Sa1Nt Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 jebote al' si ti glup dechko :/ nisi mozhda primetio da je ceo struchni shtab obuchen identichno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 hijao, ovaj sudija je lud:)...mada realno klose je mogao da dobije drugi zuti i onda kad je sutnuo loptu posle sudijskog zvizduka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) To bre! Ajde sad ! GOOOOOOOOOOOOOOOL ! :DDDDDDDDD Edited June 18, 2010 by aleksandar_ Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 GOOOOOOOL!!!!!!!!!! :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IDEMOOOOOOOOOOOOOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 NE MOGU DA VERUJEM! TOLIKO SAM PRIJATNO IZNENADJEN, OVAJ SUDIJA STVARNO PRETERUJE ALI TO JE OVAJ PUT ISLO U NASU KORIST \O/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Hihihiih :))))) Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ja se i dalje plasim jako :) svabe jebene, nece stati do 103. minuta koma mentol poz Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 ovaj sudija je zajebo i onog celavog danca sto je sudio celziju i barsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 jebote, ovi nas sabijaju sa igracem manje, imali smo srece koliko smo teski...samo da neko od nasih ne dobije drugi zuti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 18, 2010 Author Report Share Posted June 18, 2010 au Stojkovicu.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 realno, sad zameniti ivanovica i kolarova, da se ne zajebu glupaci i igrati samo tvrdo B) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Neverujem da će Bane napraviti još koji prekršaj, plašim se za Kolarova. svabe jebene, nece stati do 103. minuta Upravo to!Samo da ostanemo fokusirani na igru da se ne opuštamo, i naravno da napadamo. Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Poslednju akciju nisam video jer sam izgubio signal na tvu, pochela oluja. Mislim da je bolje shto nisam gledao! :D I ja se samo plashim drugog zutog! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Ako im ne strpamo josh jedan gol, u kurcu smo. Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0mi Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Kad bi nekako Miler dobio crveni to bi bilo to :D Inace ovako je strasno. Quote megadeth Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Stvarno lud sudija. Zutih kartona ko u prici. A Klose mentol je realno zasluzio oba. Prvi mozda manje nego drugi, ali ko mu jebe mater. Sad samo mirno, ne forsirati napad pa ostavljati rupe u sredini. Lagano, sjebati nemce u korenu napada da se ne razigraju mnogo. Bez ostrih startova, pogotovo ovi koji vec imaju zuti. I do jaja. Lepa akcija kad smo dali go, al su Nemci neobjashnjivo ostavili rupu na sred peterca. Svaka cast nashima. Stojkovic debil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Ode glas u kurac :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 jujuuju onaj zadnji napad u nadoknadi,ona precka. Stojkovic sto je izleteo na 13 metara ko da plasi vrane u kuruzima :D . A jedno deset ljudi mu ostaje iza ledja. Odusevio me realno tom odlukom. Quote This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matic N. Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Jao,sad mi gore nego pre gane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Jos se trese precka :) Usrao sam se realno :D Proto , Stojkovic je potpuno pravilno postupio kad je izleteo na lika , da se povukao ne bi mogao nista da uradi , em bi ga uhvatio u raskoraku , em bi ovaj pucao levo desno :) Treba da se zameni JEDAN od ove dvojice [Kolarov i Ivanovic] da ovaj ludak ne bi napravio kosarkasku utakmicu od fudbalske. Takodje Vidic je par puta SJAJNO zaustavio loptu u prostor , svaka mu chast. Jovanovic igrac prvog poluvremena , sigurno.Takodje sad treba 101% koncentracija , bolje lopta u aut sigurna nego da se nesto dribla u odbrani bez veze. Pobeda nam MNOGO znaci. Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 jeste stojkovic, po mom misljenju, dobro postupio sto je izleteo na ovog, ali brate, vracao se na gol 10 minuta, cupakujci i posmatrajuci sta se desava :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 (edited) ^edit Da li je moguce da Antic nikog nije zamenio ?? Obice nam se o glavu SLUCAJAN faul Edited June 18, 2010 by urosh_ Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Jos se trese precka :) Usrao sam se realno :D Proto , Stojkovic je potpuno pravilno postupio kad je izleteo na lika , da se povukao ne bi mogao nista da uradi , em bi ga uhvatio u raskoraku , em bi ovaj pucao levo desno :) Treba da se zameni JEDAN od ove dvojice [Kolarov i Ivanovic] da ovaj ludak ne bi napravio kosarkasku utakmicu od fudbalske. Takodje Vidic je par puta SJAJNO zaustavio loptu u prostor , svaka mu chast. Jovanovic igrac prvog poluvremena , sigurno. Takodje sad treba 101% koncentracija , bolje lopta u aut sigurna nego da se nesto dribla u odbrani bez veze. Pobeda nam MNOGO znaci. On je tako izletao da je izgledalo kao da hoce da ga uplasi a ne da odbrani. Nije bas da je bio sam na njega pa da je morao da mu skracuje ugao. Neko od igraca odbrane je trebalo da izleti na njega. Jovanovic je opet u par navrata trcao ko muva bez glave. Spusti glavu, ful sprint i prekasno dodavanje. Al je opet dobro odigrao. Samo tvrdo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
uk1g Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 Realno , seljacki bunker sad i poz. :D Quote ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts