Jump to content

pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

kaka fejl od dana, samo sto smo dosli na adu poceo onaj jebeni pljusak...i to makar da smo ostali u kolima nego smo cucali ispod nekog treme, bem ti i leto i adu u kurac

Za tebe i'am savet da produžis do banje Vrujci... Jes' da je na stotak km od BG-a, ali... Em novi bazeni, em su oni ljudi koji su radili tamo bili ekstra ljubazni kad sam bio, em je voda prava mineralna (ide direktno iz bušotine, nekih 28 stepeni, provereno, teča mi radi te bušotine itd itd), pa je gotivno.

Spičiš se za vikend i odmoriš dušu ko čovek.

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

Tamo je neko nešto pitao oko kola, i možda nisam baš najbolje skapirao, ali ako nije preko reke, ja po ovakvom toplom vremenu najradije idem peške, pa onda prevozom pa onda kolima. Iako imaju klimu. Naravno, do centra i to gde je za parking katastrofa. Ako imam parking mesto, onda bih možda razmislio o kolima, ali i dalje najradije idem peške.

Читам у пресу да је дежурно министарство решило да издвоји новце за обнову запуштене голубачке трвђаве, и срећан сам к'о мало дете :)

Trenutno stanje

88golubac.jpg26golubac.jpg

Plan rekonstrukcije:

golubac1.jpg

golubac.jpghttpwwwyoutubecomwatchv.jpg

Edited by Capitaine Kotscha

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ivke i ja se razumemo :)

Za golubačku tvrđavu, stara je to svest, nažalost. Mislim da sam pre oko godinu dana o tome čitao.

btw, imao sam "kili momenat", samo srećom po mene, kratak je post bio, pa mi nije frka da ga ponovo napišem :)

woohoo ovo je prvi moj momenat ikad \o/ mozda je malo bzv sto je kao trenutni gubitak pamcenja :D al moze i ovako :D

inace promenio sam jako mishljenje da je gsp ustvari do jaja :D

probao sam da dodjem do novog bga kolima izmedju perioda 8-9

i trebalo mi je ustvari DUZE nego sto treba busom i naravno trosi se gorivo + se drka auto po guzvi

ziveo gsp i zivot na tudjoj grbaci

ehh kako sam se proveo na svadbi ludilo :)

a svadba je bila svedsko-norvesko-srpska kombinacija :D

drugarica iz srednje je dosla da napravi svadbu i povela 50ak drugara i naravno drugarica iz svedske :D a onda su dosli trubaci proslogodisnji pobednici na guci ... dunja dunja klopa ucenje svedjana da igraju kolo :D oni nas valcer :] i tako... jos sam pijan

fallout_table.gif

u subotu sam bila na bazenu u Indjiji...vise ljudi nego vode..ali nije losa promena..

sad se kanim da odem da platim prvu ratu kazne sto nisam pustila peshaka :P

a za more... cekam da sestra odobri Budvu za cetvrtak :P

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Ah, kakva svadba u Iguani je bila u subotu :D

napio sam se proseka i skivija za sve pare...i najeo se fine prsutice i bifteka sa rukolom i ostalim finim travicama...:D

Posto nije bila zakupljena cela Iguana, tu su izdefilovali i Goran Svilanovic, Duska Jovanic, Bota lol sa nekim kanadjanima, Djilas i ostali dragi nam politicari, sa sve suprugama & ljubavnicama....

Koliko fenseraja i pozeraja na jednom mestu...:D

And now, back to life, back to reality :`(

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...