Jump to content

Strucnije firme za popravku

SleepeR^

Recommended Posts

Nesto DA poceo da mi se tripuje, blokira dok igram, odnosno kao da se prelazi preko neke neravne povrsine pa nece da reaguje kako treba. Imam garanciju al nemam racun tako da neverujem da ce mi games tako reklamaciju prihvatiti. Pa sad hocu da vidim negde dal ima neka malo strucnija firma koja bi mogla da pogleda sta je tu sjebano. Necu bas kod nekog pajsera da odnesem da mi otvori i sjebe josh vise nego sto je bio.

Jedino da nađeš nekoga ko voli električne uređaje i hože da se prčka sa njima, ali ako imaš garanciju, bolje idi u servis ... ok, nemaš račun, ali nekako, ako odeš kod nekog drugog, tek tad ti neće prihvatiti garanciju :)

Fora je sto sam kupovao misha s onom karticom pa zajedno drugom, pa njemu otiso racun a on debil izgubio to negde. Dobio sam odgovor na drugom forumu, da ustvari mogu s tom garancijom da im odnesem na reklamaciju, i prihvatili su, uzeli mish. Videce sta je problem. :)

Hvala u svakom slucaju :P

U pravu je Laki, pre neki dan sam citao nesto o ovome, bice mnogo lakse za potrosace. A ima i onaj rok od datuma kupovine proizvoda, tipa ako se nesto sjebe u prva 3 meseca, ne ide na servis nego daju odma nov proizvod. Samo ne znam kada ce stupiti na snagu.

Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare