peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 vidi se iz aviona da je tadija u faci, sad sto je atomic malo gej pa je gledo samo trbusnjake, jebi ga! :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 To, to! Znaš šta je najtužnije, što sam više gledao kako bi mu stajala beretka sa spiked shoulderima dok fura dual wield lightsabere. E to je disturbing. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ocemo strip duuuuliooo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 strip ce biti, you have my word, ali kad ce, ne znamo:) al bice do jaja kad izadje:) imam turbulencije, tako da je duke forever fazon, al bice sigurno. eto recimo, bio sam u fazonu da spojim lepo i korisno i uradim lepo rurstrip za diplomski, medjutim skontao sam da za diplomski treba sitniji strip pod jedan, a pod dva (sto je daleko veci smor), da ce mi biti izdrndan do neprepoznatljivosti od strane profesora, a to ne dam:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 osecam da si tezak perfekcionista :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ja mislim da je lenj do jaja :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 g: ahah, nije, i to bas bas nisam, ja sam neuredno prase:) ali to izndrndavanje bi bilo u rangu: -profesore, evo vako, tri glavna lika, oni pice tu i tu, jedan je takav i takav... -a sto tri, evo, nek budu cetiri, ovaj prvi nek ima klovnovski nos, crveno fino ide uz zuto. i sto tu da idu, nek idu na drugu stranu...i setting mi se ne svidja, efektnije je ako su zgrade naopacke... tako da ne vredi lol peja: ahah, pa i jesam lenj onako...ali vi ne kontate koliki je to poso i uopste poduhvat i koliko resursa to zauzme u covekovom zivotu...ja za diplomski cu CELE GODINE da radim SAMO diplomski i to ce da bude tipa dvadeset puta kraci, trideset puta manje kompleksan i deset puta losije uradjen strip od rurstripa. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 hihi, ko li ce biti likovi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 arhetipni likovi iz moje glave:P (sto ne znaci da ne mogu da stavim pijanog hirurga koji ugradjuje bioniku za kilo rakije kao side npc) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 па могао би да преточиш у стрип Трбуходлака. Којот је написао сценарио већ. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 nemoj da si neozbiljan!11 elem, kako krene jesen, krene faks i konkursi, pa se radi konstantli: brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 бјутифул. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Vrh slika Koliko ti obično treba vremena za jedan rad? "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 ne znam, recimo 2-4 sata za nesto ovog nivoa kompleksnosti... tadiju sam radio oko dva i po sata, ovo isto tako, mozda pola sata manje... za stafelajsku sliku racunaj minimum minimuma duplo vise na primer za isti motiv... a za vece kompleksnosti racunaj da se eksponencijalno povecava vreme:) znaci, fajt deset na deset, da je posteno uradjeno, racunaj desetine sati:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Doolio > Picasso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 (sto ne znaci da ne mogu da stavim pijanog hirurga koji ugradjuje bioniku za kilo rakije kao side npc) i ima katanu, pljosku i maramu sa japanskom zastavom! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Odlicno dulio, svaka cast.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 fala drugari, evo u medjuvremenu uradio jos jednu ovu djevu za faks (naiso sam na neke super photk0rz pa ne moram da setapujem, fotkam i trazim sto godina, bas mi ovako nesto trebalo za faks, a dzabe su, obicno kostaju, al ovo neki samaricanin fotograf kacio:) ) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Svaka cast Dulio, mogao bi i meni nesto da nacrtas, ako imas volje. (: Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 business offers na PM, da ne komercijasim na forumu:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 crtez je naravno super, ali fasciniraju me nijanse i senke :) "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Verovatno misli dzabaka :D cim se pominje volja :DD odlicni radovi, znas i sam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 fala svima:) a jebiga, ja bi voleo da mogu dzabaka da zvrljam, al ne merem iz par razloga: 1 - da mi je hobi, mozda bih i mogao, ovako se gubi smisao. uradim dzabe ako je eventualni 'proboj' u pitanju - tipa neki konkurs ili kad bi mi neko tipa blizard trazio da im uradim za dzabe ilustraciju. 2 - nemam vremena, uglavnom radim za glupavi phuckz sto je najgore. nisam ni za sebe nista cestito uradio sto godina 3 - nije bas da se ljudi otimaju za umetnos, pa da bude ono "kad sam vec kupio stan za godinu dana, mogu i dzabe da radim metar dana" :) u svakom slucaju, napravicu solidan portfolio u sledecih par meseci i onda se plasiram na net i gledam da vatam strance (posto kod nas ne postoji srednja klasa otprilike, il ce da kupuju van gogove ili one slidze u knezu; a pogotovo ne postoji trziste za didzital ilustracije i concept art), pa cemo videti:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 imenjace, sto su ti sve slike mracne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 zato sto mi trebaju za faks nesto, pa gledam da isfintiram najvise sto mogu, a da bude okej mada, sta ja znam, gotivim kontrast i inace, karavadjo mi je car recimo. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts