Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

It's more like.

Za tri minuta si stigao da ustanes, pocheshesh jaja, sedis malo na krevet i razmislish shta si sanjao i kako nista neces raditi danas, rekao kevi da ti skuva kafu i seo za komp koji je celu noc skidao nesto sa torenta i vec bio ulogovan na RUR :O ?

Bio na menjanju slicica, prso od vrucine.

I sad kao sednem da odvojim one koje sam uzeo po 2 puta pa da se vratim sa duplikatima i izgubim se 12 puta i batalim.

Vidimo se na turniru unko i rale.

Ne dolazim ja na ovaj turnis, nazalost :(

ot: spavao sam jutros od 5 pa do 2, sad malo bleja a uvece neki rodj i takoo..

Ja vam kažem da je on nas namerno izbacio, pa otvorio novu igraonicu! :))

Bio sam danas na onom Food Festu, nemam pojma šta sam tamo tražio. U suštini kao food court u Ušću/Delti, samo na otvorenom, i ono što sam video od kioska, razvaljuju od cena. Jedino je onaj Famis pravio Hot Dog-ove za 50 dinara :)

jaoooooo ljudi kakav daaaaaaaaaaaaaan. Prso sam od rodjendana i klinaca. Ali lepe pare su se uzele, tako da se ne zalim bas previse. :D

Inace, veceras treba da idem na neku Tuborg zurku (Arno Cost pusta), i to u silosima Zitomlina, odnosno marina na Dorcolu. Zna li neko gde je tacno i kako doci do tamo?

2ch4bup.jpg

i to u silosima Zitomlina, odnosno marina na Dorcolu. Zna li neko gde je tacno i kako doci do tamo?

Kreneš Dubrovačkom ka Dunavskoj (Dubrovačka je ona što se nastavlja na Kralja Petra, kad prođeš Cara Dušana) i samo pičiš pravo Dubrovačkom, i onda sa leve strane ti bude visoka zgrada Euneta i Telekoma i tu ti se račva put. Možeš levo ka Dunavskoj ili ispod kroz podvožnjak. Odluči se za ovu drugu opciju :) i kad izađeš iz podvožnjaka "udaraš" na ogradu i parkirana kola. Skreneš desno, i samo pratiš put (a verovatno će još neko ići već tuda na tu žurezu). Samo pratiš put i ne možeš da omaneš, a u jednom trenutku ćeš videti silose, dosta visoke, sa svoje desne strane, to znači da si baš blizu :)

ne pamtim tezi dan od danasnjeg..

joj sta bi dao kada bi saznao koliko sam tecnosti izgubio putem znojenja.

sutra opet isto, al bar cu gledati nas protiv ganaca :)

ma tu sto si ti video i nije neka. Imam 2 mnogo bolje! :) Ali jebi ga, ne idu ovog puta... Mozes li ipak da mi pomognes? :D

matori, a sto je bila jedna kod nas na rodjendanu prosle nedelje iz cigre, joooj kako se zove, zaboravio sam, slatka jako..

isto neko 'cudno ime', nestandardno, a nije ni monika ni itana :D

valerija?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...