Sa1Nt Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Treba da se selim pocetkom sledece nedelje, pa sam kapirao da iznajmim neku firmu da mi preseli stvari (kojih nema puno).. Ima li neko ideju kako se krecu cene ili mozda neku pouzdanu firmu? Thx ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 ma dragance, potrpamo stvari u kola i vozi:)...posle vodis na rakiju i rostilj i gg:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Mnogo bratori, makar je tako u NS :/ Ortak prosle god kad se selio iskesirao je 150e, naravno pricamo o lokalnoj selidbi sto je po meni jebeno puno. +1 za duletov predlog Quote infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 a da iscimaš tipa ove kurirske službe, pitaš ih za koliko bi ti to uradili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misljen Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Moj ortak je samo za iznajmljivanje kamiona dao 80 evra za jedan dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 150e jebote :D Selio sam se 2 puta u zadnjih godinu i uzeli su mi 20e ako se dobro secam po selidbi, doduse nisam imao mnogo stvari, krevet i sto od "vecih" + ostale sitnije (stolice, tv itd).. Prevoze onim mini-truckom po beogradu, plus mogu radnici da ti unesu stvari u stan, to je valjda jos 1-2k din po radniku ako se dobro secam. Mada opet sve zavisi od toga koliko stvari imas, ovi su ok za studente itd, tipa jedna/dve sobe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 (edited) Iznajmi samo kamion,eo ja se dobrovoljno javljam da ti pomognem :) Edited May 26, 2010 by uNkindTJM Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Treba da se selim pocetkom sledece nedelje, pa sam kapirao da iznajmim neku firmu da mi preseli stvari (kojih nema puno).. Ima li neko ideju kako se krecu cene ili mozda neku pouzdanu firmu? Thx ;) Jel se selis u beograd il ostajes blizu starog kraja ? Hihi <3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Treba da se selim pocetkom sledece nedelje, pa sam kapirao da iznajmim neku firmu da mi preseli stvari (kojih nema puno).. Ima li neko ideju kako se krecu cene ili mozda neku pouzdanu firmu? Thx ;) Iznajmi samo kamion,eo ja se dobrovoljno javljam da ti pomognem :) takodje... samo nadji kamiJon :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 vidis sta su drugari sa rura, neki oce da pomognu za dzabe, a neki za rakiju i pivo HAE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 hvala drugari, ali s obzirom da sam sjebao ledja - ne smem da nosim nishta teshko, a totalno mi je bezveze da zovem nekoga da mi pomazhe a da ja ne cimam nishta :) zato i jurim nekoga da mi prebaci stvari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 pa kada su videli da dolazis i ti Dule, podrazumeva se da od rakije i piva nece biti nista :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Ma bre to uzmes 2 "vukovca" i zavrsis posao...:) Dule ce rakiju piti i bez selidbe...:) Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 mene je 200 evra izašla selidba komplet nameštaja (dnevna soba, dve spavaće, kuhinja, bela tehnika...), ali posle dve selidbe gde sam teglio sam sa ortacima ovo je najbolje potrošenih 200 evra u životu. došlo njih 5-6 sa kamionom, sve uvili u foliju i preneli bez ijedne ogrebotine, dok sam se ja vozikao kolima napred-nazad, prenosio komp, televizor i sl. i glumio gazdu. ceo proces funkcioniše tako što ti njih pozoveš, neko dođe da proceni količinu stvari i da ti cenu, pa par dana kasnije odradite selidbu. cimni ako hoćeš telefon, kapiram da keva ima još uvek. mada, našli smo ih u oglasima, nije bila neka preporuka. ko nije nosio veš mašinu ili krevet sa kaučem na izvlačenje uz stepenice, bolje nek se ne javlja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 od mojih stvari nema puno, imam radni sto, 2 forma ideale police za knjige, komp, nekoliko kutija sa knjigama/diskovima/kasetama, tv, itd. Uglavnom je sve to sitno.. jedino sto treba teze da se prenese je kauch iz podruma gore u stan koji sam ja immediately spustio kad sam doshao :) kontam da ne bi trebalo puno da bude, tim pre shto je novi stan 100m vazdushnom linijom od ovog :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 ako je taj fazon onda će ti lik sa kombijem odraditi posao, tu negde za 50ak evra, plus iscimaš nekog od ovih đilkoša što se ponudiše i to je to. a imaš i ramba, on može da nosi i kombi ako se pokvari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 plus iscimaš nekog od ovih đilkoša što se ponudiše i to je to fu burzuju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 imaš i ramba, on može da nosi i kombi ako se pokvari :) hihihi bash si shashav. <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 E evo ti ovo: http://www.selidbe.rs/ Snimio sam likove pre neki dan da nekoga sele, pa zapamtih link, jer je lagan. Imaju sajt, raspad je, ali ima telefon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 izguglah to danas :) nego, nashao sam neke likove pa ce da mi odnesu ovaj trosed shto mi ne treba i frizider na otpad sutra za 3k tako da cu ostatak sam da preselim :) jes' da cu 300x da idem tamo ovamo al' jebiga :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 Ma jel si lud? 3000 da ti neko nešto nosi na otpad? Izađi ispred kuće i kad naiđe prvi ciganin reci - jel hoćeš frižider i trosed džabe? i gledaj kako će ga izneti brzinom svetlosti. Pri čemu naravno mislim na cigane koji se time bave, da ne bih morao kao TV Pink da se izvinjavam zbog ispada Zorane Pavić. Osim ako nisi rekao da će da kupe od tebe za 3k, to je onda u redu, mada mi ne deluje tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 26, 2010 Author Report Share Posted May 26, 2010 ma ne rade samo to ;) prebacuju mi kauch i sto gore na treci sprat iz podruma itd. :) a i ne dopada mi se trip da mi cigani overavaju gajbu iskreno ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 rasisto! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 reci ti njemu dule koliko može rakije da se kupi za 3k, jesi lud bre Draganeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 26, 2010 Report Share Posted May 26, 2010 OK, ako ti i nosaju nešto po stanu kul, ali u suprotnom, iscimaš Ramba i još jednog ortaka da ti iznesu to do prvog kontejnera, i nestaće bez traga kroz 20 minuta. Mislim, te stvari, ne Rambo i ortak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts