Dule_smor Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 bem ti ja ovaj fudbal i svetsko prvenstvo i sve...igraju kao sise, svi se stekaju i samo cekaju gresku protivnika...bice 1 gol po tekmi prosek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 bole vas brige, mozete da gledate fudbal :) :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 P I C K O pa ne stignem da izvrsim sve izmene,pa se iznerviram,nisam stigao npr ni evru ni sanju da ubacim(evra 8,sanja 10-11 poena),hajnce me usrao zato sto je vec bio tu,inace i njega ne bih stigao :) a ne volim da se nerviram (citaj:gubim :D ) ,tako da,prepusticu krajnje prvo mesto nekom drugom @topic nisam gledao Cile :/ moracu da nadjem nesto na netu,jos od par ljudi sam cuo da su dobri :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ja imam teoriju da svi rezultati bitnih utakmica, tj onih na koje se kladi 100 miliona ljudi zavisi od toga ko je na koga koliko ulozio, i onda rezultat bude suprotan tome ljubi te brat... dobijamo nemce :D cak se i 99% srba kladilo protiv nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 kakav crni bunker, ali ja ne pričam o špancima ili švarcarcima, nego reprezentacijama. svetsko prvenstvo je za mene sinonim za dobar fudbal, a ja ga nisam baš previše nagledao. šta ja znam, valjda takav trend, možda će biti bolje. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ovaj Forlan je majstor, kakav gol :o Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ladno forlan igra poluspica za Urugvaj :) Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Nikad vise necu uci u kladionicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan K. Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 opet ova lopta usrala stvar , ali i kapiten od afrikanaca , njega pogodila u rame .. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Lik je bio zimedju 5-6 afrikanaca kad je sutnuo i dao go, ako netripujem. Quote I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ovo nije bilo za jebeni direktni crveni, a ni za penal realno btw, gde su vam vuvuzele sad mamu vam! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Smorilo i njih više da duvaju vuvuzele :D Quote "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 http://gr.vc/vuvuzela/ evo ih, ae svi zajedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Ma daj brate, juce odigram brazil NG, danas odigram urugvaj 0-2... znaci :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 sad sam hteo da kazem da valja igrati na golove ali vidim agrsv-u ne ide... Ne znam, ja sam imao neki osecaj da ce sto se kladionicara tice i biti ovakvo prvenstvo, zato i nisam igrao na pobede favorita i to, nego sam tako budjavio sa nekim golovima, prelazima i tako to i za sada sam dobar nekih 5-6k sa ulozenih oko 600 din... uglavnom me je polivalo ono da nece biti gola prvih 28 minuta i pose da ce neko dati, na sta je uglavnom lepa kvota oko 2... e sad mozda nekome bude smesno pogotovo sto kladionicu nisam igrao dobre 4 godine, ali za sada to uspeva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Nema tu shta da se gleda. Kladionicama najvishe odgovara da favoriti gube ili igraju neresheno. U bilo kom prvenstvu ili kupu. Nema tu neke mudrosti :) po toj logici mi dobijamo nemce Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 onaj penal je rofl, kao i crveni, sudija debil, ne znam koji mu je kurac bio... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 webb odlichno sudi, ne serendaj :) Nisam rekao da je losh sudija,nego da je produzhio bukvalno dok shpanija ne da gol, skoro 6 minuta,a prekida je bilo max za 3 min... no nema veze... :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 ja sam danas dobar 3k din poz (izbegao spaniju ^_^) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 pusi ga smradino uterivaci ce sutra da pocnu da kucaju na vrata:) redom meksiko 1, srbija 1, brazil ng, spanija, pa sad i urugvaj 0-2..nisam pogodio nista celo prvo kolo..osim cilea koji je doneo bednu nadoknadu u odnosu na izgubljeno.. ALI ZATO SUTRA OPET STROVALA NA MEKSIKO>AJMO DEBELI BLANKO UTERAJ IM DOK KUNTAM..da se probudim srecan i vidim 2-0 za meksikance :) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 nigerija za sve pare vs grcke toliko poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 P I C K O kakav crni bunker, imali su vece sanse od spanaca. kako su me odusevili, svaka im dala jebote, oni gube, i imaju MUDA da ih napadnu, i malo je falilo da daju jos jedan. a ja jednostavno ne mogu ni da zamislim da nasi tako igraju :/ jebote,ja sam zaboravio da napravim izmene za drugu rundu :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 po toj logici mi dobijamo nemce Kad je kod nas neshto logichno bilo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 biće sutra, 2-1 za nas, pozvoz Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 17, 2010 Report Share Posted June 17, 2010 jel ne mrzi nekoga da iskopa opet neku listu sa sta se kad igra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts