sinister Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 dajte neke official slike nove b klase <3 Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Sekira porodicni covek! btw: ni ja ne kontam hejt na karavane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 28, 2011 Author Report Share Posted November 28, 2011 Karavan je namensko vozilo i ne treba da bude sportsko. A i ruzno je. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 28, 2011 Report Share Posted November 28, 2011 Ne znam, meni je ovo lepse nego neka tamo npr. Kia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 meni je ružno sve što iole liči na kombi, tj. sve čemu je kabina mnogo veća od haube. nekako su mi pogrešne takve proporcije za automobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Ne znam, meni je ovo lepse nego neka tamo npr. Kia... Ja ne bih da uzimam za ozbiljno nekoga ko ima takav nick facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 ja obozavam monovolumene. Onaj citroen c4 picasso ili novi scenic su mi predobri. Zamisli neki takav sa 3.0 benzin motorom od 300 jahana. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 A ZAMISLI DIZEL NA LOŽ ULJE JARANE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 1. sedan sa cetvoro vrata 2. liftbek sa petoro vrata 3. hecbek sa troje vrata 4. kupe sa dvoja vrata 5. kabrio 6. shooting brake sa troje vrata 7. dzip 8. monovolumen 9. pik-ap 10. karavan moja karoserijska rang lista :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 29, 2011 Author Report Share Posted November 29, 2011 Peugeot Metropolis HA! 400cc 35 KS 150 km/h facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
C Y N I C Posted November 29, 2011 Report Share Posted November 29, 2011 Taman da britanski panduri obnove svoj vozni park :) "I think that gay marriage should be between a man and a woman." Arnold Schwarzenegger Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted November 30, 2011 Author Report Share Posted November 30, 2011 Volkswagen Cross Coupe hibrid 1,4 TSI (148 KS) + elektro = 261 KS 4MOTION facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 jel ovo odgovor na evoque? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted November 30, 2011 Report Share Posted November 30, 2011 Auh kako je dobar! "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 1, 2011 Report Share Posted December 1, 2011 Što je bre ovaj Pežo ovako ružan? :)) Još sam sad malo pogledao po netu, postojao je neki stariji koncept, po meni nekako lepši i primamljiviji, ovaj izgleda kao neki zerg :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 2, 2011 Author Report Share Posted December 2, 2011 Toyota Auris moguce da ce se vratiti ime Corolla, though 1,33 16v - 1,6 16v turbo: 101 - 200 KS 2,0 - 2,2 D-4D: 124 - 180 KS facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 ja ne znam.. ovi japanci skupa sa koreancima zaista treba da dovedu neke dizajnere. ima s vremena na vreme po koji izuzetak, al generalno su ogavni. a tojota od supre nije napravila lep auto "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 лолват просид је царски дизајниран, јес да га имам, ал оно, зато сам га и узо малтене:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 to je taj izuzetak :)i meni je prosid car "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Мени је и остала КИА гама (лол ГАМА) сасвим океј, онај џипчић ми је баш оно, одмерен рецимо. А хонда је цар исто углавном, бар што се мене тиче. Тојота јесте лол, мада ми је аурис океј (био, овај нови ми се не свиџа). Мазда ми је готивна, скоро цео избор... И тако... кад погледам, испада да у просеку су изнад просека:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 a šta ćemo sa akordom? :) mislim, meni je to jedan od najbolje dizajniranih automobila u toj klasi tom cenovnom rangu (ovaj prethodne generacije, ne ovaj sad aktuelni). tojota je izuzetak iz japanskih automobila, makar po meni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Мислим да сам акорда покрио у ''хонда је цар исто углавном'' :) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 e kad razmislim jesam se malo prosrao. akord je i meni isto jedan od najlepsih auta u tom rangu. sad cijenim da sam najvise na tojotu mislio. mazda mi nije nista spec, hjundai je do skora bio lolcina, a honda caruje tu i tamo :) "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 Proshli akord je lep, ovaj novi je meh - nema lepe proporcije... Toyota u poslednje vreme je katastrofa dizajn, pochev od Aurisa, novog Avensisa i novog Camry-ja. Jedino ih malo vadi ovaj poslednji sportski model. Nisan isto ima vishe katastrofa nego lep dizajn (ako se ne rachuna GT-R, ostali modeli su im uglavnom katastrofa), Mitsubishi je smorio sa zlim Lancer X dizajnom, Suzuki dizajn je vec prevazidjen kada se auto pojavi. Jedino Mazda ima lep dizajn, ali je i on postao previshe ochigledan zato shto su im automobili pocheli da liche kao jaje jajetu (Mazda 6 i Mazda 3, Mazda CX-7 i Mazda CX-9). Shto se koreanaca tiche, novi Hyundai dizajn je zakon, dok je novi Kia dizajn (restilizovani Ceed, novi Picanto, Soul) nekako bez veze. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 4, 2011 Report Share Posted December 4, 2011 ovaj srba kupio forda i mesec dana kasnije pljuje suzuki, a dok je vozio dotični bio je glavni postavljač vesti o suzukiju na ruru :) btw zar nismo svi kolektivno balavili na neki suzukijev sedan, kizashi valjda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts