SleepeR^ Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Nesto DA poceo da mi se tripuje, blokira dok igram, odnosno kao da se prelazi preko neke neravne povrsine pa nece da reaguje kako treba. Imam garanciju al nemam racun tako da neverujem da ce mi games tako reklamaciju prihvatiti. Pa sad hocu da vidim negde dal ima neka malo strucnija firma koja bi mogla da pogleda sta je tu sjebano. Necu bas kod nekog pajsera da odnesem da mi otvori i sjebe josh vise nego sto je bio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Jedino da nađeš nekoga ko voli električne uređaje i hože da se prčka sa njima, ali ako imaš garanciju, bolje idi u servis ... ok, nemaš račun, ali nekako, ako odeš kod nekog drugog, tek tad ti neće prihvatiti garanciju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Mozda comtrade moze da ti popravi. Nego zar obicno ne heftaju racun za garanciju, ne znam kako si uspeo da ga izgubis :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Nisam siguran da bi comtrade ovo mogao da popravi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 ma nisam ni mislio da moze, nego cisto da dodam nesto da bih mogao da postavim pitanje :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 5, 2010 Author Report Share Posted April 5, 2010 Fora je sto sam kupovao misha s onom karticom pa zajedno drugom, pa njemu otiso racun a on debil izgubio to negde. Dobio sam odgovor na drugom forumu, da ustvari mogu s tom garancijom da im odnesem na reklamaciju, i prihvatili su, uzeli mish. Videce sta je problem. :) Hvala u svakom slucaju :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 I sta su ti rekli ? Koliko cekas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 5, 2010 Author Report Share Posted April 5, 2010 Lik mi rekao moze da potraje, mesec i vise. Al kao ne mora da znaci, al da se ne zacudim ako bude bilo tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Same thing i kod mene. A koji je zakonski rok u kom moraju ili da daju opravljen ili da daju nov, jel zna neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 45 dana je zakonski rok, posle kog imaš pravo da zoveš tržišnu inspekciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 meni su joypad drzali preko 45 dana...dosao sam 46. dan namrgodjen i dali su mi nov :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Ima kao ona neka izmena zakona koja još nije stupila na snagu, gde neće smeti više od nedelju dana da drže uređaj, ako se ne varam, ali to još nije zaživelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 taj zakon ce onda 90% radnji koje "popravljaju" mobilne da zatvori :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 On je trebalo već da stupi na snagu, ne znam što nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 U pravu je Laki, pre neki dan sam citao nesto o ovome, bice mnogo lakse za potrosace. A ima i onaj rok od datuma kupovine proizvoda, tipa ako se nesto sjebe u prva 3 meseca, ne ide na servis nego daju odma nov proizvod. Samo ne znam kada ce stupiti na snagu. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 7, 2010 Author Report Share Posted April 7, 2010 Ne razumem se bas najbolje u te zakone itd. A sta ako npr sutra oni kazu taj zakon stupa na snagu. Jel onda josh uvek vazi stari zakon posto sam tad isao na reklamaciju dok je bio taj zakon na snazi ili vazi ovaj novi koji je tek dosao. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Vidim baš su kvalitetni ti Razer miševi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SleepeR^ Posted April 7, 2010 Author Report Share Posted April 7, 2010 Pa iskreno ja sam uvek hvalio isljucivo DA i ni jedan drugi proizvod od njih. I dalje mislim da je jedan od najboljih miseva. Al trenutno ove nove serije od DA su im zivo govno. Svaki drugi mish posle par meseci koriscenja crkne levi klik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Shvatite već jednom da se DA ne razlikuje po kvalitetu od ostalih razer miševa, AMAN ZAMAN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Ali po obliku mi DA savrseno lezi u ruci za razliku od intelija, emikseva i sta-ja-znam kojih miseva. Mozda sam uboo dobru seriju, ali moj DA posle cca 3.5 godina radi isto kao i prvog dana, tako da ne mogu da kazem da nisam zadovoljan kvalitetom :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Moguce da ti se posrecilo :) A inace DA je radjen po IME 3, tako da im je oblik skoro isti, sem sto je DA uradjen prijatnijim materijalom. Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts