gruja Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 varijacija Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Shtagod.... Inace ne razumem kako su ljudi koji primete da im fali "jedna" za kentu spremni da betuju kucu, ukucnicu i malnjak. Jebeno ne vide da je to bubreg i da su sanse da im izadje ta jedna jebena karta manje od 5%. Ali to su izgleda chari mikrolimita koje treba prevazici strpljenjem koje ocigledno ja nemam Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Shtagod.... Inace ne razumem kako su ljudi koji primete da im fali "jedna" za kentu spremni da betuju kucu, ukucnicu i malnjak. Jebeno ne vide da je to bubreg i da su sanse da im izadje ta jedna jebena karta manje od 5%. Ali to su izgleda chari mikrolimita koje treba prevazici strpljenjem koje ocigledno ja nemam ja bubreg i dve over ne bacam,pa i da mi prislone pistolj na celo! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Shtagod.... Inace ne razumem kako su ljudi koji primete da im fali "jedna" za kentu spremni da betuju kucu, ukucnicu i malnjak. Jebeno ne vide da je to bubreg i da su sanse da im izadje ta jedna jebena karta manje od 5%. Ali to su izgleda chari mikrolimita koje treba prevazici strpljenjem koje ocigledno ja nemam Od takvih ljudi žive poker igrači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Da. Zive poker igraci koji postuju bankroll. Sa druge strane ja od takvih igraca samo dobijam nervni slom Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Treba me prebiti. Neko je jos davno rekao da pijan ne treba igrati poker al nevredi. Anyhow ruka na koju sam sprzhio ceo bankroll \o 1k euro here! Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Da. Zive poker igraci koji postuju bankroll. Sa druge strane ja od takvih igraca samo dobijam nervni slom Nema svrhe da se zanosiš ako ne želiš da poštuješ br :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 [:D] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 1, 2012 Report Share Posted July 1, 2012 Jesu to prave pare? :O Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 <--- Qualified :D http://www.europeanmastersofpoker.com/Tournaments/BarcelonaS4.aspx Nadam se da ce proci bolje nego na Malti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 Uuuuu svaka cast. Daj jos informacija. Kakvi su sateliti bili? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 na vegas365 pokeru su bili sateliti, prvi step od 15e gde ima 30ak coveka, 2/3 fisheva je bilo kod mene. Prvi put sam odigrao neki step od 10e, ispao u heads-upu ali sam dobio neki kes jer nisam dobio tiket :) Sledeci put sam igrao step od 15e, ista situacija samo sto sam dobio heads-up. Drugi step (150e), 35 coveka bilo, velika vecina dobrih igraca, ali samo strpljivo i uzeo tiket :) Ne znam sta da ocekujem tamo, paket je vredan 2000e (1100e za buy-in, 550e za hotelski smestaj i 350e za travel expenses), cenim da ce biti dobar field, ali i ja cu dati sve od sebe :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 (edited) bravo :) Edited July 2, 2012 by Touche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 jel to preporucujes aci da ne ide da ne bi imao saobracajku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 2, 2012 Report Share Posted July 2, 2012 da, nek ide avionom, malo je redji saobracaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 http://www.wsop.com/2012/live-video/default.aspx?TID=12155 finalni sto najskupljeg turnira u istoriji pokera Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 E IGRA NEGRONU ON BATE IGRA VIDO SAM ONAJ BLEFF NA YT Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 nisam izdrzao i juce odem na neki kes 1/2 u sutomoru i uzeo 300e JEBI FISEVE IDEMO SEPARE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 kakvi su igraci tamo? secam se da sam pre 2 godine hteo da idem, al sam pronasao klub tek poslednjeg dana :) a i bio sam mnogo gori nego sad tako da bi verovatno bio los potez :D sa koliko si kinte usao na sto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 13, 2012 Report Share Posted July 13, 2012 usao sa 70e blind 1/2.. min 50 - max 200 bilo nas je 7, a fazon je bio da se prijavimo taj dan ujutru kod gazde, pa uvece ako se skupimo da peglamo... pa kazem bilo je nas 3 da znaju ( lol ja znam :D ) i njih 4 bukvalno pocetnici... igrao sam slobodno i bez straha... ovi debili placaju sve, ja sam uzeo pare na over par vs 10 4 off :D on zabo over par i placao me do kraja :D ali sam tad bio fino nastekovan.... opet moram da banem za koji dan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 ...a gruja plache...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 jbt 35 blajndova na keshu:))))))))))))))) gg doktorinjo :) ja sam bio u banatskom karlovcu na 25/25 i puko sam 10 hiljada,super igra,openrejz od 600 do 1100,zavisi koliko lopatom zahvate mrzi me da pricam kako sam i sta gubio,nisam uopste igrao nadmeno protiv fisheva ko sto je moj dobri prijatelj vitsja mislio,bas sam se utajtovao,ali sam celo vece gubio 70-30 i 80-20 ruke,poenta price je da ranujem toliko lose da sam poslednji put na lajvu setovao u februaru,a da sam keceve video u aprilu otprilike veceras sam takodje zunuo dva buyina u meridijanu,uspeo sam da na aqj flopu sa aq izgubim od a4 (raner raner 4ke),a naravno na royal flush drawu sam dobio call od 4 high flush drawa i lik mi kupi 4ku i bude dobar :)))) sva sreca pa mi na netu ide relativno ok,mada i tamo moze mnogo bolje,ali je previse regulara i sve manje igraca jer je leto pa cu sad verovatno da povlacim neke parice... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samir^b Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 Kolko sam skontao ovaj Grija uvek gubi pare. Grijo, batali ti kocku, nije to za tebe! Quote "Odvajali se mi ili ne, mi smo vec odvojeni!" - Dj. Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Odigracu neki micromillion na pokerstarsu, pocinje u 10 ujutru! wish me luck Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 15, 2012 Report Share Posted July 15, 2012 Kolko sam skontao ovaj Grija uvek gubi pare. Grijo, batali ti kocku, nije to za tebe! realno! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts