Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jel drugi deo onaj gde melezi đuskaju petnes' minuta u pećini? Tu čim upališ film ideš Ctrl+G pa 00:30:00

brate, pa taj znojavi rejv meleza u Sajonu je nesto najbolje u drugom delu Matriksa

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

odgledah CLash of the Titans i ocekivao sam vece sranje nego sto sam zatekao, zbog vashih predjasnjih komentara.

Ok film nije nista posebno, ali nije ni ekstra glup niti mi je zao sto sam na njega potrosio 2 sata svog zivota. Mozda zato sto napolju pljusti kisha.

Ali generalno film je klasichna holivudska produkcija, nista posebno loshe ili sranje. Najbolji detalj u filmu, koji je dosta razlicit od originalnog iz 80tih, jeste kada Persej u Argosu vadi iz neke skrinje mehanicku sovu (koja se pojavljuje u prvom filmu) i neki ratnik mu kaze nesto u stilu "Just leave it"

Najbolji detalj u filmu, koji je dosta razlicit od originalnog iz 80tih, jeste kada Persej u Argosu vadi iz neke skrinje mehanicku sovu (koja se pojavljuje u prvom filmu) i neki ratnik mu kaze nesto u stilu "Just leave it"

omg, izgleda da o ukusima bas ne treba raspravljati:)

meni je to bio mozda najgori momenat koji sam za ovih 28 godina video na filmu. da ne pominjem da mi sam film nije najgori, ali je u top3 najgora, racunajuci tu sve sto sam ikad pogledao.

da ne pominjem scenu sa meduzom koja je trideset puta zajebanija i ubedljivija u originalu (pogledaj ako nisi skoro, garantujem da nije subjektivno).

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Odgledao sam The Collector - http://www.imdb.com/title/tt0844479/ ovoga puta sa nešto više pažnje nego prošli put.

OK je to filmić, ništa spec, ali tipični SAW horor koji ipak nema takav setting, već lik po nekoj random kući postavlja zamke. Ono što je zanimljivo je što ima taj SAW feeling, a ispostaviće se da je to i opravdano, pošto je bajko koji je režirao poslednje SAW-ove radio i ovo, a plus je ovaj Collector bio planiran kao SAW prequel (?) ali se od toga odustalo.

Pa ako baš nemate šta drugo da pogledate, eto predloga.

I malo u spojleru:

Interesantno je takodje da film nema hepi end, i čak bih možda rekao da ima pomalo glupkast kraj, pošto se čovek nekako poveže sa glavnim junakom pa mu dođe krivo kad ga ovaj na kraju ukeba :) ali opet, videh da će snimati nastavak, kreću valjda u oktobru

malo sam se podsećao geek filmova iz mladosti :)

minority report - mnogo dobro odrađena budućnost, sa kamerama na svakom koraku, napadnim reklamama, erozijom privatnosti ali i čistom energijom, rešenim saobraćajnim problemima itd itd.

i dalje mislim da je onaj interfejs za kompove retardiran (zašto bi iko stajao i mahao rukama kad može da sedi i mrda mišem?) ali već sad su se pojavile stvari koje jako liče na to (kinect, onaj tačskrin sto...)

the matrix - ovo sam gledao kao srednjoškolac, i sad kad zapravo imam mišljenje o politici i društvu mogu reći da je matriks jebeno remek delo. ili bi bio, da brze cvike i kožna odeća nisu toliko jadni da te je blam dok ih gledaš :)

krenuo sam da gledam i drugi deo, al sam ugasio posle 10 minuta.

@interfejs za kompove:

neam pojma, valjda je intuitivnije i preciznije, npr probaj da crtas misem, a probaj rukom ili barem na grafickoj tabli.

@matriks:

lol, zainteresovo si me da i ja pogledam posle deset godina:) uglavnom, bolje si prosao, ja sam bacio peglu ne samo na cvike i odecu (stavise, neova odeca mi se djasvi, ono furo bi je), vec ponajvise na zajebane i ozbiljne face i pokrete, pogotovo dok sam gledao onu nesrecnicu dok glumi ribu:(

da ne pominjem go usa stil rezije i montaze, koji je, naravno, tim pre retardiraniji sto je film stariji:)

sto se samog filma tice, meni nikad nije bio remek delo, solidan jeste, ali nikad nije ostavio na mene tu vrstu utiska o kojoj ti pricas, poenta jeste fundamentalna, ali samim tim i prezvakana, a u matriksu mi se ne svidja kako je realizovana (svidja mi se setting i to, ali pricam o filmu kao filmu, dakle, los mi je kasting i sve sto ide uz to, da je knjiga, bilo bi mi bolje). nedostatak harizme bilo kog od likova mi je alarmantan (mada je moguce da je to individualno), mislim, gledao sam tango i kes skoro i morao sam kantom da vadim harizmu iz sobe i da je bacam kroz prozor, mozda zato:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

omg, izgleda da o ukusima bas ne treba raspravljati:)

meni je to bio mozda najgori momenat koji sam za ovih 28 godina video na filmu. da ne pominjem da mi sam film nije najgori, ali je u top3 najgora, racunajuci tu sve sto sam ikad pogledao.

Ti ili si onda gledao 10 filmova u životu, ili imaš baš neke čudne kriterijume. CotT nije nikakav filmski masterpiese, ali je dovoljno kompetentno snimljen da bude neobavezno zabavan tih dva sata, plus što se vidi da su pare otišle tamo gde su trebale da odu. Ako ćemo o beskompromisno i urnebesno lošim filmovima da pričamo, toplo preporučam trenutno vrlo aktuelni film iz 2003-e, The Room neshavećnog filmskog genija, Tonija Vazaua

TheRoomMovie.jpg

Overite samo trailer, cult in the making.

http://www.youtube.com/watch?v=yCj8sPCWfUw

I još jedna od nekoliko besmrtnih scena

http://www.youtube.com/watch?v=ISXiFJS9D5A

I naravno, the Lisa line

http://www.youtube.com/watch?v=Plz-bhcHryc&feature=related

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Ti ili si onda gledao 10 filmova u životu, ili imaš baš neke čudne kriterijume. CotT nije nikakav filmski masterpiese, ali je dovoljno kompetentno snimljen da bude neobavezno zabavan tih dva sata, plus što se vidi da su pare otišle tamo gde su trebale da odu.

ocigledno se postavljas vise od mene, ja sam rekao 'meni', a ti vidim, drzis u saci neki amulet objektivnog i uzvisenog ocenjivanja i procenjivanja ili barem mislis da drzis posto u tvom postu vidim gomilu 'apsolutnih istina' bez margin of error, a jedini i neosporivi zakljucak je izgleda da ja imam cudne kriterijume ili, jos zabavnije, da sam gledao deset filmova u zivotu - postupicu mudro i izbeci svaku diskusiju s tobom ubuduce.

happy posting

ocigledno se postavljas vise od mene, ja sam rekao 'meni', a ti vidim, drzis u saci neki amulet objektivnog i uzvisenog ocenjivanja i procenjivanja ili barem mislis da drzis posto u tvom postu vidim gomilu 'apsolutnih istina' bez margin of error, a jedini i neosporivi zakljucak je izgleda da ja imam cudne kriterijume ili, jos zabavnije, da sam gledao deset filmova u zivotu - postupicu mudro i izbeci svaku diskusiju s tobom ubuduce.

happy posting

Nema potrebe za tim niti je to uopšte bio cilj mog posta, ali kad neko napiše da mu je jedan, u najgorem slučaju ispodprosečan film, u tri najgora filmova koje je ikad gledao, onda mi tu nešto nije kako treba. Pri tome nigde, koliko sam ja pratio, nisi napisao ni jednu rečenicu kojom bi objasnio zašto to film toliko ne valja, već je odmah išao standardan "omg, koje sranje, najgori film godine" pristup.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

i'll humor you

u najgorem slučaju ispodprosečan film

tvoje misljenje i utisak i nista vise. moje je drugacije, mozes da se pomiris sa tim ili da nastavis u 'holier than thou' maniru koji furas i u ovom postu, mozda potpuno nesvesno but still.

isi napisao ni jednu rečenicu kojom bi objasnio zašto to film toliko ne valja, već je odmah išao standardan "omg, koje sranje, najgori film godine" pristup.

naravno da nisam. ajde sad se malo zamisli (ne zezam se, stvarno se zamisli) pa uzmi neki film koji je tebi jedan od najgorih koje si gledao, pa zapisi utisak - hoce li on biti poput traktata ili ces jednostavno napisati da je sranje? kako i zasto da objasnim nesto sto mi je lose preko svake mere? kako da objasnim na primer losu reziju pored toga sto cu da kazem 'rezija je losa'? jel da nabrajam pedeset scena uz konkretan prigovor (e a onda kad je meduza dosla sa leve strane, to je bilo lose iskadrirano blabla, mislim kapiras sta ocu da kazem)? brate, niko to ne radi, to se radi kad je film okej, ali imas 1-2 elementa koji su losi, pa ih onda prezentujes, ovako stvarno ne znam sta bih pisao kad mi je sve sranje - zaista, to u mom slucaju sumira taj film skroz.

Nema potrebe za tim

ja sam napisao svoj utisak. ti si napisao svoj i dao filmu solidnu ocenu, ja nisam tada rekao 'e, brate, nije, film je sranje, bas ti je cudan ukus, film je u najgorem slucaju ispodprosecan' nego sam dopustio da to bude tvoj utisak - iako sam bio vise iznenadjen time sto si ti napisao nego ti ovim sto sam ja napisao, iskreno verujem.

sa druge strane, da si ti mene lepo pitao da obrazlozim svoj stav, mogli bismo da diskutujemo, ali ti dosao sa 'aksiomom' da ja gresim i da je film prosecan. moj manevarski prostor je tacno nula jer si ti vec postavio objektivne stvari i ja tu tehnicki i teorijski i prakticno ne mogu da diskutujem ma koliko hteo jer moram da manevrisem u prostoru gde je taj film prosecan, a ja sam malo istripovo, a ne moram valjda da ti objasnjavam zasto to nije u redu.

ja znam da neke stvari pice precutno i da se podrazumeva da nece covek u svakoj recenici petnes puta pricati 'meni je sranje' nego ce reci 'sranje je' i bice svima jasno sta je hteo da kaze. ali ti si mene quotovo i 'ispravio' moj utisak o filmu svojim 'valjanim' utiskom, nisi cak ni otvorio diskusiju - tako da taj post, sasvim kul po formi, po sadrzini meni ne ostavlja nikakav prostor i moj odgovor bi se sveo na 'NO, U!', a to je retardirano.

Da si napisao "film je sranje, jebi ga nije mi se svideo", meni bi bilo sasvim ok, ali "top tri najgora filma koja sam ikad gledao u životu", to mi je čudno, to je sve. Hoćeš da kažeš da si u životu gledao samo dva film koja su imala goru režiju, glumce, dijaloge, priču, konačni utisak, šta već? To mi je teško da poverujem, jer CofT, iako ponovo nije nikakav masterpiece, nije film u kojem bi se počešao po glavi i rekao "u, jebote, ovo je baš bilo abyssally loše, uh, uh". Onda verovatno nisi gledao nijedan film her Uve Bola, u svim njegovim filmovima (osim nedavnog Rampagea) je sve kriminalno, režija, glumci, dijalozi.

I meni zaista ne smeta što neko ima drugačije kriterijume, pa meni je Dark Knight Nolanov ubedljivo najslabiji film, jer ima nekoliko kriminalnih propusta u priči i scenama i propuštenih šansi, pored svih kvaliteta koji ipak preovlađuju. Lol, baš sebe doživljavam kao neki autoritet po pitanju filma, pa jesu me ovde spuštali za neke filmove koji su mi se svideli, pa me zabole, meni se svideo pa mi se svideo, i uvek sam u par rečenica pokušavao da obajsnim šta je to što valja i vadi film na kraju.

Edited by Pipboy

igi:

ne znam ni kako da ti odgovorim na ovo. ako mislis da krsim nesto prijavi me, ako ne, imas ignore, mislim, ne znam sta jos da ti kazem, nadam se da sam ti pomogao.

Da si napisao "film je sranje, jebi ga nije mi se svideo", meni bi bilo sasvim ok, ali "top tri najgora filma koja sam ikad gledao u životu", to mi je čudno, to je sve. Hoćeš da kažeš da si u životu gledao samo dva film koja su imala goru režiju, glumce, dijaloge, priču, konačni utisak, šta već? To mi je teško da poverujem, jer CofT, iako ponovo nije nikakav masterpiece, nije film u kojem bi se počešao po glavi i rekao "u, jebote, ovo je baš bilo abyssally loše, uh, uh". Onda verovatno nisi gledao nijedan film her Uve Bola, u svim njegovim filmovima (osim nedavnog Rampagea) je sve kriminalno, režija, glumci, dijalozi.

nisam gledao nijedan njegov film, priznajem. ali gledao sam onaj turski star wars, gledao sam 1na1, gledao sam plan 9, u sustini jebiga, gledao sam lose filmove, ali ne znam kako se zovu posto su nepoznati jer su losi, dosta toga se pustalo na palmi devedesetih recimo. ako bas oces, evo, dacu kratke teze, iako sam vec zaboravio dosta toga jer kontam da ce ti biti lakse da shvatis kad vidis po kojim kriterijumima sam ga svrstao u dno:

-niko od likova mi se nije dojmio nimalo. ne znam da li mi se to desilo u nekom drugom filmu. samim tim sto gledam film ja stvorim neki odnos, kakav god on bio, sa likovima. cak i kad se ne udubim, organski stvorim neko poimanje. ovde se to nije desilo, a nisam bas bio nefokusiran.

-sledi iz prvog: ja pola likova nisam znao ni sta su, ni kako se zovu, ni sta rade, ni cemu sluze. tj, vise od pola.

-prica, motivi, odnosi izmedju likova nemaju veze ne samo sa mitologijom (ni original nema neke veze sa mitologijom) nego ni sa originalom.

-bogovi su potpuno izostali, vidimo samo zevsa koji ne radi nista i hada koji se tripuje da preuzme olimp lol. okosnica celog filma treba da bude spletkarenje izmedju bogova.

-djinn wtf

-akcione scene - nista mi nije bilo jasno i skontavao sam bilans tek posle fajtova. scena sa meduzom mi je posebno nejasna i tu nista nisam razlucio.

-quest treba da bude iz ljubavi, ne iz osvete za pobijenom porodicom - da ne pominjem da mu je porodica pobijena najgluplje moguce, cak ni to se nisu potrudili da ubace u bilo kakav kontekst. gle brodic puuuf, a zasto, ne bi znao da mi kaze.

-pusite ga bogovi, mi ljudi smo do jaja - omg koncept

mislim, mogu ovako do sutra, i verujem da su tebi neke od ovih teza nebitne, neke su u suprotnosti sa tvojima, a neke nisi ni primetio, sto samo dokazuje moju poentu na razlicitim senzibilitetima. takodje, nesto od ovoga sto sam nabrojao sam stavio reda radi, jako mi je tesko da iskristalisem i prezentujem pojedinacne konkretne stvari iz necega sto je za mene bila jedna grozna nedefinisana homogena masa.

I meni zaista ne smeta što neko ima drugačije kriterijume, pa meni je Dark Knight Nolanov ubedljivo najslabiji film, jer ima nekoliko kriminalnih propusta u priči i scenama i propuštenih šansi, pored svih kvaliteta koji ipak preovlađuju.

dark najt je holivudski blokbaster koji traje dugo ---> sto po defaultu znaci da ima neoprostiv broj gresaka. medjutim, ja to ne gledam tako, ja sam se sjajno zabavio uz taj film tako da propuste uglavnom nisam ni primecivao. u prevodu - radi poso u globalu, tako da ne bi bilo ni fer da ga sad nesto covek secira, jer verujem da bi ga svako normalan iskasapio kad bi krenuo sistematski.

e, meni borba titana ne vrsi poso ni po jednoj jedinoj liniji - cak i efekti su mi katastrofalno dizajnirani, scene sa njima uzasno rezirane, koncepti su mi dosadni i neoriginalni...

-akcione scene - nista mi nije bilo jasno i skontavao sam bilans tek posle fajtova. scena sa meduzom mi je posebno nejasna i tu nista nisam razlucio.

-quest treba da bude iz ljubavi, ne iz osvete za pobijenom porodicom - da ne pominjem da mu je porodica pobijena najgluplje moguce, cak ni to se nisu potrudili da ubace u bilo kakav kontekst. gle brodic puuuf, a zasto, ne bi znao da mi kaze.

kako nema konteksta? jer mu je ili nije ubio neduznu porodicu Had jer je generilizovao ljude iako su se ovi samo slucajno zatekli na tom mestu u trenutku svetogrdja? Ne znam sta si ocekivao vishe da vidish od potapanja broda - da had stavi na rame jednocevni lanser raketa vazduh - voda i da pogodi brod

ne kapiras sta ocu da kazem - koncept je nerazvijen, uzeli su map editor, stavili im brodic pored ispizdelog hada i ovaj ga je bucnuo iako ga bole kurac za brodic. to je totalno bez konteksta, mogo je caleta da mu zgazi tramvaj onda. nit je had imao agendu sa njima, nit su se kurcili, nit se to desilo preko nekog dogadjaja...

on je bio ljut na ljude generalno pa je kao pobio sve koje je skontao u blizini. ali cela ta scena je neubedljiva, zbrzana i bezobrazno neupadljiva. i onda onaj car smara ceo film ubili mi porodicu ubili mi porodicu i ja ocu da ga zadavim jer nemam nikakav osecaj ni poriv da ga bodrim, niti osecaj da mu je pobijena porodica niti osecaj da smo mi, gledaoci ljuti na hada zajedno sa persejom...kontas sta ocu da kazem? scena je debilna, had se okrece i kao 'ju vidi neki brodic, sacu mu jebem mater hihihi sto sam nevaljo i gadan, grdana mi nije ravna'.

ako odemo dalje (mada nema potrebe), stvari su jos gore, mislim, zli had koji fireballovima skida brodice i uopste novouvedena vendeta kao okosnica price koja nema veze sa zivotom.

mislim, jebiga, znate i sami da ako uzmemo da seciramo film, masakriracemo ga i vi i ja. ne do bog da se dotaknemo grcke mitologije na primer. medjutim, film je sam po sebi mentolski (ne mislim u negativnom ili pozitivnom smislu, vec na tip) i ne treba mu bodovati takve stvari jer ce po defaultu pasti. ali onda od takvog filma ja ocekujem bezumnu zabavu, a dobijam tri krajnje dosadna i zbunjujuca fajta povezana apsolutno uzasnim karakterizacijama i medjusobnim odnosima.

Doolio, koji ti je bolji film, CotT ili Transformers 2?

Edited by Pipboy

transformersi i to prilicno.

bili su mi bas nisko, onda sam hladne glave odgledao i skontao da su ciljna grupa ljudi od 12 godina i sa tim novim kontekstom sam shvatio da sam bio preostar - primera radi, morao bih iz ocenjivanja da izbacim one blamovite scene tipa geto crnci transformersi, pretpostavljam da je klincima to urnebesno. sto ne znaci da meni licno nisu sranje, samo razumem one koji su ga napravili. transformersi su ako mene pitas, petnes klasa iznad borbe titana. tuku ga bukvalno po svemu, pa cak i ako izuzmemo da su deciji film. cak imaju i neku karakterizaciju, ma koliko ona bila iskarikirana i naivna - borba titana nema nikakvu. opet kazem, ne desava mi se cesto da pratim film sa paznjom i na kraju ne znam maltene nikog osim glavnog lika.

ne razumem sta me trolujes sad, pa sigurno nije deciji film pobogu? transformersi su film za decu jebote, klince, da se kikocu na smesne robote blizance, navijaju za autobote i zele da imaju devojcicu i voze auto kad porastu, kao glavni lik, da im bude smesno sto je keva pojela smesne kolace, da im bude smesan i nespretan dzon turturo i onaj mali transformers sto jebe nogu od one ribe, devastator koji ima jaja itd. ceo film je neozbiljan i saren sa mentolskim seksualnim aluzijama, taman za cetvrti razred.

titani nisu deciji film per se. film za zabavu nije isto sto i film za decu, tj ne mora da bude, a cot to nije sigurno.

ne znam cemu ova podpitanja, ko da mi se svidja, al necu da priznam ili nesto tako, stvarno mi nije jasno...

shvatite da mi je film pregrozan po svim aspektima. ne zelim vise da diskutujem o tom filmu, predjimo na neke druge. a nije ni da mogu da diskutujem o njemu, mislim, ne kontate kolko je to meni los film. to je kao kada bi me neko uporno terao da diskutujem zasto je pedofilija sranje a meni se ne diskutuje o tome - verovatno bih sve vreme pricao 'sranje je' ili 'ma kako zasto je sranje' i ispalo bi krajnje retardirano:)

@topic

sad se setih, juce sam gledao reign of fire, neko me zajebo, reko mi da ima zmajeva i ja skino:)

onaj bejl u svakom filmu glumi bejla.

mekonahi car.

ne razumem sta me trolujes sad, pa sigurno nije deciji film pobogu? transformersi su film za decu jebote, klince, da se kikocu na smesne robote blizance, navijaju za autobote i zele da imaju devojcicu i voze auto kad porastu, kao glavni lik, da im bude smesno sto je keva pojela smesne kolace, da im bude smesan i nespretan dzon turturo i onaj mali transformers sto jebe nogu od one ribe, devastator koji ima jaja itd. ceo film je neozbiljan i saren sa mentolskim seksualnim aluzijama, taman za cetvrti razred.

titani nisu deciji film per se. film za zabavu nije isto sto i film za decu, tj ne mora da bude, a cot to nije sigurno.

Hm, to znači da je "kriterijum" "hej, ciljna publika su nam deca od 12 god" sasvim dovoljan da se napravi smeće od filma. Zašto onda i, npr., Gunisi nisu isto takav film (a prvenstveno su namenjeni tom uzrastu)? Zato što je nekom stalo da napravi kvalitetan film sa decom u glavnoj ulozi, sa dobrom pričom, zanimljivim likovima, kvalitetnim humorom i pamtljivim scenama. I da pritom u tim istim stvarima može da uživa i starija publika.

opet me nisi razumeo, ja nisam rekao da su transformersi dobar film, rekao sam samo da su bolji nego sto sam isprva mislio. a taj kriterijum da je film za decu ne moze da pokrije sve, naravno, ali sigurno moze nesto, a na to nesto sam upravo i ciljao. primera radi, nije isto kad ti vidis naivnu sarenu scenu u transformersima (tipa transformersi se kriju oko kuce) i recimo kad bi video tako nesto u dark knightu ili eto u borbi titana.

fazon je sto sam ja film gledao bez svesti da je orijentisan prema deci, pa sam bio bukvalno prenerazen.

tako da taj kriterijum ne znaci da su deca glupa, vec da imaju drugaciji senzibilitet. tako da se transformersi iz neopevanog smeca dizu u obicno smece na mojoj lestvici sa tom spoznajom iz prostog razloga sto neke wtf stvari dobijaju smisao kad se gledaju kroz prizmu znanja o kojoj se ciljnoj grupi radi.

Ja sam gledao Transformerse 2 u bioskopu sa drustvom i lepo sam se proveo, nemam nikakvu mrzjnu prema filmu ispao je cak bolji od prvog dela Transormersa pa me je mozda to lepo iznenadilo.

Meni je recimo Death Race medju top 5 najgorih filmova sto sam ikad gledao iako mnogo gotivim Jason Stathama, nisam mogao ni ucemu da uzivam, pogotovu ne u glumi one glavne kucke. Ja ne znam sto vi napadte Dulija, covek je rekao da mu je CotT jedan od Top 3 najgorih filmova i jednostavno nije mogao da uziva u njemu. Ista situacija je kao kad bi neko napisao The Running Man je najbolji film ikada po meni, i ti dodjes i kazes, ti mora da nisi gledao nijedan film Kjubrika ili Finchera!!oneone1!

Edited by dustman

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Ja sam gledao Transformerse 2 u bioskopu sa drustvom i lepo sam se proveo, nemam nikakvu mrzjnu prema filmu ispao je cak bolji od prvog dela Transormersa pa me je mozda to lepo iznenadilo.

Meni je recimo Death Race medju top 5 najgorih filmova sto sam ikad gledao iako mnogo gotivim Jason Stathama, nisam mogao ni ucemu da uzivam, pogotovu ne u glumi one glavne kucke. Ja ne znam sto vi napadte Dulija, covek je rekao da mu je CotT jedan od Top 3 najgorih filmova i jednostavno nije mogao da uziva u njemu. Ista situacija je kao kad bi neko napisao The Running Man je najbolji film ikada po meni, i ti dodjes i kazes, ti mora da nisi gledao nijedan film Kjubrika ili Finchera!!oneone1!

Meni je recimo Transformers 2 jedan od boljih filmova 21og veka...mozhda chak drugi odma posle Avatara.

poz voz 2011

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...