shoocky Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Nalazimo se u pola 6...ako mozes, dodji :p docicu ja sa ekipicom ako budem imao vremena :D jel smem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 celo jutro sam po bankama, crkoh na ovoj zimi. idem sad kući sa upalim grejanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 docicu ja sa ekipicom ako budem imao vremena :D jel smem? aj ako hoces dodji sam treba nam jedan :P Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 aj ako hoces dodji sam treba nam jedan :P Ne kaki, nek dodju svi...tamo cemo da napravimo podelu :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ne kaki, nek dodju svi...tamo cemo da napravimo podelu :) znam bre choveka. vid'o sam ga. :) nemamo mrezicu :D Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 postoje dobre sanse da dodjem sam :D svima je kao mnogo vruce za basket Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 postoje dobre sanse da dodjem sam :D svima je kao mnogo vruce za basket dodji sam igramo tamo protiv nekih likova. aj shibnucu ti mob na pm pa se javi bicemo tamo nemke i ja u pola 6. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 isao sam kolegi da kupim sat za odlazak iz firme, i video najlepsi sat na svetu. Znaci ljubav na prvi pogled You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 bas je sparno napolju Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Jebote uzas :) Ali kako je lep sat. Prodavacica mi je rekla (posto sam u uzasnoj kariranoj kosulji danas) "takve imaju ovi iz star treka" ahahahahaha You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 @Fatso Jebote, treba ti lupa da vidis koliko je sati :( @Formi Kad krenem, videcu da li mogu negde mrezicu da kupim...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Pa ima odvajanje na putu od Osijeka ka Belom Manastiru. Mislim da idu Ugljesh i Jagodnjak pre Bolmana (ako si chuo za njih mozda). Jesi i ti iz tog kraja ? Keva mi je odande,iz Belog Manastira. isao sam kolegi da kupim sat za odlazak iz firme, i video najlepsi sat na svetu. Znaci ljubav na prvi pogled I meni se svideo,kontam da je oko 200e? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 grozan je sat gledao sam pre nekoliko dana iz dosade satove po beogradu, i nijedan lep nisam video. čak su mi i brajtlinzi od 5k evra ružni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) moja keva je kupila caletu onaj timeforce sto nadal reklamira,toliko je old skul i do jaja taj model sto mu uzela da bih ga nosio stalno za razliku od ove chuke koju imam koje se sramotim da nosim zato sto je shabanske marke:/ Edited July 13, 2010 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 @formi,nemke ako budete tamo oko 6-7, svratite do fudbalskih (onih prvih) terena da se javite. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 220 je sat. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 13, 2010 Author Report Share Posted July 13, 2010 E ja sam video sjajan sat u Beograđanci, ali sad, u stilu matorih penzosa, ne mogu da se setim ni cene ni marke. Mislim da je bio Diesel i da je koštao oko 10k ... nije neki brend za satove, ali su ga baš lepo bili napravili. A od skupljih sam video jednu vrh Certinu pre jedno mesec dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 @formi,nemke ako budete tamo oko 6-7, svratite do fudbalskih (onih prvih) terena da se javite. :)) Da blejkamo :) @Formi Kupio sam mrezicu, ali shabani uz mrezicu ne daju onaj kanap kojim se vezuje oko kosa...ajde nadji nesto pa donesi :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ja sam reshio da ne kupujem nijedan drugi sat dok ne skupim pare za ovo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 zaimljiv je ovaj diesel sat, iako ga ne bih nosio jer mi je ruka mnogo tanka :) vec duze vreme nosim Tissot, i skroz mi se svidja. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 meni je ovo zelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 sranje dan, da nije lepo vreme pao bi u depresiju. :( http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ako postoji car popodneva, taj sam. sve zavrsio do 2, sad odoh kod komsije na plac u Vrnjackoj banji.. bazen, rostilj, mir. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) vec duze vreme nosim Tissot, i skroz mi se svidja. koliko si platio, da li ima da se kupi negde kod nas?ovaj 99% isti sam video u Bejrutu zimus ali ga nisam kupio jer je imao kuciste od crvenog zlata mnogo mi se svidja ovaj rezervisani stil, jedino sto bih ipak preferirao arapske brojeve Edited July 13, 2010 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts