dvnityCker Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Ne razumes. U igri, jedan bog je resio da oplodi masu zenki od raznih rasa, sto automatski cini svu tu decu polubracu i polusestre. Tvoj lik sto ga vodis u igri i Imoen pripadaju tom skupu dece. Dozvoli da uprostim za slucaj da jos ne razumes. Zamisli da je tvoj cale oplodio neku random zensku u mladosti, koja rodi cerku. Ti nit znas za to nit si video te dve zenske osobe. I onda jednog dana slucajno sretnes tvoju polusestru i digne ti se kifla. Zdruzis se sa njom i sve super i onda IZNENADA skontas da ti je polusestra. Da li bi zamocio il bi reko ne> i see what you did there Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Jeste mislio sam upravo na magnum revolver, koga gotovo ekskluzivno koristim prvu trecinu igre, kada igram sa small guns. Edit: sada sam proverio i virtual reality je bio u pravu alien blaster takodje koristi 4 ap-a u startu i LE BB gun takodje. Recimo za ovaj le bb gun nisam ni znao. C, c, c...a Gauss Pistol? On isto traži samo 4AP za normal shot, a sa njime se često i završava igra za small gunsere. :D Nego, popalili ste me me sa ovim pričama o Baldur's Gateu i skapiram da to nisam igrao još od onomad i da ima više od decenije od keca. Usput, Torment nisam igrao više od pet godina, a Fallout jedno tri, kao i Arcanum. Kapiram da sam za Torment pozaboravljao jedno 80% stvari, a za BG jedno 90% i da ću uskoro moći da igram ponovo sa punim uživanjem. Weeee! Živela starost! Weee!! :)) Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Offtopic: Izasao planscape na gog.com :) Nego, ce da postavljate novo pitanje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lakosta Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Treba milanche da pita on je kao pogodio moje potpuno promaseno pitanje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Uhh, nije lako smislitii... čekaj, čekaj... Kako se... u Gotiku zove... Dijego? Ne, stani, ne valja.... Kako se pravilno kaže "Nevervinterski" na engleskom? Kao u "Nevervinterski vladar Nasher qracpalac Palamandar" Dakle, ona prisvojna bezlična varijanta. Nije "Neverwinterian"... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 king of neverwinter neverwinter king Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 never? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 E jebiga, nije mi bila namera da zagulim, ono, u pitanju je nekakav jezički izuzetak, jednom sam je čuo, i ostala u sećanju... Evo hint prvog nivoa, možda bude dovoljan Neverwint.. A evo i drugog, lakšeg hinta iz očekivane, ali pomalo rogobatne reči "Neverwinterian" izbaciti tri slova Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Neverwintan? Neverwinten? Meni je pitanje skroz cool, samo sto nema sanse da se setim odgovora. A mislim da je bilo pomena oko ove reci u ID2, kad treba da dodje pojacanje iz Neverwintera. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 prvi pokušaj je i tačan odgovor, dakle "Neverwintan" shoot! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Ajd jedno iz Witchera. Princeza Ada se pretvori u strigu kao beba, i ostaje u tom stanju dok joj Geralt ne skine magiju. Pitanje je, koje je "narodno" verovanje zasto se princeza pretvorila u strigu, a koji je pravi razlog? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 evo kaze moj ortak da je narodno verovaanje da je ostrit cursovao kralja i da je zato adda rodjena kao striga, a da je pravi razlog sansijin curse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 Hmmm pogodio si pravi razlog, u pitanju je Ostrit. Kao dokaz imamo njegov dnevnik koji nadje Geralt u igri, gde je pisao kako je zaljubljen u sestru kralja Foltesta, i kako je bacio prokletstvo jer je Foltest... Eto vam hint za prvi deo pitanja :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 A zar nije Foltest zapravo prcao svoju sestru i onda se ona rodila kao striga...? Tako mi se nesto cini da je bilo dal u knjizi ili igri, mozda sam pobrkao. A ovo za Planescape - jbt totalno nisam znao da to moze! :D Presao sam igru jedno 3 puta, nikad nisam uspeo da dodjem do Silent Kinga, tako da nikako nisam znao da postoji jos jedan nacin da prerano zavrsis igru. :D Kul! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Yep, Foltest je zaista overio sopstvenu sestru, i upravo to je i povod za "narodno" verovanje zasto je princeza striga. Jbg, odgovoriste pola pola, nek pita ko oce. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 (edited) Evo jedno pitanjce iz tormenta: Zasto je Trias the Betrayer postao Betrayer? Takođe je potrebno reći njegov izgovor za "izdaju" :) I kad smo već kod njega, po čemu se on razlikuje od svih ostalih deva? :D bez guglovanja molim! :) Edited October 8, 2010 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 (edited) jel moguce da sam ubio topic? :) edit: odgovori su u spoileru, neka neko drugi pita, ocigledno je ovo pretesko :) u sustini smatrao je da mount celestial mora da se aktivnije pozabavi problemom blood war-a jer je smatrao da kad jedni pobede u blood war-u da ce onda sledeca meta biti mount celestial, zbog toga je pokusao da mali deo vojske demona posalje na sam mount celestial ne bi li solari i deve shvatili njihovu opasnost, mobilisali se i zavrsili blood war. trias je jedina deva koja moze da laze :) A fallen angel, he betrayed his kin and made a compact with the lower planes: He would cause mass acts of betrayal that would send the border town of Curst into Carceri and shift the balance of the planes towards evil. In return, he would be given control of an army of demons, which he planned to use to attack the gates of heaven themselves. Trias expected both this army and himself to be defeated, but hoped that such an act would be enough to rouse the celestials of the upper planes to take a more hands-on approach in the war against evil instead of doing what he saw as being Achilles In His Tent while evil was allowed to run rampant. Edited October 11, 2010 by JoeKerr Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 10, 2010 Author Report Share Posted October 10, 2010 ma jok Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Nabrojte imena bar četiri water maga iz Gothic serijala... Evo, ja Gothic nisam video par godina, i sećam se sedmorice, što su valjda i svi, u suštini... Pa ne bi trebalo da je teško... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 (edited) U, jebote, meni jedan debil sjebao hard pre nekoliko dana, i totalno sam zaboravio na ovaj topic, a izgleda da sam ga baš zavukao... Ništa, neka pita neko drugi, ovo je izgleda preteško... Edited October 23, 2010 by milanche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Posto je topik riknuo,da probam da ga dignem sa lakim pitanjem... Sta je ustv. Vincent ( ako se dobro secam imena) ,i kojih par stvari radis kako bi ga izlecio ... ( Kapetam gardova ) Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 Zaboravio si da napomenes koja je igra u pitanju :) Koliko se secam, prvo das Carmen persun da mu usije u kosulju, pa onda Kalkstin da recept za napitak sa suzama od djevice. I za kraj ispadne da je resenje prava ljubav jedini recept kojim se leci likontropija, jer je Vincent vukodlak. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
WTFitsLukaDerv Posted October 31, 2010 Report Share Posted October 31, 2010 hahaha :D moja greska ! the witcher! I da,odlicno,postavljaj pitanje :D Quote Havarija bracoooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Da li se neko seca U Baldur's Gate 2, koje komponente su sve potrebne da bi onaj dwarf Cromwell forgovao najbrutalniji warhammer u igri? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 ako se dobro secam: 1. scroll od shadow dragona ispod umar hillsa 2. hammer of thunderbolts - mind flayer hram u kanalizaciji 3. gauntlets of ogre power - planar sphere 4. belt of "neki" giant strength - underdark nek pita ko hoce sada, nista mi ne pada na pamet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts