f4ts0 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 To to, pocnimo temu o m/f prijateljstvima, mozda se i milic vrati na tako svez i nov topik, a kjoot kaze kako je jebao drugaricu u dpuee. Mrzim strumpf-pexim You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Ono sto je rekao peja je tacno! Postoji ako si je upoznao pre puberteta ili ako je vidis jednom u 2 meseca, hae! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 high five \o The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 ili ako je vidis jednom u 2 meseca ja tako viđam i svoje drugare :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 o/ za peju ! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 kurac za viću 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 hajfajv za stiju, da ne ostane da visi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 svshim ti po sisi .!. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 ma cura je u skroz opustenom skejt fazonu, bila mi je komsinica do pre godinu dana otprilike... i sredila mi je X puta prc kombinaciju \o/ znate onaj Juno tip cure... tako nekako da ne kenjam : Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 E to je drugarica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 jbt što su keve drkoši! kažeš ono što je rekla i totalno izvrne priču! i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Upoznaj me, plox. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 1. Ja sam jedini covek koga znam da dolazi dobrovoljno cuku vremena ranije na posao! 2. Ljudi koliko su sve iste pojma nemate! 3. Ovaj Android je toliko dobar da ja nemam reci! Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 toliko da to nije normalno?;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 ma cura je u skroz opustenom skejt fazonu, bila mi je komsinica do pre godinu dana otprilike... i sredila mi je X puta prc kombinaciju \o/ znate onaj Juno tip cure... tako nekako da ne kenjam : ne znamo, ne gledamo glupe filmove, kkthxbye 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Pa napravi joj dete Mikso, jebote. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 pokvarice drugarstvo, sti normalan The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Sad mi drug javio da je profesor koji me ispituje sutra najveci car na svetu FUCK YEA \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 mora da je neki zajeban fax 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Pa napravi joj dete Mikso, jebote. Will do so! Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 mora da je neki zajeban fax Kakve veze ima koji je fax da profesor bude ok lik : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 28, 2010 Report Share Posted April 28, 2010 Upoznaj me, plox! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 pooooooooooooooz gledao fudbal sa kolegama iz Cigre, a posle se nasao sa ortacima, proslavljali ortakov rodjis... malo popili, nista preterano, ali sasvim dovoljno. :) Ujutru moram da ustanem da napisem neka 2 rada, pa idem na faks, pa radim rodjis... bice sutra opasan dan. :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted April 29, 2010 Report Share Posted April 29, 2010 Spavam kao beba poslednja dva dana. Koje olakšanje kada se konačno završi kolokvijumski blok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts