LESkOpoz Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 e da bar ima ko da mi ne da... :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Jebote kolki čovek a samo kuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 kolki Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) Oh no ... I meni je bio danas totalno smor dan. Danas kod moje rodbine sa babine strane seoska slava. Vrela pileca supa, sarma, jagnjetina, vashar, ringishpil. Zhao mi shto nisam tamo ... Edited July 12, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Jebote kolki čovek a samo kuka a nije, ovo poslednje se malo sprdam, nadovezujem se na miksu. :) mada opet, i nije daleko od istine. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 Oh no ... I meni je bio danas totalno smor dan. Danas kod moje rodbine sa babine strane seoska slava. Vrela pileca supa, sarma, jagnjetina, vashar, ringishpil. Zhao mi shto nisam tamo ... u Topoli? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 u Újszentivánu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 ja mislim da je u belgiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 I meni je bio danas totalno smor dan. Danas kod moje rodbine sa babine strane seoska slava. Vrela pileca supa, sarma, jagnjetina, vashar, ringishpil. Zhao mi shto nisam tamo ... u Obrenovcu? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 u ogulinu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 u staljingradu hae! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 u Obrenovcu? ovo je i meni palo na pamet, posto me zvao ortak na neki cuveni obrenovacki vasar :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 12, 2010 Report Share Posted July 12, 2010 (edited) nisam bio prosle godine i ove godine, ali deluje kao beer fest u provinciji - posle vrelog letnjeg dana buljuk oznojenih tela, jedva obuchene zgodne zenske dece, koja lizhu stapice sa ruzicastom secernom vunom, dok se uz svuke cece ili seke mast sliva sa chela prodavaca rostilja. Edited July 13, 2010 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 (edited) Koliko je los trip kad odrastes pa neko vreme ne budes u rodnom gradu i posle skonatas kad se vratis da to vise nije tvoj grad, da neki drugi ljudi pricaju svoje price i grade svoje detinjstvo, a ti si samo stranac u prolazu :( http://www.youtube.c...h?v=eCG1aBssUbA Edited July 13, 2010 by Capitaine Kotscha У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Mendzi je bio najblizhi. :D Vashar je u seocetu Bolman, koje se nalazi u Baranji. Recimo 40-ak kilometara od Osijeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Ja znam taj kraj ali ne znam gde je Bolman?Ka Belom Manastiru ili ? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 bro jutro boli glava boli glava Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 manje vina manje vina Po svemu sudeci, bice lep ali izgleda mnogo tezak/topao dan. U svakom slucaju raspolozenje raste, samo kad nije kisa i vetar :D Ali kako volim sto zivim preko puta posla, samo predjem ulicu i na poslu sam. Velika prednost. Ove kolege, koje dolaze prevozom sad kruze kao kisa oko Kragujevca, s'obzirom na ove radove. :) Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 ok sad mi treba od od kuce do posla isto koliko se putuje od beograda do novog sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 45 min? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 Jedva cekam da zavrsim posao...poneo stvari i palim na basket na adi...ako formica ne proda :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 HAE NEMKE CITA, E NEMKE KOLKO TI OD KUCE TREBA DO POSLA?? HAE HAEEj i ja idem posle posla na adu! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 1i15min je danas bilo jer su zatvorili autoput jutros kod sava centra a pre toga je autobus stajao jedno 15minuta bukvalno u mestu kod ukljucenja sa autokomande Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 "Zanimljiva" prica sa mog posla. Kolega Nindza i ja krecemo u 16 za Novi Sad posle posla na teren. U Novom sadu se setimo da smo zaboravili neki IP i zovemo kolegu koji zivi na mirijevu. rekao je "vazi javljam samo da stignem kuci hae hae" You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 13, 2010 Report Share Posted July 13, 2010 HAE NEMKE CITA, E NEMKE KOLKO TI OD KUCE TREBA DO POSLA?? HAE HAE Ej i ja idem posle posla na adu! Manje nego sto Duletu treba da se napije....hae... Gde ces? Opet jurite babe po nudistickoj plazi ?! :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts