Mare-SOMBOR Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 ma gde prodana dusa osvaja city pl ove sezone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Eventualno osvoji mesto u kvalifikacijama za ls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 tako je bre arapi pokupujte sve sto je dojaja! i ko je taj nesretnik iz loriena koji stize u arsenal serem mu se u usta i ljudi jebote, mnogo je 35 m za kavanija i kjera..25 i da pevaju.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 30, 2010 Report Share Posted June 30, 2010 Gruja presao iz Vojlovice u Dinamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 roy hodzhson fulam>liverpul :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 da i odmah se pominju neki ljudi, Zilberto Silva iz pan ako ode Maskerano, Zamora itd :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Žilberto Silva Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Znam :) Mada evo stiskaju i za Dzoa Kola on bi dobrodosao, za Zamoru vec neverujem. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 nema vece seprtlje na ostrvu od bobija zamore Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 bilo bi lepo da dovede hangelanda, etuhua i zamoru za neke pristojne pare, onda fali josh levi bek i liverpul opet mozhe da konkurishe za mesto u kvalifikacijama za lsh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 bilo bi lepo da dovede hangelanda, etuhua i zamoru za neke pristojne pare, onda fali josh levi bek i liverpul opet mozhe da konkurishe za mesto u kvalifikacijama za lsh. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 pa jbg, budimo realni, da bi konkurisali za titulu treba da ulozhe jedno 100mil eura u ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 sa istom ovom ekipom su zamalo bili prvaci pre 2 god tako da ne treba 100 ali da treba 2,3 dobra igraca, treba Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Pre 2 godine, dosta se promenilo za 2god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 da, samo su otishli alonso i hipija, kara je dve dine stariji a tores je vishe povredjen nego shto igra. pritom chelzi opet ima normalnog trenera, arsenalovi klinci su stasali, a siti i tottenham su se pojachali ko nenormalni. treba im napadach, desno krilo, levi bek, shtoper, zadnji vezni a eventualno i kreativni vezni. pa ti prerachunaj koliko koshta da se na tim pozicijama dovedu krshteni igrachi, mozhda nije 100mil al nije ni daleko od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Juventus doveo leonarda bonucija iz barija za 15m i horhea martineza iz katanije za 12m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Stoper ne, levi bek pod hitno, desno krilo mogu i Kujt i Maxi Rodrigez, Babel i Jovanovic mogu i leva krila i napad, kreativni vezni ok slazem se. Arsenalovi klinci su stasali za jelen superligu ocigledno, usere ih Celzi svaki put, daleko su oni od ekipe koja moze da uzme titulu, Celzi ima u proseku 105 godina i pitanje je koliko ce moci ove sezone opet da sabijaju...Siti i totenhem se jesu pojacali ali nema pul taj budzet, a igraca ima nego Rafa ne zna sta ce sa njima... Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Stoper ne, levi bek pod hitno, desno krilo mogu i Kujt i Maxi Rodrigez, Babel i Jovanovic mogu i leva krila i napad, kreativni vezni ok slazem se. Arsenalovi klinci su stasali za jelen superligu ocigledno, usere ih Celzi svaki put, daleko su oni od ekipe koja moze da uzme titulu, Celzi ima u proseku 105 godina i pitanje je koliko ce moci ove sezone opet da sabijaju...Siti i totenhem se jesu pojacali ali nema pul taj budzet, a igraca ima nego Rafa ne zna sta ce sa njima... Ovoliku kolichinu govana ne pamtim kad sam procitao Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 dobro malo si bio preostar prema momku :) Siti i totenhem se jesu pojacali ali nema pul taj budzet, a igraca ima nego Rafa ne zna sta ce sa njima... mada je ova recenica kriticna..ko da si je pisao na skanku ili necem slicnom..:) lepo je reko covek iznad da im treba 100 miliona evra, znamo da ih nemaju ali im trebaju ako oce da budu 1-2..prvi u ovom stanju ne mogu sigurno jer su kilavi na svakom delu pomalo..maksi, babel i jovanovic su kul igraci ali ne vrhunski i ne za vrhunske domete.. siti ce da sije ako dovede bosanskog dragulja..u paru sa tevketom to ce biti brutalan napad..a jos iza silva, jujuju..na dmf jaja ture sa toljagom..bice mnogo zajebani.. inace omiljeni Alzirac Belhadj prelazi u lacio..znaci da kolarov ide negde def.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dULEYM4N Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 lomic u laciu? lol Quote radim iskljucivo po preporuci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 jbg zaboravih kolika kolicina strucnjaka poput murinja, hidinka i kapela bleji na ruru...to sto svi igrate fm2010 i mislite da postoji po 3 vrh igraca na svakoj poziciji nije moj problem Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 darko i njegovo konstantno poredjenje fm-a i rl-a :D car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 i jaja ture u sitiju. sada oficijalno. sta bih dao za jednog ozila u celziju, uf.. i ako bi dolazio na ostrvo, siguran sam da bi to bio chelzi, eventualno junajted, ako ga uopste razmatraju. ne verujem da bi otisao kod wengera :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 Stoper ne, levi bek pod hitno, desno krilo mogu i Kujt i Maxi Rodrigez, Babel i Jovanovic mogu i leva krila i napad, kreativni vezni ok slazem se. Arsenalovi klinci su stasali za jelen superligu ocigledno, usere ih Celzi svaki put, daleko su oni od ekipe koja moze da uzme titulu, Celzi ima u proseku 105 godina i pitanje je koliko ce moci ove sezone opet da sabijaju...Siti i totenhem se jesu pojacali ali nema pul taj budzet, a igraca ima nego Rafa ne zna sta ce sa njima... dovoljno je sto moj miljenik usere uvek 'pool :* i lane ako bude igrao prvu,liverpul je na kraju ispod 5og mesta :D in the other news,kizito u partizanu lol Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 2, 2010 Report Share Posted July 2, 2010 aj zeroxe posto si ti jedan objektivni megacar,da ti argumentujem celo tvoje iseravanje. Stoper ne? Ager i Skrtel mogu da igraju, Karager ne,Karager je najprecenjeniji retardirani igrach na svetu koji nema grama mozga i ne bi mi igrao prvu postavu nikad.Dovoljno govori sto je chak i Apson igrao ispred njega u repki.Ako se povredi Danac ili Slovak,game over. Levi bek podhitno? Insua je odlican,Aurelio je bio stalno povredjen,ali je isto dobar,dosena promasaj,realno treba samo insui neka zamena,po mogucstvu iz omladinske skole. Babel i Jovanovic mogu leva krila i napad? Ne mogu nista.Babel se raspao i mora da promeni sredinu da ne bi postao jedan od mnogih raspadacha koji je izasao iz Holandije i posle ga nije bilo nigde,a Lane je isti kurac,samo sto je raspadach iz Belgije.Zhelim mu dobru karijeru na Ostrvu,ali jako tesko,i ne vidim ga uopste u prvoj postavi. Arsenalovi klinci?Lol,niste nas pobedili petsto godina i pritom celu sezonu smo igrali bez dva najbolja igracha,a bili smo do kraja u trci i za LS i za titulu. Celzi ima u proseku 105 godina?Ko da je bitno koliko godina imaju kad jebeno sabijaju.Nemaju 40,nego 30,sta sad,sest meseci su stariji pa kao JAO SAD IMAM 31 GODINU,ZABORAVIO SAM DA IGRAM. Igraca ima? Kojih igraca ima,doveo je Dosenu promasaj,forsira Ngoga i El Zhara,promashaji,doveo je Degena,promasaj,Riera promasaj,koje igrache imate zapravo?Pola tima imate,a pola nemate,a tih pola sto imate pola ih je povredjeno.A ostacete i bez njih. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts