Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

strip ce biti, you have my word, ali kad ce, ne znamo:)

al bice do jaja kad izadje:)

imam turbulencije, tako da je duke forever fazon, al bice sigurno. eto recimo, bio sam u fazonu da spojim lepo i korisno i uradim lepo rurstrip za diplomski, medjutim skontao sam da za diplomski treba sitniji strip pod jedan, a pod dva (sto je daleko veci smor), da ce mi biti izdrndan do neprepoznatljivosti od strane profesora, a to ne dam:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

g:

ahah, nije, i to bas bas nisam, ja sam neuredno prase:)

ali to izndrndavanje bi bilo u rangu:

-profesore, evo vako, tri glavna lika, oni pice tu i tu, jedan je takav i takav...

-a sto tri, evo, nek budu cetiri, ovaj prvi nek ima klovnovski nos, crveno fino ide uz zuto. i sto tu da idu, nek idu na drugu stranu...i setting mi se ne svidja, efektnije je ako su zgrade naopacke...

tako da ne vredi lol

peja:

ahah, pa i jesam lenj onako...ali vi ne kontate koliki je to poso i uopste poduhvat i koliko resursa to zauzme u covekovom zivotu...ja za diplomski cu CELE GODINE da radim SAMO diplomski i to ce da bude tipa dvadeset puta kraci, trideset puta manje kompleksan i deset puta losije uradjen strip od rurstripa.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

па могао би да преточиш у стрип Трбуходлака. Којот је написао сценарио већ.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

ne znam, recimo 2-4 sata za nesto ovog nivoa kompleksnosti... tadiju sam radio oko dva i po sata, ovo isto tako, mozda pola sata manje... za stafelajsku sliku racunaj minimum minimuma duplo vise na primer za isti motiv...

a za vece kompleksnosti racunaj da se eksponencijalno povecava vreme:) znaci, fajt deset na deset, da je posteno uradjeno, racunaj desetine sati:)

fala drugari, evo u medjuvremenu uradio jos jednu ovu djevu za faks (naiso sam na neke super photk0rz pa ne moram da setapujem, fotkam i trazim sto godina, bas mi ovako nesto trebalo za faks, a dzabe su, obicno kostaju, al ovo neki samaricanin fotograf kacio:) )

gothcopy.jpg

fala svima:)

a jebiga, ja bi voleo da mogu dzabaka da zvrljam, al ne merem iz par razloga:

1 - da mi je hobi, mozda bih i mogao, ovako se gubi smisao. uradim dzabe ako je eventualni 'proboj' u pitanju - tipa neki konkurs ili kad bi mi neko tipa blizard trazio da im uradim za dzabe ilustraciju.

2 - nemam vremena, uglavnom radim za glupavi phuckz sto je najgore. nisam ni za sebe nista cestito uradio sto godina

3 - nije bas da se ljudi otimaju za umetnos, pa da bude ono "kad sam vec kupio stan za godinu dana, mogu i dzabe da radim metar dana" :)

u svakom slucaju, napravicu solidan portfolio u sledecih par meseci i onda se plasiram na net i gledam da vatam strance (posto kod nas ne postoji srednja klasa otprilike, il ce da kupuju van gogove ili one slidze u knezu; a pogotovo ne postoji trziste za didzital ilustracije i concept art), pa cemo videti:)

zato sto mi trebaju za faks nesto, pa gledam da isfintiram najvise sto mogu, a da bude okej [:D]

mada, sta ja znam, gotivim kontrast i inace, karavadjo mi je car recimo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...