Jump to content

Za sve one koji imaju facebook !

sunjalo

Recommended Posts

U pitanju je jedna nagradna igra koja se problizava kraju pa bi mi dobro dosla pomoc sa rur-a to je samo 3 klika misem .. trenutno sam na drugom mestu http://napredorlovi.rs/share.php?id=607 ovo je link i svako sa FB nalogom moze da glasa .. ako je nekom potreban glas od mene neka se javi ovde ili tamo u komentarima :) ako imate jos neke prijatelje na fejsu pustite im link ... hvala unapred svima !!!

....

Nagrada je put u Austriju na pripremne tekme nase reprezentacije i tamo valjda neki obilazak kampa slikanje sa igracima ... s`tim sto su na pocetku igre imali obavestenje da prvih par mesta imaju posebne nagrade, a za plauvusu znam da cu je tesko stici, do pre 2 dana smo se menjali na 1. mestu po 10-ak glasova bezali ali onda je jedan dan dobila 80 glasova :) nema veze, u svakom slucaju jos jednom hvala svima ovde ko stigne da glasa!!!

....

glasao sam, iako mislim kao i leisure, da je random slika sa ortacima

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

ma isto tako je bilo glasanje za put u juznu afriku fazon soni eriksonova nagradna igra,koliko sam originalnih slika i pobede neka dva debila jedan u partizanovom dresu,drugi u majci crvena zvezda sa buvljaka i kao raduju se zajedno,bravo za originalnost u pichku materinu.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Haha, bila je još neka slična igra, a da, ono gde je Spu osvojio paket ali kao "najoriginalniji" ili tako nešto, a ne najbolji, a najbolja slika koja je pobedila neki jadni fotoshop roda nosi Smoki. A ovaj skak'o padobranom sa Smokijem :)

Posto sam osigurao nagradu definitivno, da se zahvalim svima odavde koji su glasali (a i onima koji nisu ) :) imate mahanje iz Austrije, inace danas su objavili i sta je nagrada definitivno .. izgleda ovako

" Na trodnevno putovanje, 20 najvatrenijih navijača koji će bodriti naše Orlove uživo, krenuće 27. maja u večernjim časovima. Pored bogatog programa koji Vas čeka u Klagenpurtu, gradu u Austriji u kome ćete odsesti, drugog dana putovanja predviđen je odlazak na prijateljsku utakmicu Srbija – Novi Zeland gde ćete pokazati koliko snažno verujete u Orlove. Nakon utakmice, predviđen je povratak u Beograd u jutarnjim satima u nedelju, 30. maja."

Edited by sunjalo

....