Jump to content

Prenos broja telefona?

Trooper

Recommended Posts

ja sam izgleda među retkima koji su zadovoljni računima kod telenora :)

plaća od 900 do 1200 dinara, telefoniram koliko mi treba a net i sms ne mogu ni da potrošim.

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja sam prezadovoljan sa MTSom,mix2300 paket - 1500 min u mtsu i 750min van mreze,smsa na kilo....jos od skoro se minuti unutar mix paketa prenose u sledeci mesec,pricam po ceo jebeni dan rak uva u najavi ,jos sam im uzeo Galaxy Ace za dinar:P

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

plaća od 900 do 1200 dinara, telefoniram koliko mi treba a net i sms ne mogu ni da potrošim.

Takodje, od kad sam na ovom paketu nemam problema sa njima. Samo nisam siguran, ali chini mi se da vishe nema ovih paketa, ili ja nisam video. Prenesi 500 plus je u pitanju.

.

Svaka cast koji paket imas? Ja posedujem onaj prenesi 950 i redovno mi bude racun veci od 4k...

A cek zar ne nude sad svi provajderi pakete gde je određeni broj minuta "ka svim mrežama". Ne vidim čemu poenta da imaš besplatne minute isključivo ka MTS mreži kad ne postoji način (osim da ideš na sajt lol) da proveriš na kojoj je čovek mreži?

Heghlu'meH QaQ jajvam

E koliko sam čuo/čitao, u prvom nekom periodu kad pozoveš nekoga ko je promenio mrežu dobićeš obaveštenje ono tipa "Broj kojeg ste pozvali je sa Telekom mreže prešao na Telenor" ili tako nešto, pa ti možeš da prekineš vezu ako nećeš da prošiš pare :)

Mali utisak vezan za Internet na Telenoru - dosad je radio uglanom uvek zadovoljavajuce u poslednjih godinu-dve, ali mi se malopre desilo u Delta city-u da je skroz trokirao... a to nikako nije dobro dok ste s lepsom polovinom u sopingu, na kraju dodjem do toga da zaista moram da obracam paznju na njene dileme oko izbora garderobe :((((

Heghlu'meH QaQ jajvam

zaboravili ste Flight Control i Cut the Rope

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

pero (ili neko drugi), je l bi te mrzelo da mi baciš te valjane igre za android na mejl? oću da ih nabacim za more, idem u petak a pre toga nemam kad da se bakćem :(

pero (ili neko drugi), je l bi te mrzelo da mi baciš te valjane igre za android na mejl? oću da ih nabacim za more, idem u petak a pre toga nemam kad da se bakćem :(

ae sutra kad budem na šljaci pa ću da ti proberem, samo me nudguj na ircu ako zaboravim

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja sam za Samurai II Vengeance, za letovanje dusu dalo!

Plus Plants vs. Zombies zbog kog treba kupiti Android telefon, Fushii Ryu, Fruit Ninja i sve varijante Angry birds

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)