Kronos99 Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Jel bio mozda neko skoro u Meridianu? Bio ja pre neki dan dole u Cvijicevoj al izgleda da su ga premestili/ugasili? :/ Jel zna neko nesto vise o ovome? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 imas meridian u kondinoj, kod politike Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 kondina 20a,pored neke turisticke agencije mnogo je vruce dole trenutno,ali realno,najnormalnija igra u gradu i najnormalnije okruzenje inace,juce sam bio na najsmesnijoj igri u nekom selu,prosto mi je neverovatno da onako slab nivo igre postoji,bukvalno nije bilo pola dobrog igraca,ako neko nesto pogodi,donkuje u mene,ja se bacim,ako chekiraju do mene,ja betujem,oni fold,izdominirao stolom i poz voz na netu mi isto ide do jaja,iako ima slabo igraca i sve su regulari,ali boli me kara,svukao sam nesto kinte i zadrzao rol za nl20 i nl30 i cekam septembar i hladnije dane pa da napadam nl50 i nl100 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 skontao sam da svaki put kad dodjem do para pocnem neracionalno da igram i pocnem da pizdim :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos99 Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 imas meridian u kondinoj, kod politike Hvala puno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 22, 2012 Report Share Posted July 22, 2012 konacno se tocepao Srbije i igranja na starsu al juce kad sam bio pre podne do banke da uplatim ukapiram da nisam imao licnu kartu kod sebe :( Jel ima neko par dolara do ponedeljka dok se ne otvore banke? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 kuconi zabo trece mesto na mikromilions main eventu,83 soma dolara. to je lik koji nas je ove godine predstavljao i na wsopu,posto je zabo preko satelita na 888.com ufur. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 uff, mislim da sam se s njim klao malo dok sma igrao husng :] Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 23, 2012 Report Share Posted July 23, 2012 Kućoni car! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 30, 2012 Report Share Posted July 30, 2012 SIMPATICNA RUKA Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 kako stoje stvari sa live turnirima? igrao sam u leoneu, ali cuo sam da je tamo sad samo kes, istina? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 sutra je u meridianu poslednji turnir, sa kojeg se najbolji salje na danube (valjda) nisam bio mesec dana prvih 7 sa liste ide direktno na finalni sto, a od 8-24 se kvalifikuje za 3 mesta trenutno sam 24. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 ja veceras idem u nis na neki mesecni 5000+500 freezeout :) Sto se tice online igre, pao sa motivacijom, pao sa mozgom takodje :D igram NL20 i NL30 mixed, napravio sebi challenge da do kraja septembra napravim profit od 1000e na tim limitima. Kvalifikovao se za EMOP u Barseloni, ne znam da li sam pomenuo gore, i imam tiket za finalni step WPT Nova Gorica :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 25, 2012 Report Share Posted August 25, 2012 kako stoje stvari sa live turnirima? igrao sam u leoneu, ali cuo sam da je tamo sad samo kes, istina? leone je potpuno puko otkako je David prestao da vodi klub,sve se nekako odrzavalo,ali u principu,potpuno je stalo,turniri su sad poceli ponovo,ali ne znam kojim danima,saznacu ako ti je kriza:)grand trenutno ima dobre turnire,ne znam doduse koliko ima sada igraca,ali i nisu za svaciji dzep posto su od 5500,11000 i 22000...ali je field mnogo laksi nego u leoneu... @grbitj prvih 6 ide na finalni tur,jos tri mesta se posle traze i najbolji ide na danube:)onaj ortak i ja smo na finalnom ako se nesto znacajno ne promeni na poslednjem turu:) ja veceras idem u nis na neki mesecni 5000+500 freezeout :) Sto se tice online igre, pao sa motivacijom, pao sa mozgom takodje :D igram NL20 i NL30 mixed, napravio sebi challenge da do kraja septembra napravim profit od 1000e na tim limitima. Kvalifikovao se za EMOP u Barseloni, ne znam da li sam pomenuo gore, i imam tiket za finalni step WPT Nova Gorica :) kad si ga pre zabo:)Jel si krenuo ove stepove od 2.20 ili si igrao onaj pretposlednji od 20? Inace,verovatno se krljamo do jaja ako si se spustio na nl20 i nl30:)Ja sam sa ortakom napravio rol za nl50,ali iskreno,nesto mi se ni ne prelazi gore,cekam da vidim sta ce se dogoditi kad prodje leto,da li ce se pojaviti plejada fisheva po svim nivoima,ili ce oni ostati ovde gde su sad:) I daaaaa,cekam tilt da se ukljuci ponovo i onda cu poceti malo vise da radim na mtt igri:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 grujo 7. si bezi ti 1 bod 6. :D svratio sam malo nocas bio u meridian i toliko mi je tesko pala jedna ruka, da ne mogu da nadjem motivaciju za dalje... ne mogu da pricam o njoj :D sutra kad se probudim nadam se da ce biiti bolja situacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 26, 2012 Report Share Posted August 26, 2012 nece Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 taman sam mislio da sam zabo i ja tiket za final step za Novu Goricu,kad ono kurac,legla kinta posto nas nije bilo dovoljno,nisam obracao paznju :c Nema veze,kinta je kinta:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 sta si uradio u meridianu? jel izasla konacna lista? koliko je ljudi bilo na poslednjem turniru? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 sesti sam:) sutra je kvalifikacioni turnir,u petak finalni,spreman sam da dominiram!:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 28, 2012 Report Share Posted August 28, 2012 cek koji sam ja, ne znam da li da se cimam ili ne ? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 ako neces ti, ja cu umesto tebe! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 e jbg,ne znam stvarno,nisam obracao paznju:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 pao sam na 26. mesto, jbg, od onog turnira nisam ni igrao :D aj srecno, pa javi sta si uradio ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 http://pokerprolabs.com/pokercnwr/PokerStars Moze li mi neko objasnit je li ovaj PS obicna prevara ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 8, 2012 Report Share Posted September 8, 2012 Moze se reci da PS mnogo laze ali ja na ovom linku ne vidim nista cudno Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts