Jump to content

Laki siso pravi zurku


Recommended Posts

  • Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hahaha floki lives

Ahahaha, koji vrh :)

Prvo mi je super topic, onda sam video Mitchovu opasku, to mi je još bolje.

A ne znam da li ste snimili, ovo nije samo tekst sa Tehnopolisa, već reprint iz Politike odnosno Politika Magazina. Sad bi trebalo popeti se na glavu ovima iz Politike što nisu pozvali da čuju i drugu stranu medalje, pa da iznesemo komentare kako mi imamo divne forumaše, koji pomažu jedni drugima, rešavaju probleme, a pre svega se okupljaju na Adi gde upražnjavaju sportove, idu zajedno na splavarenja i izlete i slično :)

Da bas bi mogli, i opet da askovic ode da brani rur kao nekad stoje branio kanter.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

ko da nismo odma provalili da je topik o nadjenom kucetu od strane majmuncine ovakve vrste :D kao i onaj mrav79 i verovatno ih ima jos

Jaka je fora sto si me povezao sa takvim likovima, takve 'internet magove', 'strucnjake za medije i komunikacije' i generalno priucene pljuvache i bullshitere kod nas sam poceo da srecem masovnije tek u poslednjih nekoliko godina (6-8npr).

Neki tvrde da se bave 'lecenjem' omladine od poshasti interneta, neki da se bave SEO optimizacijama, ali ih stavljam u isti kos (svaka cast nekome ko se ozbiljno bavi time kod nas, ali ja to jos nisam sreo).

Elem, ne mogu da kazem da mi ovo ne zvuci uvredljivo, mada se naravno necu potresti, ali imao sam utisak da je ovo forum namenjen gamer-ima pre svega a sire i iznenadjuju me prilicno iskljucivi i neosnovani stavovi na koje sam za veoma kratko vreme naisao ovde, posebno su po mom iskustvu forumske populacije jako tolerantne i otvorene.

Ukratko ne znas ko sam, i necu da me stavljas u isti kos sa idiotima, ako imas neka pitanja obrati se slobodno meni, ja znam da komuniciram, i nemam problem ni sa kakvom raspravom (ako je u pitanju rasprava a ne bespredmetna pljuvacina).

Ja sam u gaming usao kad kad se kucalo LOAD -> press play on tape -> RUN, i jos uvek sam aktivan igrac (ili reaktiviran kako hocete), ne vidim zasto ne bih mogao da se koristim ovim forumom, u onim njegovim delovima koji me zanimaju.

Mozda sam noob na ovom forumu, ali na mnogima nisam, i znam kako se na tim forumima ponasam prema mladjim clanovima. Stariji clanovi su tu da pomognu i skrenu paznju na nesto ako nije u redu.

P.S. Evo natera me da zvucim kao bot pu pu...

Link to comment
Share on other sites

Sumnjam da se ikad kucalo 'LOAD', 'press play on tape', pa 'RUN', ali moguce da gresim.

To je zato sto si malo mladji [;)] , LOAD i RUN su se kucali, press play on tape je radnja u kojoj kaziprstom (obicno) pritiskas play dugme na kasetofonu sa koga su se ucitavali podaci.

Ovo se Mrave jedino može rešiti tako što ćeš doći na naredni RUR basket, da pokažeš svima, a i mi svi skupa ovima što pričaju da najzagriženiji igrači ne izlaze iz kuće!

Kako kaze admin! Naravno u tom slucaju trazio bih da postujete moje 'godine' i da ne faulirate previse hahaha

Link to comment
Share on other sites

Ja nemam fejs, ali sam cesto dolazilo na taj sajt KLANRUR, i hteo da se druzi. Doveo sam i druga Ćućuna, ali su nas ismevalo tamo jer smo rumuni.

Ima puni ti manijaka internet tamo

(florian, 18. jul 2010 17:05)

Sad će da dođu na rur borci za manjinska prava da provere ovo, da vide da li na ruru zaista ima nacionalne, verske i rasne mržnje. oh shii...

Link to comment
Share on other sites

kao nekad stoje branio kanter.

jel i to bilo u nekoj emisiji

Koliko se secam kjoot je branio WoW u kljucu.

paaaaaa i ne bas ali koliko se meni cini ovde se radi o istom liku iz tog entera? sto bi dovelo do zakljucka da se radi o osveti :D

kilija i rekija...ili ne, stanka i mene! :D

borba no lifea protiv zivota !

Ovo se Mrave jedino može rešiti tako što ćeš doći na naredni RUR basket, da pokažeš svima, a i mi svi skupa ovima što pričaju da najzagriženiji igrači ne izlaze iz kuće!

novi clanovi foruma na basket mogu da dodju SAMO ako nemaju apsolutno nikakvu kondiciju ili ako im je to prvi basket za to leto

Link to comment
Share on other sites

bacio sma hejt na zvanicnom sjatu politike za tekst.. a trebali bi i vi ostali....

Porno Ikona 90-tih:)

dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci

(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)

da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.

jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM

Link to comment
Share on other sites

koristicu se njihovim jadnim forama pa cu ostaviti komentar potpisavsi se pritom kao brizna majka cije je dete spoznalo istinu na tom forumu i kako je to najbolje sto im se desilo u zivotu

lets rur'em

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...