LESkOpoz Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 hm, ajde mozda ja jedini ne znam, pa cu ispasti glup, ali sta znaci to kad je neko frodo? Mislim, koje prisvojne prideve to podrazumeva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 hm, ajde mozda ja jedini ne znam, pa cu ispasti glup, ali sta znaci to kad je neko frodo? Mislim, koje prisvojne prideve to podrazumeva? описне придеве, Лешко... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 zajebite stojketa , pricajte o nasem novom pojacanju iz zemlje Amerike !! Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 3 crnca, ni ne treba nam trener, shjee Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 описне придеве, Лешко... sta vise, prvo sam napisao opisne, a onda sam izbrisao, jer sam pomislio da su zapravo svi pridevi opisni. :D ok, treba da obnovim gramatiku, definitivno! ali ja jos uvek ne znam odogovor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Partizan-Proleter 3:0 Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ma to je ocekivano, nego Teleoptik prosao Smederevo na penale \o/ \o/ \o/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 27, 2010 Author Report Share Posted October 27, 2010 (edited) Prva pobeda Partizana u novoj sezoni u Euroligi i prva pobeda Vlade Jovanovica. :) Delujemo kao solidna ekipa....da se malo uigraju i da zaigra Gist, bice to jos bolje. Edited October 27, 2010 by leisure Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Partizan! \o/ Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 fino su igrali, na momente se gubili jako, al docice sve na svoje mesto uskoro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 morate onog lafajeta da ponabadate malo, ajverosnise se previse:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 dosta igraca ima potencijala samo se bas vidi da su neuigrani... ceka se taj krilni i da se uigraju i da se smiri lafajet i trebalo bi da prodju grupe, naravno ako se u skorije vreme uigraju crnacki centar odlicno igra btw Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 kako nam sada fali rasic ili neki drugi trojkas,jako mi je krivo sto je raskinut ugovor sa popovicem...sa gistom i jos kad se uigraju,bice to mnogo bolje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 a shta je kecman ako nije trojkash? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 27, 2010 Author Report Share Posted October 27, 2010 Ovaj Dzavai je do jaja okretan za svoju masu..svidja mi se kako se lako izvlaci na drugi obruc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 kecman nije klasican trojkas...pricam za tipa tripkovic,rasic itd...neko kome je to glavno oruzje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 kecman ima dobar sut :) ali spor sut :) ne moze iz trka da sutne, ni iz driblinga :) kao i pera bozic koji mora da se ukopa ako hoce da pogodi trojku :) jedino milosavljevic moze to :) ali se on meni uopste ne svidja :) klobucar ima dobre fizicke predispozicije ali za sada igra kao dupe :) lafajet je stvarno ajverson :) a onaj sarenac ne znam koje je klipove gledao gde je njegova dominantna karakteristika asistencija :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 kecman ima dobar sut :) ali spor sut :) ne moze iz trka da sutne, ni iz driblinga :) kao i pera bozic koji mora da se ukopa ako hoce da pogodi trojku :) nista, skupite za pola pirsa Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 koliko ove godine ima srba u startnoj petorci partizana a koliko uopste u prvom timu? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 http://www.adriaticbasket.info/w2/club.php?id=22 Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 i na to dodas jos ovog novog krilnog Gista... opet, mislim da imamo najmanje stranaca u evro ligi posle cibone, njima su valjda sve hrvati sem onog pleja Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 5 stranaca :) mnogo je kume :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 pa ono i jeste, ali kad pogledas ostale ekipe u evro ligi nije voleo bih ja da igraju sve nasi naravno, ali nema od toga leba, dok ti sacekas da talenat proradi prodje par sezona, evo djekic je meni i dalje bulja npr, da nemamo ovog centra ja ne znam sta bi bilo itd... tako da mi srbi dosta seremo :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 ma to je ocekivano, nego Teleoptik prosao Smederevo na penale \o/ \o/ \o/ očekivano je da Teliš zgazi cigane u četvrtfinalu. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts