonomija/vest/stari-broj-na-novoj-mrezi-za-200-dinara/808.phtml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Aj da vidimo taj 1.7.2011. koliko čvrsto stoji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 nisam skontao neshto.. ukoliko sam ja na postpaidu, i imam recimo josh 6 meseci ugovor sa lelekomom - ja moram da im platim unapred tih 6 meseci da bih se recimo prebacio na vip, a onda i vipu da placam tih 6 meseci za usluge? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 almost there :) http://www.24sata.rs/vesti/ekonomija/vest/stari-broj-na-novoj-mrezi-za-200-dinara/808.phtml sigurno neće omogućiti prebacivanje priključka u švajcarsku, tako da te boli kurac [vudu] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted May 9, 2011 Author Report Share Posted May 9, 2011 izgleda mrka kapa za tu švicu btw :/ @topic: ja se samo nadam da ce operateri malo vise da se pribojavaju konkurencije sada pa mozda i poboljsaju nesto od svojih usluga, cujem MTS sad skoro izbacio neke pakete koji imaju normalan internet plan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Sto mrka kapa? javili se ili se ne javljaju dugo? Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 realno gledano, kod nas je situacija u mobilnoj telefoniji odlična, imamo tri firme koje se stvarno bore međusobno i to se oseća. ja za 1000 dinara imam neta i poziva mesečno koliko mi treba, to je u americi 30-40 dolara, recimo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 ja za 1400 dinara imam neta i telefona bar triput vise nego sto mi treba. Inace koja firma relaizuje operaciju prenosa brojeva?? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 hm, zavisi gde al' u americi za te pare dobijaju i fixni i internet :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 dragane, koliko sam upućen, pretplata za iphone je 30 dolara, i tu dobijaš neograničene pozive i poruke plus gigabajt interneta. ako hoćeš da kačiš laptop na net preko telefona, to je još 10 dolara, bez dodatnih bajtova. možda imaju i neke jeftinije pretplate koje ne uključuju neograničeno telefoniranje, nisam se udubljivao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 mislim da ponuda zavisi od lokacije.. al' ovo za lap mi nije jasno.. kako ce on da zna dal' ti koristish net sa telefona ili sa laptopa? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 to ti je cuveni tethering :) pre toga je sve bilo ok, ali onda se neki lik iz marketinga setio pa izmislio novi buzz word :) inace u americi nije bas tako bajno sto se tice mobilnih mreza, evropa je tu dosta ispred, a u us zavisi i od provajedera/plana, negde naplacuju i primanje smsova na primer :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Korisnici će za prenos broja plaćati naknadu od 200 dinara novom operateru. Posle prenosa broja novi operater je dužan da plati 1.000 dinara kompaniji iz čije mreže je preuzeo broj. pa sto bi neki operator prihvatio da plati 1000dinara tj 800 ?:) moze li operator da me odbije ?:) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 9, 2011 Report Share Posted May 9, 2011 Zna li neko je l' ce biti novijih paketa od ovih koji su sada u opticaju kod svih operatera ? Mislim zbog privlachenja novih korisnika i tako to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 mts ima ovaj solidan prva droid paket,ne znam da li je neko skontao,dobije se cak i onaj lg android za dinar...500 minuta,hiljadu poruka i gigabajt protoka za 1500 dinara...jedina mana,obracunski interval na 60sekundi... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 @Ivan_ Out of curiosity, na kom si paketu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 MTS ima kul ponudu za mobilni net sada, 400 din mesečno 2Gb protoka, rasprodaja :D Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 pa sto bi neki operator prihvatio da plati 1000dinara tj 800 ?:) moze li operator da me odbije ?:) Pa zato što će ti uzeti mnooogooo više para kroz ugovor :) Kapiram da je jedini problem ljudima koji imaju ugovornu obavezu kod nekog provajdera za telefon, jer si tu obavezan ugovorom neki određeni period da budeš kod njih, u suprotnom plaćaš penale. Meni lično to deluje ok u smislu da sad mogu bez problema da gledam druge operatere, pre svega ukoliko neko izbaci dobru ponudu za telefon, što mi se desilo par puta ali nisam hteo da menjam broj i sl. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 @Ivan_ Out of curiosity, na kom si paketu? prenesi plus 500 kod telenora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Pa zato što će ti uzeti mnooogooo više para kroz ugovor :) E pa tu je problem :) ako si pripejd ili postpejd korisnik i prebacujes broj sa telenora na mts :) da li to znaci da ja moram potpisati ugovor na min godinu dana sa mts-om ? jer u tekstu pise mozes da menjas operatera na svaka tri meseca :) a to se onda ne poklapa :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 (edited) Pa ja mislim da će to zavisiti od samog provajdera, ali ne vidim zašto bi te oni uslovljavali da potpišeš ugovor na određeni rok ako ne uzimaš neke beneficije (poseban paket, telefon i sl). Kapiram da i kod pripejd broja će biti isto, jer je njima bitno da pređeš kod njih, verovatno prosečan pripejd korisnik potroši više od tih 1000 dinara inicijalnog troška za mesec-dva. Mislim ne verujem da će biti likova koji prelaze svaka tri meseca s jednog na drugog provajdera, ne vidim poentu toga :) Edited May 10, 2011 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 mts ima ovaj solidan prva droid paket,ne znam da li je neko skontao,dobije se cak i onaj lg android za dinar...500 minuta,hiljadu poruka i gigabajt protoka za 1500 dinara...jedina mana,obracunski interval na 60sekundi... Pa svaki paket kod telenora se obracunava na 60 sec, tako da sam vec navikao na lopovluk :( A ovaj paket je skroz do jaja koliko vidim, bolji nego telenorov prenesi plus + je jeftiniji i ima vise minuta.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 ako sam dobro ukapirao u pitanju je neka zestoka promocija zato je to tako...e sda,ja nisam gledao ostale mix pakete jer imaju neke nove,moj profil vise npr. ne postoji,meni je prvi minut obracun na 60s,a svaki sledeci mi je na sekundu,sto realno pravi veliku razliku,zato sam ja to naveo kao manu,ali u principu,ozbiljno se razmisljam da uzmem i zbog telefona:)mada,sad cu da vidim i neke xtc opcije na vipu,sta,jos dva meseca i tamo smo:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts