Kal1mero Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 ^jel samo meni lici na Brenu? jos uvek si pijan :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Odgledah veceras prince of persia: sands of time, nije los film, ali uopste, koliko je los bioskop u uscu =/ subtitles ko da cu dokucavali kucacom masinom, ozvucenje meh. (gledao sam iron man 2 u IMAX-u pa mi je ovo ocaj) People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Fin film, gledah ga i ja juce bas Odo spavati, dosta blejanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 U dvoristu od ortaka, njegova keva ( btw koju nisam znao ) mi rekla da ga zovem i ja se derem Ivaneee zove te baka...smorila se zena kao i ja.... http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Laku noc drugari :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 hm, pa ne moze da ti skodi u svakom slucaju... Ali alkoholne obloge stavi, samo malo razredi vodom... Nemoj coveku da zaboravis da napomenes da je unutrasnja dezinfekcija najbitnija! :D @laku noc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Ortak i ja malopre sreli 2 klinke pijane raspicene, ne znaju gde udaraju i pitam ih ja - kol'ko bre vi imate godina? I jedna mi kaze - Ja 13 a ona malopre napunila 14!!!1 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs574.snc3/31310_1336289132007_1374465323_30889989_4951589_n.jpg levo napunila 14.. Ne mogu da se skontam sa sobom od tad'... kuda tone ovaj brod? xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Ovo studriaje je surovo,covek moze biti samo alkos ili geek za nesto, sto je nezahvalan izbor :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 jebo oca, ne znam kako je ovako divno vreme sad, kad sam se vracao oko 4-5 bila je grozna maglustina, izgledalo je kao da je 2012. poranila hm, bolje sad da ne spavam uopste, mozda i ja svratim do ade ako ce se pika basket :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Ortak i ja malopre sreli 2 klinke pijane raspicene, ne znaju gde udaraju i pitam ih ja - kol'ko bre vi imate godina? I jedna mi kaze - Ja 13 a ona malopre napunila 14!!!1 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs574.snc3/31310_1336289132007_1374465323_30889989_4951589_n.jpg levo napunila 14.. Ne mogu da se skontam sa sobom od tad'... kuda tone ovaj brod? xD Jesi im kao pravi iskusni 15godisnjak ukazao na sve stranputice koje ih ocekuju nastave li zvakati zvakace i pusiti duhana?? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Lepo vreme jao jao! NEMKEEEEE ^___^ Jebo mater vitjo, nedelja je, kuntaj bar do 7.59 olololololololo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 jedva se probudio, zvao me ortak fali im igrac za fudbal. samo je problem sto retardi igraju u 11 ujutru... al aj bar razlog da se pre aktiviram. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 probudila me je petarda koja je pukla ispod mog prozora :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 veceras ja u dnevniku2 rts-a. ponovo. :) promovišem sajt DonorHeroj, pogledajte ako ste gajbi. ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Dobro jutro ^^ :) ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 poz jedem, idem na Adu da se vidim sa drugarima, posle se nalazim sa drugaricom da izblejimo, a predvece rodjendan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 pozdravi decicu na rodjendanu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 (edited) Jbt, vec drugi put kad mi pukne guma na bajku, isti dan raskidam sa ribom. A u kurac krasni, odo ducim. Zivi bili, junaci! \o Edited June 6, 2010 by Morosgoványi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 si lud ... sunachanje na dvoristu novo cokoladno mleko kravica kida!!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Sjajno vreme, pravo osvezenje posle kise mrtve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Super basket bio, deda Nemke mi nesto oslabio neg' ranije :/ Uprzilo ono sunce, mace lete na sve strane, znoj se sliva i sve u oci, uzas. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 Jeo sam neku sarajevsku pitu koja nije u sarajevskom, nego tamo u Fofi u Kralja Petra. Nije toliko loša, al' je do jaja masna, ono je katastrofa :) Sad razmišljam, odigrao bih malo TF2, da se hvalim svojom zlatnom medaljom :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 edeste ljudi kako sam se najeo kao car rostilja, pa posle toga neka torta sa visnjama koliko vas je bilo na basketu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 6, 2010 Report Share Posted June 6, 2010 oko 11 vica crnac, poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts