Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

Danas bih trebao da vadim izvode -_-

Samo cu reci da sam juce i prekjuce bio u tom paklu. Plus razne potvrde, uverenja, overe, podnesci, izjave. Dve smrti salterima

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ma i 4 na jedan je mnogo...koliko ja znam, prema nekoj emisiji sa Studija B prosle godine, u Bg-u je odnos 107 zena na sto muskaraca. Ali zato na nivou Srbije one pozive 7 godina duze, 77 u odnosu na 70

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

sad sve moze, samo da platish:P:) a i enshto je promenjeno tu tako da to shto izvadish en avzi vishe 6 meseci nego mnogo duze.

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

haha, sad videh na discovery-u kao krece neka emisija construction interventions, aka neki lik uleti sa ekipom najebava se keve radnicima i zavrshava posao na nekoj gradjevini, i kontam enshto, pa mi to gledamo na vestima svakodnevno sa mrkom u glavnoj ulozi, samo shto se nishta en zavrshava.

mozda ce da trazi autorska prava:P

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

Ja sam jutros prelistao onaj inserger oko radova na gazeli, al' će to da bude frka u naredna tri-četiri meseca, strašno će da bude. Nijedan ulaz na gazelu ne radi, autoput se rerutira na okolne ulice, svi će naravno ići na stari most i brankov.

dobro je da su se bar setili to da rade leti kada je generalno manje saobracaja. nemanjinu su radili u sred zime, kad su guzhve najvece i josh se oteglo jer zbog velike hladnoce nisu mogli da betoniraju pa je ulica nedeljama zvrjala prazna. za srpskih vladara je bilo isto negde u septembru i oktobru, katastrofa.

@msuko zenski odnosi

ako uzmete i u obzir da je vecina muskog zivlja ostaje na selu u manjim sredinama gradovima a da zene prve idu dalje onda ce vam biti jasnije otkud toliko zena.... meni su tako pricali drugari iz bosne, bio sam u banjaluci, tamo stvarno devojke izlaze u grupama po 6-10 :) startuje te grupica od 3-4 opusteno... na jahorini isto sedeo sam sa zenskim zivljem pio divlju krusku jel :P i sve kukaju kako ih ima mnogo i da je tesko muskarca naci... mislim jasno mi je da nije realnih 12:1, ali kad malo prodjes i pogledas situaciju nije daleko od toga... ne ulazim u kvalitet tih 12 :D

fallout_table.gif

E, drustvo, brzo se vade izvodi. ~40 minuta sam blejkao u redu i to je to. Samo pazite, ako ste vadili na foru da je za fakultet (kao sto sam i ja sada, posto mi treba zato, a i besplatno je 8)), napisace vam na izvodu gore da ste stipsa pa mozda necete biti u mogucnosti da upotrebite te izvode za LK ili pasos, tako da treba imati to u vidu :)

nema veze :) ja sam tako vadio pasos :) pislao je gore za POSO :) ma najobicnija pljacka je to picka im materina placamo porez a oni za jedan list papira uzmu 500 dindzi

Нема  будућности без истине.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...