Pesma-mrtve-dece Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 A prijemni ce sam da se polozi? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Legnem rano ali opet mi teško da ustanem pre 7, mnogo volim da sanjam :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 ne mogu da zaspim. cujem da si spavao kod druga. Sprco? ot: Dobar jutar! http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 koji PAKAO :) ali nema veze :D ne izlazim napolje !!:D::D: Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 neobavezno sprcanje ftw! odoh kuci da gledam fudbal Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Bio na menjanju slicica, prso od vrucine. I sad kao sednem da odvojim one koje sam uzeo po 2 puta pa da se vratim sa duplikatima i izgubim se 12 puta i batalim. Vidimo se na turniru unko i rale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 napokon se naspavao ljudski, od 2 do 13, ne osecam se kao baba napokon "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 do 13 Za tri minuta si stigao da se ispisas, umijes, operes zube, obuces, namestis krevet i ulogujes se na RUR :O ? Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 It's more like. Za tri minuta si stigao da ustanes, pocheshesh jaja, sedis malo na krevet i razmislish shta si sanjao i kako nista neces raditi danas, rekao kevi da ti skuva kafu i seo za komp koji je celu noc skidao nesto sa torenta i vec bio ulogovan na RUR :O ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 (edited) dobro krekiuse nije bilo bukvalno :) Edited June 12, 2010 by vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Bio na menjanju slicica, prso od vrucine. I sad kao sednem da odvojim one koje sam uzeo po 2 puta pa da se vratim sa duplikatima i izgubim se 12 puta i batalim. Vidimo se na turniru unko i rale. Ne dolazim ja na ovaj turnis, nazalost :( ot: spavao sam jutros od 5 pa do 2, sad malo bleja a uvece neki rodj i takoo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Stilgar opet prodaje igraonicu http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=2204222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 Ja vam kažem da je on nas namerno izbacio, pa otvorio novu igraonicu! :)) Bio sam danas na onom Food Festu, nemam pojma šta sam tamo tražio. U suštini kao food court u Ušću/Delti, samo na otvorenom, i ono što sam video od kioska, razvaljuju od cena. Jedino je onaj Famis pravio Hot Dog-ove za 50 dinara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 e da, bili na adi danas oni solarni rostilji, i oni sto prze ga nahvalise samo tako. Nisam probao ali nema nit miris nit izgled :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 dobro krekiuse nije bilo bukvalno :) xexe Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 jaoooooo ljudi kakav daaaaaaaaaaaaaan. Prso sam od rodjendana i klinaca. Ali lepe pare su se uzele, tako da se ne zalim bas previse. :D Inace, veceras treba da idem na neku Tuborg zurku (Arno Cost pusta), i to u silosima Zitomlina, odnosno marina na Dorcolu. Zna li neko gde je tacno i kako doci do tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 je l' vodiš one drugarice iz čigre od prošli put, da dođem da vam pokažem put heheee Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 ma tu sto si ti video i nije neka. Imam 2 mnogo bolje! :) Ali jebi ga, ne idu ovog puta... Mozes li ipak da mi pomognes? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 i to u silosima Zitomlina, odnosno marina na Dorcolu. Zna li neko gde je tacno i kako doci do tamo? Kreneš Dubrovačkom ka Dunavskoj (Dubrovačka je ona što se nastavlja na Kralja Petra, kad prođeš Cara Dušana) i samo pičiš pravo Dubrovačkom, i onda sa leve strane ti bude visoka zgrada Euneta i Telekoma i tu ti se račva put. Možeš levo ka Dunavskoj ili ispod kroz podvožnjak. Odluči se za ovu drugu opciju :) i kad izađeš iz podvožnjaka "udaraš" na ogradu i parkirana kola. Skreneš desno, i samo pratiš put (a verovatno će još neko ići već tuda na tu žurezu). Samo pratiš put i ne možeš da omaneš, a u jednom trenutku ćeš videti silose, dosta visoke, sa svoje desne strane, to znači da si baš blizu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 hvala Lale! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 ssikmij... -.- There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 A sada, na kvalitetan Bad Company dnb Valjda :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 ne pamtim tezi dan od danasnjeg.. joj sta bi dao kada bi saznao koliko sam tecnosti izgubio putem znojenja. sutra opet isto, al bar cu gledati nas protiv ganaca :) ma tu sto si ti video i nije neka. Imam 2 mnogo bolje! :) Ali jebi ga, ne idu ovog puta... Mozes li ipak da mi pomognes? :D matori, a sto je bila jedna kod nas na rodjendanu prosle nedelje iz cigre, joooj kako se zove, zaboravio sam, slatka jako.. isto neko 'cudno ime', nestandardno, a nije ni monika ni itana :D valerija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 eleonora, ema, ena, ela... eliminisi malu :D odoh da spavam aj' Laku noc! Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 12, 2010 Report Share Posted June 12, 2010 danas sam frezirao vinograd u tri sata popodne... zasto matori uvek moraju da idu tezim putem :| nenormalno je vruce, svuda u gradu, vlaznost vazduha otkida, samo kisela voda pomaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts