RaveN Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 (edited) e vudu, kupi bolji monitor, mozda vidish munju! edit: a mozda si mislio na fatso-a :c Edited July 23, 2010 by forrestg Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Ladno munja, morao sam da radim kolor korekciju :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 SAMO STISKAVAC MATORIIII Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 lol Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 jel to na oci boje duge? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 25, 2010 Report Share Posted July 25, 2010 jel ovo ono, if we see it brix will be shat? dobro evo jedna sa slabijim monitorima :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 uticaj malog miliona lekova koje sam popio zbog temperature i virusa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 CAN`T BEAT THE FAT FLAWA, CMON BRINGITDAUN !!! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Neko jede batake a punjenu papriku :) os se menjamo ? :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 BOLI TEBE KURAC :cJa danas imam sladak kupus, koji je zapravo ispao gorak :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 - baba, baba, ima nešto slatko? - ima sine, sladak kupus! Ja sam jeo paštetu :)) Hleb, pašteta i paradajz, pravi ono, paradajz(pašteta) turizam, samo sam kod kuće :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 Da, da...mi smo ga zvali dezert :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 (edited) 10 povecih komada piletine (batak-karabatak) = 420din natrljate komade mesa uljem onako solidno, posolite meso vegetom po zelji (ja bas lepo pospem) i drknete u rernu na 250C i posle 5-6 min spustite temperaturu na 200C i sacekate lapo sata... Ako ne umete na oko da procenite el gotovo pribegnite metodi "bocnucu batak viljuskom" i ako je isti mekan tj viljuska prolazi lako do koske opda je vreme da edzektujete tiganj napolje i izvadite meso u chiniju da "odahne". dobar tek! jebote, kad odem u Chickenitu za 1 punjeni batak i pomfrit osdtavim 320din ljudi, a ovo sam glodao 3 jebena dana. fakin piletina ownuje i vrutja i ladna iz frizidera, sad tek kapiram zasto svaka americka crnchuga koja drzhi do sebe mora u svakom trenutku u frizideru imati veliku chiniju punu pecene piletine Edited July 27, 2010 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 poz sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 10 povecih komada piletine (batak-karabatak) = 420din natrljate komade mesa uljem onako solidno, posolite meso vegetom po zelji (ja bas lepo pospem) i drknete u rernu na 250C i posle 5-6 min spustite temperaturu na 200C i sacekate lapo sata... Ako ne umete na oko da procenite el gotovo pribegnite metodi "bocnucu batak viljuskom" i ako je isti mekan tj viljuska prolazi lako do koske opda je vreme da edzektujete tiganj napolje i izvadite meso u chiniju da "odahne". dobar tek! jebote, kad odem u Chickenitu za 1 punjeni batak i pomfrit osdtavim 320din ljudi, a ovo sam glodao 3 jebena dana. fakin piletina ownuje i vrutja i ladna iz frizidera, sad tek kapiram zasto svaka americka crnchuga koja drzhi do sebe mora u svakom trenutku u frizideru imati veliku chiniju punu pecene piletine bozhe kako samo sabija kijevski kotlet u chickeniti...drooooool gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 bozhe kako samo sabija kijevski kotlet u chickeniti...drooooool qft 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 27, 2010 Report Share Posted July 27, 2010 kada debeli nigger okaci neku sliku, 2 strane se prica o hrani :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Evo za mladjanog kreatora uzivo iz rima! OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 kad sam ja to rekao? :) a i forum ih ovako skupi pa nema frke! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 meni ih ne skupi :C mozda zato sto koristim "beli" skin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Pre ce biti sto imas veliki monitor ili sto imas neki bloker koji sprecava skriptu da radi :) Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 meni isto ne skupi, koristim onaj orange nekad mi je skupljao, al ne secam se kad i zasto brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 28, 2010 Report Share Posted July 28, 2010 Meni firefox skupi a chrome ne, mozda vam je to odgovor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts