leisure Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 a jbg,ja bih se skinuo go,ali opet,ja bih i igrao rukom ko suarez pa jebem li ga.I zaista ne mislim da sam sisica i cigan zbog toga. i da,objasnite mi zasto su Spanci cigani?Tj. ko su cigani u ovoj repki,posto realno,stvarno ih nema.U stvari,eto,Buskets,on je najveci cigan i to je to.Chak i Pujol kojeg ja ne volim nije cigan.Jesu oni tradicionalno cigani,i ja ih zbog toga nikad nisam gotivio,ali sam josh pre svetskog rekao da ce da osvoje jer su vanzemaljci,stvarno im je ova repka potpuni izrod. Sto kaze Dule, samo se zajebavamo malo.. Sto se tice fudbala, totalni su carevi. Cigani su po defaultu kao narod. A opet, nemam neko mnogo bolje misljenje ni o nama. Popularna, blaza, rec za to je 'temperamentni'. Recimo, Svabe i Englezi su nabedjenji kurtoni...pritom, ovde ne generalizujem, nego mislim na veci deo naroda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 U pravu je covek, slazem se sa njim. Kad oktopod predvidja? Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Nisam ni rekao da su svi takvi, nego veci deo. Ne govorim samo o ljudima koje sam licno upoznao(recimo, upoznao sam jako puno Nemaca, a samo je jedan lik od njih car koji bi mogao da mi bude ortak...brate, picketine su), nego o celokupnom svom zivotnom iskustvu sa njima. Konkretan primer za to je Lev koji na konferenciji za novinare, isfrustriran porazom od nas, ubacuje 'Bosna, Hrvati' i sl. na foru: 'sve je to meni isto, balkanishen banditen'. To mi ne smeta da postujem kod njih mnoge druge stvari. Uostalom, nije ni bitno za topik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 možda su Cigani, al će da isprskaju ove nesretne Holanđane Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 igi, snimak je sa eura 2008 i ja sam mislio da je sa ovog svetskog snimak...pol bi trebalo danas da predvidja, dajte neke vesti!:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Navodno je Pol birao Shpance... Samo slike sam video pa ne znam da li je, opet, montaza :) A za tretje mesto je birao Nemce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Mislim da sam citao negde da je pol pogadjao proslo evropsko prvenstvo za nemce i sve je pogodio sem finala. Tako da predpostavljam da je pogresio i za ovo finale. Holandija osvaja :p Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Da, oktopod je izabrao Španiju... http://www.dw-world.de/dw/article/0,,5779298,00.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Imaćemo meč za treće mesto da proverimo njegove tvrdnje pre svega! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 cigani ili ne, oprali su glupe švabe možda su Cigani, al će da isprskaju ove nesretne Holanđane Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAAAA Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Forlan danas rusi mit o hobotnici :) Quote SCOUSE PROUD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 To je montaža :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Au koji sastav nemaca :( but, jansen, fridrih, mertezaker, boateng, aogo, kedira, svajnstajger, ozil, miler, kakau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 (edited) ajde bre 2-3 izmene i da uniste ove urugvajce, stavio sam pare na nemacku :/ Edited July 10, 2010 by psy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 DIEGO FORTRAN Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Stavio 3k na nemce i hiljadu na urugvajce da dobiju 2 zuta, ovaj sudija je mogao bez problema da pokaze jos jedno minimum 2 kartona urugvajcima al ko ga jebe. Ovako samo 1.2k u plusu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Jel ovi u kladionicama proveravaju jesi punoletan ili ne? Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Pa sad, zavisi da li su jeli sendvice ili kajganu za dorucak i da li su oprali zube... Jebo ga ti, kako bi mi mogli da znamo? Proveravaju u "finim" kladionicama, Mocart, Meridijan, Atlantik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Pa mislio sam vi sto idete u kladionice... ok, hvala na odgovoru. Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 10, 2010 Author Report Share Posted July 10, 2010 uzeo 800 din na 4+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 10, 2010 Report Share Posted July 10, 2010 Nisam ni rekao da su svi takvi, nego veci deo. Ne govorim samo o ljudima koje sam licno upoznao(recimo, upoznao sam jako puno Nemaca, a samo je jedan lik od njih car koji bi mogao da mi bude ortak...brate, picketine su), nego o celokupnom svom zivotnom iskustvu sa njima. Konkretan primer za to je Lev koji na konferenciji za novinare, isfrustriran porazom od nas, ubacuje 'Bosna, Hrvati' i sl. na foru: 'sve je to meni isto, balkanishen banditen'. To mi ne smeta da postujem kod njih mnoge druge stvari. Uostalom, nije ni bitno za topik. btw,to je tako izvuceno iz konteksta da bi te novinare sto su to prevodili trebalo ubiti.On nije to rekao u fazonu isti kurac ko sto su svi preneli,vec je spomenuo prijateljski mech sa BiH,pa onda i mech sa Hrvatima na evropskom.A nashi su preveli u fazonu da je sve vreme prichao za nas.i da,btw,sjajna tekma.Dijego Forlan mi je ulepsao prvenstvo koliki je car. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 posto je hobotnica pogodila nemacku to znaci da ce i spaniju danas or is it Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
akva viva Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 (edited) Zebra iz beogradskog zoo-vrta, srpski pandan nemačkoj hobotnici, tipuje da će „lale“ pobediti Španiju u finalu Svetskog prvenstva u Južnoj Afric http://img801.imageshack.us/img801/7579/zebra.jpg Edited July 11, 2010 by akva viva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coa023 Posted July 11, 2010 Report Share Posted July 11, 2010 Zeeeee, zeeeeeeeeebra 'leeeeee! :D Quote Coa023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts