Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

I jesu ti platili?

meni su 1987 objavljeni tekstovi u racunarima/mom mikru, i nikad mi nisu platili.

Secam se da sam zvao Jovana Regaseka na telefon i on je rekao da pitam mamu da proveri racun da li su uplatili LOL :)

Mislim da je bas bio ovaj broj

RA8709-00.jpg

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

nocas me je prvo budila vrucina pa onda i gromovi sve po 100 puta

nego danas sam bio na 15min u brace jerkovic sa caletom i stanemo pored pekare neke

cale otisao u wc a ja uzeo nesto da jedem i stanem pored kola

nije proslo ni 2min vec mi prilazi narkomancina sa 20 kila

prvo pitanje "matori jel imas 30-40 din da kupim nesto u pekari"

drugo pitanje "jel mozda ides u pravcu novog bga da me odbacis"

posto i dalje nije dobio nijedan odgovor jer nemam nameru da komuiciram sa nizim oblicima zivota lik i dalje nastavlja da prica nesto "opusti se sta ti je vidis da sam sed" i tad je cale naisao

ali izgleda da kuliranje majmuna ne pomaze tako da cu morati da unapredim taj defanzivni sistem posto u poslednje vreme je ovo neki treeci ili cetvrti majmun ove vrste da me ovako startuje za mesec dana

Meni pali da ih strogo pogledam i kazem NE. prosto i jednostavno. Ne da sam nesto opasan, ali treba im dati do znanja da je kraj price. Doduse nemaju svi taj 'ledeni' prekorni pogled kao ja xD . Najgore je upustiti se sa njima u konverzaciju i objasnjavanje 'pa nee, pa neeemam' i tome slicno.

Inace odvratan dan, spavao sam 3 sata i morao da odem do firme da dogovaram neko sranje... [V]

Meni pali da ih strogo pogledam i kazem NE. prosto i jednostavno. Ne da sam nesto opasan, ali treba im dati do znanja da je kraj price. Doduse nemaju svi taj 'ledeni' prekorni pogled kao ja xD

same here:)

pomaze ako si celav [:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

bila je predstava koja se tako zvala nekad davno.

meni su od narkomana koji žickaju dosadniji likovi koji te po centru vuku za rukav da popuniš anketu, kupiš čestitku, potpišeš peticiju i tome slično. a i narkomani i ovi odjebu kad im kažem da neću/ne dam/šta već, al to je zato što sam velik, kapiram da kiliju nije svejedno :/

da vidis ti normalni su dosadniji :) knezom vise ne moze da se prodje normalno od njih.....pozoriste cestitka deca bez mame deca bez tate deza bez dede deca bez kuceta kuce bez dece

Нема  будућности без истине.

deca bez dece, kuce bez kuceta, popovi bez dece...

al to je zato što sam velik

e, ja nisam, al eto, radi mi to vec desetak dina, imam valjda taj neki hardkor stav sa tim carevima.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Ako si ti slucajno Doolio i na MF, onda su mi mnoge stvari jasnije :D

ahah taj sam:) zdravo mrav:)

samo ne znam sta ti je jasnije:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...