Jump to content

slike forumaša


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

10 povecih komada piletine (batak-karabatak) = 420din

natrljate komade mesa uljem onako solidno, posolite meso vegetom po zelji (ja bas lepo pospem) i drknete u rernu na 250C i posle 5-6 min spustite temperaturu na 200C i sacekate lapo sata... Ako ne umete na oko da procenite el gotovo pribegnite metodi "bocnucu batak viljuskom" i ako je isti mekan tj viljuska prolazi lako do koske opda je vreme da edzektujete tiganj napolje i izvadite meso u chiniju da "odahne". dobar tek! [8D]

jebote, kad odem u Chickenitu za 1 punjeni batak i pomfrit osdtavim 320din ljudi,

a ovo sam glodao 3 jebena dana. fakin piletina ownuje i vrutja i ladna iz frizidera,

sad tek kapiram zasto svaka americka crnchuga koja drzhi do sebe mora u svakom trenutku

u frizideru imati veliku chiniju punu pecene piletine [:D]

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Link to comment
Share on other sites

10 povecih komada piletine (batak-karabatak) = 420din

natrljate komade mesa uljem onako solidno, posolite meso vegetom po zelji (ja bas lepo pospem) i drknete u rernu na 250C i posle 5-6 min spustite temperaturu na 200C i sacekate lapo sata... Ako ne umete na oko da procenite el gotovo pribegnite metodi "bocnucu batak viljuskom" i ako je isti mekan tj viljuska prolazi lako do koske opda je vreme da edzektujete tiganj napolje i izvadite meso u chiniju da "odahne". dobar tek! [8D]

jebote, kad odem u Chickenitu za 1 punjeni batak i pomfrit osdtavim 320din ljudi,

a ovo sam glodao 3 jebena dana. fakin piletina ownuje i vrutja i ladna iz frizidera,

sad tek kapiram zasto svaka americka crnchuga koja drzhi do sebe mora u svakom trenutku

u frizideru imati veliku chiniju punu pecene piletine [:D]

bozhe kako samo sabija kijevski kotlet u chickeniti...drooooool

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...