iguana Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ja sam nasao verziju od 1.7 giga. cim nadjem nesto bash hd, skidam da gledam opet It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ah, ja ne bih da kvarim dozivljaj :D u kecu je vizuelni trip imao ogroman uticaj, tako da se ceka hd! :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 stargate universe: postavka je sjajna, a tu je i carlyle. radovao sam se seriji kad je krenula da se prikazuje, ali nisam odavno video tako da imaju sve što je potrebno za uspeh a tako epski zaseru stvar. likovi se nađu na prastarom brodu koji milion godina kruži galaksijom, i do pola druge sezone još nisu zavirili u svaku pregradu na njemu? kap koja je prelila čašu je ubacivanje "whose baby is it" zapleta. golo govno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ma dobar je Atlantis, šteta što ga nisu nastavili da ima sezona ko i SG1. Meni je bolji Atlantis, ali ako već mora tvom ređanju onda bih samo promenio SG1 > Atlantis >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Universe. iskreno meni je ceo stargate na nivou totalnog dna... od glume rezije scenografije price bednih pokusaja humora... mozda mi je bilo zanimljivo ako se bas bas iskljucim :) nikad mi nije bilo jasno otkud toliko fanova.... pretpostavljam da vazi ono... ukus je kao dupe, svako ima svoje :) odgledah malo drugog serijala druge sezone, ako je od 1 do 10 prva bila jaka trojka, sada je neka petica :P e da jel serija ukinuta bez zavrsetka druge sezone ? sada ce valjda 11. a ima i datum za 12. na imdbu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 brate, tron kec izgleda brutalno...sto bi rekli, podigrao je lestvicu :D a i ono, nije sve u tehnologiji kojom se nesto pravi. jednostavno je lepo za oko, tripozno i sve to po redu :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Ma ja sam bio totalno skeptičan kad sam počeo da gledam SG1. Tačnije, nije mi se ni svideo nešto. Međutim, nastavih tvrdoglavo da gledam, i posle već koje (desetine) epizode, uvuče se pod kožu. Pogotovo što mi je bio ok globalniji sukob, tj sve epizode kao celina. Nakon što sam odgledao kompletan SG1, prešao sam na Atlantis i napržio se ko mali majmun....a onda ga ukinu, zarad ovog smeća. Plus, sama osnova priče je šit, i odudara od originalne zamisli, a više kao juri BSG ili ST. Mislim brod ide kroz daleki svemir...ffs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 meni je ideja price odlicna u sg:u, ali je sve ostalo lololo koliko i prethodni sg i vise jer je previse uporediv sa mamutom kao sto je BSG :) onoliko spor razvoj price, malo desavanja, praznih kadrova, nepostojanje hemije izmedju glumaca, ne znam koliko puta sam samo uhvatio sebe da razmisljam kako bi neke situacije iz serije bolje izgledale da je galaktika u pitanju ... sa druge strane atmosfera je mracna ozbiljna ima par wtf surovih scena ali isuvise malo da bi propravili utisak... svako njihovo vracanje na zemlju razbija ritam... bash me briga sta kapetan radi sa svojom zenom, ili kako lezbace piju vino, hocu rat u svemiru ! :P sg 1 za nedelju prepodne 5-6 epizoda, dok se jos oporavljas od pijancenja... to je bila milina :D prvi serijal mi je bas bio smesan, i valjda stvorio takav utisak i ne vredi sada nema sanse da gledam kao neku ozbiljnu seriju ... atlantis nisam ni pomirisao..mada opet 5 serijala je neki standard ... ako za to vreme nisu zaokruzili pricu e jebiga onda... kapiram da je odliv gledanosti bio preveliki i da su zato krenuli u drugom pravcu (i ocigledno jos vise omanuli) ... tu negde je i SciFi promenio ime u SyFy lol, i ubacili su kechere a izbacuju serije koje su ih proslavile jbg sto se ukusa tice lost, fringe, bsg su me porpilicno razmazile, ili prosto nisam na vreme gledao aktuelne serije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Definitivno je do ukusa. Npr. ja sam odgledao na silu 2 sezone losta i hteo da se upucam u glavu koliko me smorilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Ima G jos nekoliko epizoda SG:U da se odgleda, sto je snimljeno i to je to. Kruzi neka prica da ce neko da otkupi ali to je truba realno. Kao sto si i rekao, gomila hipstera i pedera sa SyFy-a ubijaju zanr. Zabole me za likove koji glumataju kako love duhove dok buku pravi kolega iz susedne sobe. Mene bi bio blam da mi je to posao, tipa "E, brate, sta radis ti?" sledi "Nista, pravim se da sam duh" edit: Zivo me zanima kako ces da odreagujes na Babylon5, matora a kultna :) Edited March 4, 2011 by Pekarman Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 greškom sam obrisao zytheriusov post, srećom mi je ostao u drugom tabu. sry slika true romance, fenomenalno moram da priznam da nisam ovo gledao ranije :) ali brate, umro sam :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Odgledah sve epizode Blue Mountain State i bas sam prezadovoljan, nije me u nijednoj epizodi razocarala jel zna neko gde moze da se vidi dal i kad nastavljaju snimanje? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 haha i ja sam sinoc odgledao poslednju epizodu. super serija, iako ima dosta wtf momenata :D kapiten je najveci car! I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 (edited) HEREAFTER Relativno solidan filmić, bez obzira na ne baš vešto fokusiranu radnju i likove, i bez prave i jake poruke (osim da zagrobni život ne treba mešati sa religijom, valjda). Svi glumci solidni, ali opet bez mnogo materijala za rad iz mršavog scenaria, klinac odlično odglumio iako su mogli još više da ga potenciraju, i film otvara prilično impresivna scena cunamija, koja, iako na par mesta deluje fejk opet izgleda odlično, naročito u svom drugom delu (kad kamera rotira blizu oko likova koje nosi voda). Edited March 5, 2011 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 The Adjustment Bureau Lepa zamisao ali fail izvedba, cela prica se srozala na neki ljubavni klise, ocekivao sam mnogo vise od ovog filma 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Un Prophete Veoma dobra francuska priča o preživljavanju nepismenog devetnaestogodišnjaka arapskog porekla u francuskom zatvoru. Topla preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 "MBR" po meni na kraju dokumentarca ispada totalni idijot ustvari, a ovi ostali kao puskom naterani da priznaju da je kul meni je mbr ispao veća faca od svih ostalih ako nisu oni njihovi intervijuji izrežirani. možda je mbr projekat od Banksija, ko zna, i onda ono što je rekao o mbr, i on i ostali, je u stvari maska. zajebancija street art umetnika. ali ako su mislili stvarno ono što su izjavili, onda su jadni. mbr je veći umetnik od svih njih zajedno. :) ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Shelter ....jezivo :D mada na kraju su ga malo usrali po meni don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 (edited) drei najbolji mi film na festu sinopsis A Berlin-set drama centered on a 40-something couple who, separately, fall in love with the same man. ne mogu da stavim prst ni na šta posebno, prosto film kao celina, i ceo vajb tokom njega, mi je bio divan u pitanju je tipična evropska drama, pa ko to ne gotivi nek zaobiđe, za sve ostale preporuka, tom tykwer car Edited March 6, 2011 by Mr. Nobody :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 nagledah se filmova u zadnjih nedelju dana: due date, torpa de elite 2, social network, kings speech, 127 hours. svi su mi na neki nacin odlicni. ok, due date sazluzuje "dobar" eventualno :). za true grit kapiram da cu se nakaniti da idem u bioskop jer se nacekah dobrog ripa. nego nisam tim povodom postovao. htedoh da pitam, jel pratio neko novu sezonu futurame? prvih 5 sezona sam odgledao na preskok, tj odgledah 10ak epizoda ukupno, pa me zanima jel neophodno sve odgledati pre nego li se upustim u novu sezonu? salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 odgledao jackass 3d, surov film i Un Prophete - odlichan film skidam No Strings Attached Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 nego nisam tim povodom postovao. htedoh da pitam, jel pratio neko novu sezonu futurame? prvih 5 sezona sam odgledao na preskok, tj odgledah 10ak epizoda ukupno, pa me zanima jel neophodno sve odgledati pre nego li se upustim u novu sezonu? Shto se tiche Futurame, moze se gledati i ovako, ali uvek ima nekih osvrta na stare epizode, tako da je preporuchljivo gledati sve sezone, pa tek poslednju. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 meni je mbr ispao veća faca od svih ostalih ako nisu oni njihovi intervijuji izrežirani. možda je mbr projekat od Banksija, ko zna, i onda ono što je rekao o mbr, i on i ostali, je u stvari maska. zajebancija street art umetnika. ali ako su mislili stvarno ono što su izjavili, onda su jadni. mbr je veći umetnik od svih njih zajedno. :) hm... sve je moguce :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 TANGLED Prebolesna CGI animacija i neverovatni izrazi lica, klasično ispričana priča bez previše zezancija i rizika, pesme koje zapravo ne smaraju, ali se svo vreme oseća da su igrali sigurno i pravili non-edgy film koji treba da privuče što više publike u bioskope. Takođe, oseća se i nedostatak nekog pravog, epskog finala, bez obzira na nekoliko sjajnih scena (deo u krčmi, scena sa branom, scena sa lampionima i sl.). Konju dati Oskara, odlično je odradio posao. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Odgledah novi Tron - film je audio-vizuelno remek delo! Svidja mi se shto se nisu preterano trudili da objasne shta radi koji program i slichno, jer ionako nemaju pojma o tome :) Pricha mi je bila poznata jer sam igrao igru Tron Evolution koja je intro za film, tako da nije bilo nekih iznenadjenja. Sve u svemu, ovaj film mi je mozda vishe prijao nego original. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 7, 2011 Report Share Posted March 7, 2011 Odlgedao sinoc It's kind of a funny story. Dobar je film. Bas dobar. :) Faster - meni se veoma svideo, lepo je videti kako Dwayne ponovo jebe kevu, vec sam ze zabrinuo da ce do kraja karijere snimati samo gluposti za dizni :P Inace posto volim da da gledam Jackass, ortak mi je preporucio Dirty Sanchez, ovi su jos vece budale od Noksvila i ekipe :) http://www.youtube.com/watch?v=KSj7y-752e8&feature=related Overi i "The Dudesons". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts