alfa Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 nisam gledao tekmu, pogledao poslednjih 5 mina, onaj Radisa je roflmao :s Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 lol i od gola i od golmana kako ce da nas pocepa onaj mali na L iz Anderlehta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 (edited) Lukaku(valjda nije jedna od onih kul fazona). :D Edited August 14, 2010 by trn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 14, 2010 Report Share Posted August 14, 2010 aaaaaaaa, radisa idiot! bio na tekmi, uzeo sezonsku(3000 din za istok, tj onaj deo do juga ali niko ne gleda:D) zao mi sto ne dadosmo jos neki gol, tomic je jadan slepac:/ Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 14, 2010 Author Report Share Posted August 14, 2010 Lukaku(valjda nije jedna od onih kul fazona). :D da bre taj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Babovic potpisao na dve godine. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=08&dd=15&nav_id=452010 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 15, 2010 Report Share Posted August 15, 2010 Opa, Babovic. Gledao sam tekmu protiv Indjije. Tj. veci deo. Nije loshe, al Indjija je to. Uspevali smo da prodjemo po krilu, nekoliko suteva iz daljine. Ali fali nam zavrshnice. I Iliev nije noga kolika sam ocekivao da ce da bude, dok je Sasa Ilic tetka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 16, 2010 Report Share Posted August 16, 2010 nameštena utakmica da bi se što više navijača dovuklo na anderleht, očigledno. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Je l' zna neko da l ima kakvog stream-a uzivo, da gledam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 daj jebote, koji je ovo rofl od tekme...prvo auto gol, pa sad ova smejurija...namesteno sto kaze doca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 aaaaaaaa, radisa idiot! bio na tekmi, uzeo sezonsku(3000 din za istok, tj onaj deo do juga ali niko ne gleda:D) zao mi sto ne dadosmo jos neki gol, tomic je jadan slepac:/ ista prica. nema 'leba od radise. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 (edited) radisa car :D samo da pohvalim partizanovu igru, tecno, bez bespotrebnog soliranja, totalno netipicno za nas fudbal. ali vam je ipak doslo do glave to sto ne mozete da izdrzite 90min tog fudbala..... 60-70 max, zbog jada i bede domaceg fudbala gde ne moras da se cimas protiv raznoraznih indjija, radnickih i ostalih smejurija.. Edited August 18, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 18, 2010 Report Share Posted August 18, 2010 Bio na tekmi katastrofa , kranji utisak je da smo bili bolji tokom utakmice napadali ali bez ideje. Vecinom je lopta bila na njihovoj polovini. Mo je odigrao najgoru tekmu koju sam gledao od kada je u Partizanu , Ilijev da ne pricam , treba mu zabraniti da igra covek umire na terenu , par puta je bio dovoljno blizu istoka da mu se i vidi to na licu kako jedva dise hoce da umre , Ilic isto zakazao ali je barem dobio prelaznu ocenu zbog one fenomenalne asistencije. Kleo najvise trcao i borio se sto je dovelo do gola ( coveka treba ozbiljno pitati da li zeli da igra za repku idealan napadac ) Radisa Ilic ja mislim da nema potrebe pricati o onom golu koji ce nas kostati mozda LS. Tomic mali se nije video , verovatno je ostao kuci da gleda tekmu. Sve u svemu nije lose ispalo moglo je mnogo gore , bilo koja ekipa da prodje ima u LS da prima po tekmi 3-4 gola , mislio sam da je ovaj Anderleht bolji ali oni ljudi veze nemaju. Poz Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Da, da. Ilijev je vec oko 30-og minuta bio bash umoran i zadihan. Posle jos gore. A Radisa Ilic je stvarno prica za sebe. Dobar je rezultat. Mogla je i pobeda, al boze moj. Jedino da nas dva primeljna gola ne kostaju LS-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 (edited) Tekma rofl, rezultat kao realan.Mislio sam da je Anderleht bolja ekipa, realno nista nisu pokazali Cleo za repku+1, nama bi doso ko melem u napadu, a realno za brazil nece igrati nikad:) Edited August 19, 2010 by Marko^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Moze da igra za repku ako je rodjen u Srbiji ili odrastao ovde =P. Ovako GTFO, nismo mi Rusi ili Nemci pa da kao najgori cigani naturalizujemo turke i crnce. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 Srbija Srbima ! inace, igru necu da komentarisem, posto je nisam video , ali mogu samo reci da je bolje 2-2 nego 3-2 da smo dobili, samo bi se povukli tamo i igrali ko sisice, ovako sta nam Bog da... poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 dokle je došlo kad vam tole namešta x jer nema dovoljno para za pobedu. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 19, 2010 Report Share Posted August 19, 2010 pa namestio im je keca,prvi put sam cak video da nije samo sudiju namestio nego i protivnicke igrace,video si i sam kakav je ono autogol bio.Ali jbg,Radisa im sve sjebo,tu Tole nije nista mogao. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 19, 2010 Author Report Share Posted August 19, 2010 upravo, onaj radisa je toliki bilmez da ni tole ne pomaze :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 ja bih samo da spomenem pricu koju mi je cale isprico, ne znam jel istinita uglavnom cale radi u skoli gde je direktor neki baja koji je u upravi partizana i kad su pricali o ovoj tekmi i radisi taj chicha je rekao pusti ga u kurac mi smo njega ranije skidali sa droge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 i ja sam cuo da se drogira, ne znam koja droga ali ono :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 24, 2010 Author Report Share Posted August 24, 2010 verovatno krek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 kad upadne u krizu stave ga malo u prvi tim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted August 24, 2010 Report Share Posted August 24, 2010 Radišu na stranu, večeras ulazimo u ligu šampiona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts