SavKe Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Mrzim, MRZIM jebeno leto. Uvek me prožima neki snažan osećaj letargičnosti i dani mi prolaze u celodnevnom čvarenju, besmisleno i nevidjeno dosadno, ništa me ne inspiriše niti intrigira dovaljno da se malo više pozabavim time. Mislim voleo bi ja leto da imam para i vremena za zezanje, pa da ko pojedini idem 5 puta na more, i 2 puta na planinu za ova dva meseca, ali pošto nisam od tih onda mi ne preostaje ništa drugo do da na pričajte topiku pišem hejt-post o letu koji će verovatno da pročita manje ljudi nego što sam ja dao ispita u junu, a dao sam ih baš malo :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 dr The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 nista bolje od neplanirane pijanke "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 sprco? :D Pa ne, ali imam jos 9 terapija! : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 tesko mi je :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Opet sam sjebao spavanje :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 dobro jutro carevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 umetnost je za ovoliko godina napisati ovako malo postova <- jutro/kafa/dorucak/pos'o bar nije vruce \o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 (edited) Ah, zabo sinoc neku miljakovacku, lokalnu teretanu...fantasticnih li likova:D Makar sam istrcao na traci i izudarao dzak :) Posle sam pojeo lubenicu od 10 kila, pa sam pisao celu noc xD @WuDu Jel kod tebe moj sorc? :) Edited July 20, 2010 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Ajmo sutra? QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 Ljudi, pocelo zahladjenje! Ocemo predvece neki dan malo basketicu ovoono? jel imas zdravstvenih ili psihickih problema da stojis na suncu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2010 Author Report Share Posted July 20, 2010 Kakvo bre zahlađenje? :) Tek sutra možda padne neka kišica, kako kaže prognoza, danas opet 30+ stepeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 neo crnac oce da se krije u mraku Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 ali morali su da ga proteraju djindjo bulevarom, i ova L krivina kod hajata jbt, ili ce tu da se preseda, lol. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 kad sam izaso jutros iz kuce su me pekle oci nisam mogao da gledam uopste u pravcu svetlosti i sad mi je mutno trenutno sve sem one tacke u koju gledam neki savet ^^? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 umivanje:P matori ono kao, ako ti to potraje duze od 15min, pravac lekar. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 prvo otvori topic sa problemom ;) I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZRmz01xLZvg Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 umivanje:P matori ono kao, ako ti to potraje duze od 15min, pravac lekar. bukvalno je trajalo 15min samo sad pocinje glava da me boli ^^ pocecu da nosim naocare svuda gde idem ocigledno cisto da odbija zracenje monitora/sunca Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 @absolute pa jbt ja ne znam koji ti nick ovde >< jurim bre godinu dana ciji je! stoji u rancu.. pa duze vreme =D ajd na sledeci basket dodji o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 e jedno pitanje ako neko zna, da ne otvaram bezveze novi topic. Jel mogu ja na trafici da doplatim kredit drugaru koji je u Hrvatskoj? Dali ce mu stici kredit odma ili tek kad se vrati u Srbiju? "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 ali morali su da ga proteraju djindjo bulevarom, i ova L krivina kod hajata jbt, ili ce tu da se preseda, lol. koji je to jebeni metro sa pola trase na povrsini...i sta su ga izuvijali ovde u blokovima...btw, jel ce to ici preko brankovog mosta, ili nam prave jos jedan most:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 dule, metro ne znaci da mora da bude pod zemljom, u amsterdamu npr ima mali deo koji je pod zemljom, vecina je nad zemljom mada ovo nece zaziveti kako bi inace trebalo, tj ja ne verujem People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 to je laki metro ;) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 20, 2010 Report Share Posted July 20, 2010 e do jaja, ja cu se voziti do aleksandra dubcheka, to mi je prekoputa gajbe ;) btw.... opet u opciji Budva za more... da li neko zna za neki smestaj dole ? :P step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts