Lucky Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Ja sam jutros prelistao onaj inserger oko radova na gazeli, al' će to da bude frka u naredna tri-četiri meseca, strašno će da bude. Nijedan ulaz na gazelu ne radi, autoput se rerutira na okolne ulice, svi će naravno ići na stari most i brankov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 dobro je da su se bar setili to da rade leti kada je generalno manje saobracaja. nemanjinu su radili u sred zime, kad su guzhve najvece i josh se oteglo jer zbog velike hladnoce nisu mogli da betoniraju pa je ulica nedeljama zvrjala prazna. za srpskih vladara je bilo isto negde u septembru i oktobru, katastrofa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ako oni zavrshe to za 2 meseca, secite me. a najavili su da ce kraj rekonstrukcije biti u aprilu 2011te It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Bite to jedno veliko sranje :) Pogotovo za nas koji prelazimo most svaki dan :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ne brini te postavice ponton, lol No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Srbistanu nikad kraja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 @msuko zenski odnosi ako uzmete i u obzir da je vecina muskog zivlja ostaje na selu u manjim sredinama gradovima a da zene prve idu dalje onda ce vam biti jasnije otkud toliko zena.... meni su tako pricali drugari iz bosne, bio sam u banjaluci, tamo stvarno devojke izlaze u grupama po 6-10 :) startuje te grupica od 3-4 opusteno... na jahorini isto sedeo sam sa zenskim zivljem pio divlju krusku jel :P i sve kukaju kako ih ima mnogo i da je tesko muskarca naci... mislim jasno mi je da nije realnih 12:1, ali kad malo prodjes i pogledas situaciju nije daleko od toga... ne ulazim u kvalitet tih 12 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 E, drustvo, brzo se vade izvodi. ~40 minuta sam blejkao u redu i to je to. Samo pazite, ako ste vadili na foru da je za fakultet (kao sto sam i ja sada, posto mi treba zato, a i besplatno je 8)), napisace vam na izvodu gore da ste stipsa pa mozda necete biti u mogucnosti da upotrebite te izvode za LK ili pasos, tako da treba imati to u vidu :) nema veze :) ja sam tako vadio pasos :) pislao je gore za POSO :) ma najobicnija pljacka je to picka im materina placamo porez a oni za jedan list papira uzmu 500 dindzi Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Osim ako se nešto nije specijalno promenilo u proteklih par meseci, vađenje izvoda iz matične knjige u opštini Savski Venac gde se ja vodim, nikad lakša stvar. Dođeš, popuniš neki papir, čekaš maks 5 minuta i ideš dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 sinoc sam gledao tekmu sa ortacima, i posle toga zapalili u igraonicu, igrali smo onaj left4dead do 5 ujutru. :D danas dao krv, oshishao se, sad cu na Adu malo da se suncam, pa u 7 kod cika zube... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 L4D je teshka zaraza :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 leško dobrica daje krv <3 ne znam koliko ti je pametno da to radiš istog dana kad ideš kod zubara, doduše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Odoh na prijemni, poz jesi sabio prijemni? http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Minivudu \o Joj jos dve nedelje i moreeeeeeee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 jos dve nedelje i opet nista ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 I nije BAS pe... Na cijih pet minuta mislis? Dragancetovih ili, ovih, regularnih? Sve se zavrsava instant, ali treba sacekati red :) E ozbiljno, ovih, normalnih minuta nas iz šireg centra. Kad god sam išao, bukvalno uđem, uzmem onaj papir, popunim ga za minut, stanem u red, na šalterima obično radi 3-4 njih, ištampaju i ideš kući. Poslednji put kad sam išao bilo je jedno 10 ljudi pre mene, ali je sve išlo mnogo brzo, i zaista nije trebalo više od 5 minuta. Ja prvi mrzim te redove, ali baš su mi "razbili stres" sa tim izvodom u Savskom Vencu, nije mi nikad teško da odem jer znam da ide brzo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 jeo sam pre tačno sat vremena i opet sam gladan... šou Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Sjebao sam se jako, imam uslova za budzet i vise nego dovoljno, ali dosta njih se prijavilo ove godine u odnosu na broj mesta, tako da sad cekam da vidim rezultate i rang-listu, nisam zadovoljan uradjenim :/ @Stija: viser, ako upadnem na budzet, ako ne, pauziram pa cu sledece godine verovatno na vise mesta konkurisati Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ahahha...kako opusten stav... mene bi moji sprzili (u tim godinama) da sam omano na prijemnom...sto je doduse tih godina bilo prilicno tesko :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknwn Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 al' kao "opusteno, izblejacu godinu dana" :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Posle tog izblejavanja se lako opusti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Naravno da mi nije opusteno, to mi je poslednja opcija, ali ja jedino da iskenjam 110000 za godinu, drugacije ne mogu s obzirom na finansijsku situaciju u kuci. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Bolje spiskaj 10000 za veche ;)Imam neki osetjaj da si se isparanoisao i da ulazish u dzet opushteno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 kreki, prijateljski savet, upisuj odma makar i placao a onda zagrej stolicu i izbori se da drugu godinu predjesh na budzet. jako cesh se smoriti ako ne budesh radio nishta godinu dana, trud koji cesh morati da ulozhish u spremanje prijemnog ponovo nece biti mnogo manji od onog koji ti treba da bi ispunio uslov za budzet, a opet nemash garancije da cesh i za godinu dana upasti na budzet. pritom 110000 dinara ti mozhda sad deluje ko neka para, ali to su ti maksimum 3 plate, a ako fakultet zavrshish godinu dana ranije i ranije krenesh da radish matematika je jasna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 u pravu je rev bilo ok skroz juce, jbt ne pamtim kada sam se zadnji put napio Utorkom uvece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts