Guest Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ja sam izgleda među retkima koji su zadovoljni računima kod telenora :) plaća od 900 do 1200 dinara, telefoniram koliko mi treba a net i sms ne mogu ni da potrošim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Takodje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ^ +1 Quote People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ja sam prezadovoljan sa MTSom,mix2300 paket - 1500 min u mtsu i 750min van mreze,smsa na kilo....jos od skoro se minuti unutar mix paketa prenose u sledeci mesec,pricam po ceo jebeni dan rak uva u najavi ,jos sam im uzeo Galaxy Ace za dinar:P Quote UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ja sam izgleda među retkima koji su zadovoljni računima kod telenora :) plaća od 900 do 1200 dinara, telefoniram koliko mi treba a net i sms ne mogu ni da potrošim. Takodje, od kad sam na ovom paketu nemam problema sa njima. Samo nisam siguran, ali chini mi se da vishe nema ovih paketa, ili ja nisam video. Prenesi 500 plus je u pitanju. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ima taj novi na kojem posle 500mb imaš besplatan spori netto je jedina razlika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 ja sam izgleda među retkima koji su zadovoljni računima kod telenora :) plaća od 900 do 1200 dinara, telefoniram koliko mi treba a net i sms ne mogu ni da potrošim. Svaka cast koji paket imas? Ja posedujem onaj prenesi 950 i redovno mi bude racun veci od 4k... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 prenesi plus 500. fora je u tome što ne volim da pričam telefonom pa su mi razgovori kratki. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 a i nemas 79 hiljada rodjaka Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Meni je 300 minuta malo, od kad su mi ukinuli sluzhbeni potrebno mi je oko 500 minuta mesecno, tako da ovaj mts-ov paket je odlichan, telenor nema takav po toj ceni + da ima neta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Ne shvatam baš poentu ovog sajta, ali postoji i zvaničan sajt za prenos broja http://www.prenesibroj.rs/ Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 mozda npr ako ti ortak ima broj na 064 a ti hoces da proveris da li i dalje na toj mrezi jer su ti ostali besplatni minuti ka mts-u :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 A cek zar ne nude sad svi provajderi pakete gde je određeni broj minuta "ka svim mrežama". Ne vidim čemu poenta da imaš besplatne minute isključivo ka MTS mreži kad ne postoji način (osim da ideš na sajt lol) da proveriš na kojoj je čovek mreži? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 E koliko sam čuo/čitao, u prvom nekom periodu kad pozoveš nekoga ko je promenio mrežu dobićeš obaveštenje ono tipa "Broj kojeg ste pozvali je sa Telekom mreže prešao na Telenor" ili tako nešto, pa ti možeš da prekineš vezu ako nećeš da prošiš pare :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Mali utisak vezan za Internet na Telenoru - dosad je radio uglanom uvek zadovoljavajuce u poslednjih godinu-dve, ali mi se malopre desilo u Delta city-u da je skroz trokirao... a to nikako nije dobro dok ste s lepsom polovinom u sopingu, na kraju dodjem do toga da zaista moram da obracam paznju na njene dileme oko izbora garderobe :(((( Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Sledeći put ne u shopping bez Angry Birds, Fruit Ninja i Plants vs Zombies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 2, 2011 Author Report Share Posted July 2, 2011 jedine tri igre koje imam na telefonu :) pitam se koliko nas ima? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Ja znam za još najmanje trojicu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 zaboravili ste Flight Control i Cut the Rope Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 pero (ili neko drugi), je l bi te mrzelo da mi baciš te valjane igre za android na mejl? oću da ih nabacim za more, idem u petak a pre toga nemam kad da se bakćem :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 worms za android ftw Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 pero (ili neko drugi), je l bi te mrzelo da mi baciš te valjane igre za android na mejl? oću da ih nabacim za more, idem u petak a pre toga nemam kad da se bakćem :( ae sutra kad budem na šljaci pa ću da ti proberem, samo me nudguj na ircu ako zaboravim Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 thx m8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2011 Report Share Posted July 4, 2011 Realno ovo sve ovde nabrojano u 3-4 posta ti je dovoljno za to što hoćeš, ne verujem da ćeš imati baš toliko slobodnog vremena za igre. Eventualno i onaj tower defense čisto ako gotiviš i to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 11, 2011 Report Share Posted July 11, 2011 Ja sam za Samurai II Vengeance, za letovanje dusu dalo! Plus Plants vs. Zombies zbog kog treba kupiti Android telefon, Fushii Ryu, Fruit Ninja i sve varijante Angry birds Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts