Kal1mero Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 vas tumac snova !:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Sta god da napišeš, Kori će ti reći da to nešto iz sna kuje zaveru protiv tebe, tako da ne moraš da se cimaš :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 dugo je, zavrsava se kao rastanak aerodromu koji mi je cepao srce, i onda sam se probudio i shvatio da ni to ne moze da mi se desi i osecao se jos gore. sve dok je tiho u pozadini svirala ova pesma sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 slucajno naleteh na neku vest o najgorim kolima ikada i naravno tu je i jugo :D http://editorial.autos.msn.com/slideshow.aspx?cp-documentid=1131799#7#q=The%20Worst%20Cars%20Ever%3A%20Yugo%20Koral Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 ^ hahahahahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Naziv predmeta: Krivicno procesno pravo Ocena: na kurcu te nosam!!!1 Dovidjenja,prijatno :D Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 uh,kako sam se danas provukao... Izbacio je njih 20 zbog price i prepisivanja,ali ja sam carkralj sto se toga tice,tako da mi je uspeloooo. :)) idem malo da odspavam,posle od 7 imam rodjis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pr0toSS Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 sad sam se malo smorio,jer mi se cini da je protoss alt neciji... :\ Wtf?Alt,ne razumem.. Da li biste ikad verovali u reci i pesme moje, da vam u intervjuima zvucim poput Viki, Miki, Stoje, da sam nepismen k'o majmun, besprizoran poput proliva, da sam isti kao oni, zar bih bio POBUNA ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 ovaj mozda i nije, scazy jeste inb4 serloce "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Danima me vec lomi neka prokleta prehlada, ni hiljade raznoraznih reksa nije pomoglo :( У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Bio do drugarice u bolnici u posetu, dobila mononukleozu =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 SI JE LJUBIO MATORI Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 hello titties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 poz, sise Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 i ja? :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 bila riba, sad da malo brainstorm-ujem sa idejama za logo za evroviziju (kolokvijum) pa krevet.. opet Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 SI JE LJUBIO MATORI JES JA SAM BLESAV! :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Wtf?Alt,ne razumem.. ma advertising. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Lendormin + 2x Seroxat = konachno san! Vidimo se za 10h. \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 ostavljaš komentare na RURu u snu? @topic serem se na vreme baš, najboljem ortaku svadba u nedelju, ako se nastavi ovako do vikenda smoriće mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 ostavljaš komentare na RURu u snu? Laptop, krevet, 10-15 min da krene da radi, smorio sam se, nishta se ne deshava! Aaaaaaaaaaa... kako me netje zivot! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 ajde, ćiro, ne drami truperu, trebalo bi za vikend da se prolepša vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 laku noc drustvo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted April 14, 2010 Report Share Posted April 14, 2010 auh laku noc :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts