Guest Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 što se nisi razneo, pičko Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 1 sat, a nema 30 stepeni, woohoo! treba da mi dodje neki tunizanin, i ja kao treba da ga vodim po bg-u da mu pokazujem stvari, effin great. Odo da gledam saveta na onom topiku sta pokazati strancu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 nisam imao nikakve planove za danas, a sad odjednom ne mogu nista da stignem + sto zavisim od drugih. Mrzim to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 lol wut Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Koliko je to jebeno dobra igra! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 I jesu ti platili? meni su 1987 objavljeni tekstovi u racunarima/mom mikru, i nikad mi nisu platili. Secam se da sam zvao Jovana Regaseka na telefon i on je rekao da pitam mamu da proveri racun da li su uplatili LOL :) Mislim da je bas bio ovaj broj You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Carski... Zelim remake... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 kolko je dobra ova na slici, uf jbj Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 fatso sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 19, 2010 Author Report Share Posted July 19, 2010 Al' je vreme čudno, nije toplo napolju ali unutra razbija od vlage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 nabijem celo zdravstvo na kurac... DULE, MENJAJ OVE GOVNARE!!! Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 nocas me je prvo budila vrucina pa onda i gromovi sve po 100 puta nego danas sam bio na 15min u brace jerkovic sa caletom i stanemo pored pekare neke cale otisao u wc a ja uzeo nesto da jedem i stanem pored kola nije proslo ni 2min vec mi prilazi narkomancina sa 20 kila prvo pitanje "matori jel imas 30-40 din da kupim nesto u pekari" drugo pitanje "jel mozda ides u pravcu novog bga da me odbacis" posto i dalje nije dobio nijedan odgovor jer nemam nameru da komuiciram sa nizim oblicima zivota lik i dalje nastavlja da prica nesto "opusti se sta ti je vidis da sam sed" i tad je cale naisao ali izgleda da kuliranje majmuna ne pomaze tako da cu morati da unapredim taj defanzivni sistem posto u poslednje vreme je ovo neki treeci ili cetvrti majmun ove vrste da me ovako startuje za mesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Meni pali da ih strogo pogledam i kazem NE. prosto i jednostavno. Ne da sam nesto opasan, ali treba im dati do znanja da je kraj price. Doduse nemaju svi taj 'ledeni' prekorni pogled kao ja xD . Najgore je upustiti se sa njima u konverzaciju i objasnjavanje 'pa nee, pa neeemam' i tome slicno. Inace odvratan dan, spavao sam 3 sata i morao da odem do firme da dogovaram neko sranje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Meni pali da ih strogo pogledam i kazem NE. prosto i jednostavno. Ne da sam nesto opasan, ali treba im dati do znanja da je kraj price. Doduse nemaju svi taj 'ledeni' prekorni pogled kao ja xD same here:) pomaze ako si celav brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 bio na drinskoj regati :) i neko na probi pred koncert rece rastibudjilizovane klejbezable :) odakle poticu te reci ?:D sa rura ili ?:) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Ja koliko sam upoznat, to je pozorisna predstava prvi put odigrana 76-e. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 bila je predstava koja se tako zvala nekad davno. meni su od narkomana koji žickaju dosadniji likovi koji te po centru vuku za rukav da popuniš anketu, kupiš čestitku, potpišeš peticiju i tome slično. a i narkomani i ovi odjebu kad im kažem da neću/ne dam/šta već, al to je zato što sam velik, kapiram da kiliju nije svejedno :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 da vidis ti normalni su dosadniji :) knezom vise ne moze da se prodje normalno od njih.....pozoriste cestitka deca bez mame deca bez tate deza bez dede deca bez kuceta kuce bez dece Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 deca bez dece, kuce bez kuceta, popovi bez dece... al to je zato što sam velik e, ja nisam, al eto, radi mi to vec desetak dina, imam valjda taj neki hardkor stav sa tim carevima. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 barem jedna pohvalna stvar je u tome da startuju sve zive .. mislio sam da izgledam bas glupo s'obzirom na to da me neko pita da ga vozim na novi bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 same here:) pomaze ako si celav Ako si ti slucajno Doolio i na MF, onda su mi mnoge stvari jasnije :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 neki gospodar idiotizma je u bloku nalegao na sirenu u kolima i ne pusta je vec 5 minuta. ne verujem kakvih ljudi ima. Možda su ga crnje iz geta upucale u potiljak pa ne može da digne glavu sa sirene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 Ako si ti slucajno Doolio i na MF, onda su mi mnoge stvari jasnije :D ahah taj sam:) zdravo mrav:) samo ne znam sta ti je jasnije:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrav79 Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 ahah taj sam:) zdravo mrav:) samo ne znam sta ti je jasnije:) Pa ono, gadnije kad te pogleda neki ljuti roker neko neki shmoklja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 19, 2010 Report Share Posted July 19, 2010 ja mislim da im vise zalicim na ljutog skinsa, pa nece da se zajebavaju - primer kako stereotipi mogu biti korisni ponekad brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts