Jump to content

Kronos99

The X
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Kronos99

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pozdrav ljudi, zanima me da li neko zna neku skolu svedskog jezika koju bi preporucio da je u Beogradu? Video sam St Nicolas ali nisam nasao nikakva iskustva vezana za nju :/ Ako neko ima neka pozitivna iskustva bio bih mu zahvalan da podeli sa nama :)
  2. Nasao sam link za chipset na nekom ruskom sajtu (konacno.. ), posle sam instalirao drajver za Intel graficku kao sto si rekao pa ovaj za GeForce i sve ostale redom (Ne znam kako mi to nije palo na pamet, ali u specifikaciji mi ni ne pise da je dual-graphics -.-..) ali hvala! Ali sam sad upao u novi problem, trebam ruter da instaliram i uzeo sam onaj Asus RT-N10E i odem namestim sve na 192.168.1.1 namestim sifru, rebootujem na kraju, sve kao sto mi pise u manualu.. Sad opet pokusam da se connectujem na internet i ispadne mi greska "You have set the wrong dynamic or static IP address for your RT-10E." Pokusavao sam da resetujem ruter na 2 min pa opet da se connectujem,pa sam pokusavao da pri setup-u cloniram MAC adresu (na ova resenja sam naisao na netu kod ljudi sto su imali iste probleme), ali nije nista pomoglo [:(!] Ovo je prvi put da sam ikad pokusao da namestim svoj ruter pa sam bas noob sto se tice ovoga.. edit: Restarovao sam modem sad (do sad sam restartovao ruter) i dobio sam net na laptopu ali nemam net na kompu.. Jel bi mozda znao neko u cemu je problem? Hvala unapred! :)
  3. http://s1282.beta.photobucket.com/user/Vladimir_Krilovic/media/screen_zpsce2a56f3.jpg.html aha, ok hvala tako cu da probam!
  4. Evo screena: Pokusao sam i sa zipovanim i dalje nece.. :/ Edit: link za screen fail
  5. Nista kad pokrenem drajver za graficku on mi kaze kada proverava Compatibility: "Instal Intel® driver first.." :/ Sad ce screenshot ako treba ali nista vise ne pise nazalost :( @ voodoo_ vazi probacu, hvala!
  6. Instalirao sam ali i dalje nece, mada mozda nesto pogresno.. ovo je prvi drajver koji instaliram (za chipset)? Skinuo sam za graficku i za wi-fi i ethernet i ostalo.. mada nista nece da se instalira kaze da moram prvo za Intel®..
  7. Hvala puno na vise nego brzom odgovoru! :) Nisao sam na ovu stranu ali nema HM76 kao podrzani Chipset.. :/ @Doca. Razmisljao sam i o tome ali rekao sam imao sam Windows 7 na starom laptopu pa sam zadvoljan kako shljaka, pa reko sto radi dobro da ga ne diram.. :) Ako nema nigde ovo cudo od drajvera, moracu 8 da nalazim negde sta cu drugo.. :/
  8. Pozdrav, Kupio sam pre koji dan ovaj laptop: http://support.asus....JfMzzIdAXKKzebo, ali nisam kupio operativni sistem, pa mi nisu dali drajvere za Windows 7 koji zelim da instaliram, trazio sam na netu i nasao sve sam na svoju ruku osim za chipset (Intel® HM76 Express Chipset ) koje nisam nigde mogao da nadjem.. Na njihovom sajtu, nazalost, nema ni jednih drugih drajvera osim za Windows 8 (?!?) Bio bih veoma zahvalan ako bi neko mogao da mi pomogne gde bih mozda mogao da nadjem ove drajvere, 2 dana tumaram ali avaj nemam vise ideja.. Hvala unapred!! :)
  9. Kronos99

    Poker

    Hvala puno!
  10. Kronos99

    Poker

    Jel bio mozda neko skoro u Meridianu? Bio ja pre neki dan dole u Cvijicevoj al izgleda da su ga premestili/ugasili? :/ Jel zna neko nesto vise o ovome?
  11. Hvala puno za savetu, verovatno cu uzeti HP.
  12. Cao, hteo sam da uzmem neki normalan stampac do 100e, cuo sam da su najbolji hp i samsung, pa sam nasao neka dva samsung http://www.itsvet.com/proizvod/samsung-ml-1670/comp_comp_printer/1/742 HP http://www.itsvet.com/proizvod/hewlett-packard-laserjet-pro-p1102-ce651a/comp_comp_printer/15/619 hteo sam da vas pitam za misljenje ili ako znate neki bolji :) zahvalan sam za svaku sugestiju :) thx unapred
  13. Ma bilo je nekih problema sa mojom karticom, nesto je bila blokirana veruj mi ne znam iz kojih razloga, pa rece on aj uzecu ti ja pa da lako cemo za kes posle, al eto nismo razmisljali kako Ali slazem se da je najjednostavnije tako Probacu preko njih, Hvala!
  14. Pa ovako, imam druga u kanadi koji je tamo na neodredjeno vreme i trazio sam mu da mi kupi neke gluposti i uglavnom ispadne to sve oko 100$ Sad me zanima na koji nacim bih mogao da mu prebacim parice? Prvo mi je pao na pamet Westren Union ali oni dosta naplacuju tu rabotu, ispade oko 800din.. Pa sam se setio da bi moglo mozda preko nekog poker sajta (prebacivao sam na Fulltiltu nesto tako, al avaj nema ga vise..) [:(!] Da li bi mogao da mi pomogne ko ima vise iskustva sa ovim? (inace ima on karticu medjutim nikad nisam vrsio uplatu sa kartice na karticu direktno (mada iskreno ni ne znam da li to i moze..)) Hvala unapred na vremenu i na pomoci!
×
×
  • Create New...