absolute Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Stvarno, jeste da je to Telekom...ali ipak :/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 ... a i mislim da se smanjenje brzine naplaćuje, dok se podizanje ne plaća :) Super je napolju, kad ovako malo pirki vetrić i to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ja sam siguran da će čabke platiti na ćupriji :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) Ili ako ne tu, onda u Paraćinu :o TGIF Edited July 9, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 na foru bi ti se smejali ortaci na sastanku omladine bunjevačke demokratske partije Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 na foru bi ti se smejali ortaci na sastanku omladine bunjevačke demokratske partije ali bi podmladak shokackih demokrata rezignirano napustio skup...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 pre neki dan sam imao prilike da udjem u opstinu novi beograd pored toga sto sam video najvise clanove najbrojnijie opozicione stranke ^^ moram da kazem da polovini ljudi koji su usli na vrata tamo fali vrlo malo da dolaze u opancima sta je zakljucak - zemlju nam vode zemljoradnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 kamo sreće Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 nisam imao sa cime da uslikam ljude koji dolaze kao klovnovi sa narandzastim patikama i odelom :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 preminutje.... Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Ajde ajde, još malo pa gotovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Gotov sam sa radom.. samo jos odbrana kasnije u 6...... izgledam ko da sam preziveo pegavi tifus, nisam 3 dana spavao, ochi krvave.... ajde rejveri, dajte neki narodni lek kako da umirim ochi, tj. bole me i peku me trenutno i zakrvavio sam se. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Ti si izgleda narodni lek već iskoristio Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ja idem vecheras na exitaru upregnucu djuntaru,pa ako neko hoce sa mnom u principu mozhe,nek mi se javi na pm.. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Pa kapi za oci, to valjda kad se navaris sipas u oci i ne crvene se You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 ne znam za narodni,ali u apoteci uzmes hemokulin... za 80din si kao nov! :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 (edited) Te kapi se zovu Vizine ili Visine tako neshto... To je i ako sedish za kompom dosta pa se "crvenish" :) Edited July 9, 2010 by Vitjsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 odoh malo u rodni grad na jeftino pivo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 siso, en zovesh... No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 de si margi sto godina, kad cemo da obrnemo krug sa mesersmitom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 matora, kada budehs ishao cimni samo;) ponesemo kanticu kerozina i sve kul, startovanje prepusti emni:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 nije valjda da su toliko glupi da uvaže tu promociju za broj koji je već imao adsl i koji si ti malopre odjavio? Jesu. I to po onoj ''Fool me once...'', iz razloga što... ... a i mislim da se smanjenje brzine naplaćuje, dok se podizanje ne plaća :) ...sam istu stvar uradio i prošlog juna kad je bila akcija 3 meseca za dz novim korisnicima, i ne, ne naplaćuje se smanjenje protoka :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2010 Author Report Share Posted July 9, 2010 Pa onda vrh, samo udri :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 lako je njemu kad tamo ima slobodnih portova !!:DD:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts