sunjalo Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 U pitanju je jedna nagradna igra koja se problizava kraju pa bi mi dobro dosla pomoc sa rur-a to je samo 3 klika misem .. trenutno sam na drugom mestu http://napredorlovi.rs/share.php?id=607 ovo je link i svako sa FB nalogom moze da glasa .. ako je nekom potreban glas od mene neka se javi ovde ili tamo u komentarima :) ako imate jos neke prijatelje na fejsu pustite im link ... hvala unapred svima !!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Glasao sam, srećno :) Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 ja sam deaktivirao fb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 Kili kako planiras da doprineses topiku "klinke iz ... " ako deaktiviras fb :) Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Po cemu ova iskace i zasluzuje da pobedi? Kreativnost 0 mogao sam ja da okacim random sliku sa ortacima i da spamujem internet nhf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 U pitanju je igra gde se trazi da se postavi navijacka slika a ne kreativnost ... uostalom pogledaj sliku koja vodi :D riba je stavila sliku sa svadbe !!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 pa to i kazem lol sto nisi smislio nesto zanimljivo pa da ljudi mogu da kazu 'e gle koji car', a ne ovako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 Zasto jednostavno kad moze komplikovano ? :D ljudi traze navijacku sliku ja im dam navijacku sliku ... uostalom nije ni bitno .. ko hoce da glasa on ce glasati :) Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Glasao sam srecno, koja je nagrada ? A i tesko da ces sustici ovu plavusu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 Nagrada je put u Austriju na pripremne tekme nase reprezentacije i tamo valjda neki obilazak kampa slikanje sa igracima ... s`tim sto su na pocetku igre imali obavestenje da prvih par mesta imaju posebne nagrade, a za plauvusu znam da cu je tesko stici, do pre 2 dana smo se menjali na 1. mestu po 10-ak glasova bezali ali onda je jedan dan dobila 80 glasova :) nema veze, u svakom slucaju jos jednom hvala svima ovde ko stigne da glasa!!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 glasao sam, iako mislim kao i leisure, da je random slika sa ortacima Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 ali pošto ne želimo da pobedi plavuša, glasajmo za šunjala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 glasacu i ja iako i dalje mislim da ne zasluzujes da dobijes ali vise zasluzujes od svadbarke ta drolja ima samo nesto da izbaksuzira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted May 20, 2010 Author Report Share Posted May 20, 2010 Haha svaka kritika je dobronamerna to je bitno :D mada 99% slika tamo je totalni random sa neke tekme + zastave itd ... i naravno par onih koji postave ono sto nema veze ni sa utakmicom !!! Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 jbj plavusu glasao sam ! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 SSI i ja sam glasao... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
serdawe Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 glasao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Glasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 nisam glasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 Glasaću kad promene ime, nismo mi šiptari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 20, 2010 Report Share Posted May 20, 2010 ma isto tako je bilo glasanje za put u juznu afriku fazon soni eriksonova nagradna igra,koliko sam originalnih slika i pobede neka dva debila jedan u partizanovom dresu,drugi u majci crvena zvezda sa buvljaka i kao raduju se zajedno,bravo za originalnost u pichku materinu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 Haha, bila je još neka slična igra, a da, ono gde je Spu osvojio paket ali kao "najoriginalniji" ili tako nešto, a ne najbolji, a najbolja slika koja je pobedila neki jadni fotoshop roda nosi Smoki. A ovaj skak'o padobranom sa Smokijem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 21, 2010 Report Share Posted May 21, 2010 upravo, poenta onoga sto sam i ja rekao a svi smo glasali za spukija :) e, da sam znao, poslao bi i ja neku sliku... i onako sam hteo da odem kod ortaka u Austriju, a ovako bi otisao za dzabe hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunjalo Posted May 24, 2010 Author Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Posto sam osigurao nagradu definitivno, da se zahvalim svima odavde koji su glasali (a i onima koji nisu ) :) imate mahanje iz Austrije, inace danas su objavili i sta je nagrada definitivno .. izgleda ovako " Na trodnevno putovanje, 20 najvatrenijih navijača koji će bodriti naše Orlove uživo, krenuće 27. maja u večernjim časovima. Pored bogatog programa koji Vas čeka u Klagenpurtu, gradu u Austriji u kome ćete odsesti, drugog dana putovanja predviđen je odlazak na prijateljsku utakmicu Srbija – Novi Zeland gde ćete pokazati koliko snažno verujete u Orlove. Nakon utakmice, predviđen je povratak u Beograd u jutarnjim satima u nedelju, 30. maja." Edited May 24, 2010 by sunjalo Quote .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 ako ne sprcash plavushu nisi nishta uradio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts