Doca Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 haha ti mora da mnogo gotiviš rakiju haaha kako te je nasamario ćale :PPPP :DDDD Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 heheh, bas je lukav, jel da У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Vidi se da iver ne pada daleko od klade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 (edited) pa tako se to radi, upotrebiš 2-3 stručne skraćenice u istoj rečenici da izgledaš bitno i onda iskoristiš priliku da tražiš posao Da da da, nisu dobro formulisali RTO i RPO, pa se usporio ROI a povecao TCO. fuck jeah! Javi se Igore, ti mi možeš pomoći kao iskusan čika! Kazi Kori? Jel te oteli vanzemljaci ili porodica rotsild pusta glasnu muziku? Ko te bre DIRAO! Edited August 6, 2010 by f4ts0 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 this treba da popravim cvidže za plivanje, u pitanju je deo sa plastikom pa ne znam kod koga da odnesem da napravi mali deo koji je otpao i spoji. Ko može tako nešto lepo da uradi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 Zapusio sam wc solju ...any tips? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 idi redovnije u wc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 pa tako se to radi, upotrebiš 2-3 stručne skraćenice u istoj rečenici da izgledaš bitno i onda iskoristiš priliku da tražiš posao Da, bilo je inkremental bekapa dok disk nije pocheo totalno da crkava negde popodne juche :/ io 90% non stop, load skache na 30 itd.. totalno je otishao disk :) a najgore je shto smo istu situaciju imali pre pola godine sa njima.. verovatno su opet uvalili polovan disk u server tako da prelazimo u drugi DC uskoro :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 6, 2010 Report Share Posted August 6, 2010 c-1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Killy shef podzemlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 hijaaaaaaaaaaao to jet oet,e Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Zapusio sam wc solju ...any tips? pustaj svaki put cim se napuni kotlic i flushovaces posle par puta, erozija cini cuda brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Da, bilo je inkremental bekapa dok disk nije pocheo totalno da crkava negde popodne juche :/ io 90% non stop, load skache na 30 itd.. totalno je otishao disk :) a najgore je shto smo istu situaciju imali pre pola godine sa njima.. verovatno su opet uvalili polovan disk u server tako da prelazimo u drugi DC uskoro :) dodjite kod nas pazicemo vas kao malo vode nadlanu You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Kako sam se carski naspavao. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 @ saint zato su ljudi izmislili RAID i hotswap =) People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine. Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 hijaaaaaaaaaaao to jet oet,e prezivesmo jos jednu imploziju sine !!!!!! a sada na posao :( UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 probudio me cale pre 2 sata, dosao da me vidi malo. danas je dan idealan za fudbal, ima li mozda neko ekipu da odmerimo snage? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Hijao grok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2010 Author Report Share Posted August 7, 2010 Jeo sam neki fini burek iz pekare koja se zove po nekom prezimenu, gore iz Ustaničke. Nikad nisam jeo tu, skroz je dobar. Onda sam bio do Kuće Čaja na Pu Eru, kojeg opet nisam pio neko vreme. I onda sam jeo prebranac :) Mislim, sa razmacima, da ne bude da sam baš tolika svinja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 watch out, another nerd post Da, bilo je inkremental bekapa dok disk nije pocheo totalno da crkava negde popodne juche :/ io 90% non stop, load skache na 30 itd.. totalno je otishao disk :) a najgore je shto smo istu situaciju imali pre pola godine sa njima.. verovatno su opet uvalili polovan disk u server tako da prelazimo u drugi DC uskoro :) ko su ti likovi da znam da ih se klonim? :) inače ubedljivo najbolji (VPS) hosting koji smo mi ikada koristili je SliceHost. Za 2 godine smo imali bukvalno 0 minuta downtime. RAID1 diskovi, ništa silent data corruption, ništa čekanje da zamene disk, i web serial console koja nam spasila život bar 2-3 puta. Nema oversellinga, kad kažu X MB rama to i dobiješ :) Inače imamo slice od 256MB i za neke naše potrebe nekolicine sitnijih sajtova koji imaju par hiljada hitova mnogo fino radi. momci baš kidaju.... Mada nije sve tako ružičasto, ipak su jedni od skupljih :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 pa ne moze to bas da bude besplatno, dobra usluga ima i cenu, koja uglavnom ispadne povoljnija s obzirom da nemas problema People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 Meni je strasno sto sam toliko odlemio da ja na raid1, 0 downtimea, pristup i zagarantovane resurse gledam kao na nesto sporedno. Jebote majke mi cu da krenem da radim ozbiljan hosting :) Ima da rascepam:P You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 dosla mi neka rodjaka iz FR mojih godina da bude malo kod mene, neka 3-4 dana... ljudi, vi ne mozete da shvatite da je ona od 24 sigurno nekih 18 sati na mobilnom raspravljajuci se i svadjajuci se sa deckom. aj sto ne mogu da zamislim uopste konstanti razgovor o bilo cemu duze od 4 sata plafon, ali mi apsolutno nikako ne ide u glavu koje dve budale mogu da se svadjaju toliko dugo. in the other news, zapala mi za oko jedna riba. wish me luck. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 7, 2010 Report Share Posted August 7, 2010 nemam para da idem na FHM4 festival u Austriju a i ne znam da li bih mogla ovako svilena da budem u kampu ta tri dana. smorili su me muskarci, necu vise nikoga da peckam, svi shvate da sam smrtno zaljubljena i onda posle nastanu samo komplikacije... preterujem ... veceras idem u bleju..verovatno cu svratiti do onog glupog parka u gradu. step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts