Force Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Ovaj poker Stars je mamara za bead beat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 Full Tilt je otkupljen od strane (valjda) onog lika sto drzi milion nekih kazina po amerikama. Takodje su se prijavili da dobiju licencu kod drugog "provajdera", sto je procedura koja obicno traje 4-8 nedelja, ali ima naznaka da ce to biti zavrseno mnogo brze. Dakle, FT se uskoro vraca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 finalni sto 9 ljudi, shortstek sam, 1k/2k blajndovi, jedan call, rezem 8.5k sa 9 10 tref, bb call, ovaj call flop: 6 7 8 pik bb chek, ovaj chek, ja bet 15k bb fold, ovaj all in posle dosta razmisljanja, ja call lik vadi 8 10 off turn 8 river 6 lik mi se samo izvinio... isto smo cipova imali, nesto manje od 40k, prosek 60 na stolu, stim sto je chip lider imao oko 200k :) prosli put sesto mesto, sada osmo.. uvek blizu jebenih nagrada.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 koji turnir je u pitanju? Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 30, 2011 Report Share Posted June 30, 2011 poker leone, deepstack, 3k ufur, jedan re buy u prvih sat vremena... danas bilo 50 ljudi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 jebote.... tek sada kada sam se probudio doslo mi iz dupeta u glavu, lik je nabo runner runner full house.... pa jebote koja je sansa za to.. jos live, nije mrtvi net :c bas mi krivo, da sam se tu duplirao, mogao bi totalno mirno da igram... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 jako je tuzno sto "barem" nije nabo kentu pa da splitujete,nego te lik pokenjao maksimalno,tuga... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 Opet sam imao sesiju bad beatovao. Igram 10 players sng i lepo mi je islo sve do sada. Mutavi rusi, ukrainci, portugalci i spanci pobio bi ih sve jebem im mater. Misle da je J10 i A2 nuts karta sa kojem treba reraisovati i ici do allina i naravno posere ih. Dabog da im pare sa pokera trebale za leka i leba Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 1, 2011 Report Share Posted July 1, 2011 The Poker Mindset: Essential Attitudes for Poker Success Stigla mi je pre neki dan, preporuka za svakoga ko hoce iole ozbiljnije da igra poker. Posebno ako tiltuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Opet sam imao sesiju bad beatovao. Igram 10 players sng i lepo mi je islo sve do sada. Mutavi rusi, ukrainci, portugalci i spanci pobio bi ih sve jebem im mater. Misle da je J10 i A2 nuts karta sa kojem treba reraisovati i ici do allina i naravno posere ih. Dabog da im pare sa pokera trebale za leka i leba Igras na Poker Starsu sng-ove ? Ja isto sam krenuo tam oda igram, sve sami Rusi, Spanci, Nemci, Portugalci :) Bolje da ja ne pricam sta je ebad beat, kada imas pocket AA i li kima a-8 off i izadje mu boja cetiri pika, ili imas kraljeve i lik te posere sa 9010 off, il iimas kraljeve sledecu ruku isti turnir odma i lik ima A-k off i izadje mu runer boja. Mislim to je poker stars :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 The Poker Mindset: Essential Attitudes for Poker Success Stigla mi je pre neki dan, preporuka za svakoga ko hoce iole ozbiljnije da igra poker. Posebno ako tiltuje. kapiram da bi ovo meni pomoglo. Ja tacno znam gde gresim. Ali kad se setim ranije depositujem npr 20$ i odigram 3-4 mtt od 3-6$ buyin i to je to. Jebote koji sam mamlaz bio. I sad sam daleko od ozbiljne igre ali napredujem. Uspeo sam na starsu da stignem do vip stealer nagrede od 10$. Nije neki achievment ali opet zahteva dosta odigranih partija. I pored toga uspeo sam da odrzim minimalni plus. Imam teoriju da se od online pokera ako ne ziveti onda makar moze uspesno boostovati IRL bankroll :D Samo treba naci svoju igru, biti strpljiv i uporan. Igras na Poker Starsu sng-ove ? Ja isto sam krenuo tam oda igram, sve sami Rusi, Spanci, Nemci, Portugalci :) Bolje da ja ne pricam sta je ebad beat, kada imas pocket AA i li kima a-8 off i izadje mu boja cetiri pika, ili imas kraljeve i lik te posere sa 9010 off, il iimas kraljeve sledecu ruku isti turnir odma i lik ima A-k off i izadje mu runer boja. Mislim to je poker stars :) Da igram Fifthy 50. Sa zadnjih 10 centi odigram sng za 360 ljudi i budem 5. dobijem 1.6$ i preko 10players fifthy 50 se dignem na 40$. Bilo je suckout a i ja sam bad beatovao druge. Ali dogod pokazujem da imam vise mozga od gore navedenih spanaca, rusa i ostalih tezim ka laganom plusu. Al jbg sad sam se opet urekao tako da cu danas opet da bankrotiram Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 The Poker Mindset: Essential Attitudes for Poker SuccessStigla mi je pre neki dan, preporuka za svakoga ko hoce iole ozbiljnije da igra poker. Posebno ako tiltuje. Imam samo dva potpitanja. Jesi li bas preko Amazona narucio, i koliko im je trebalo vremena za isporuku? Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Da, bas odatle, trebalo im je tacno 20 dana, iako je pisalo izmedju 4 i 6 nedelja da je isporuka. Bio sam prijatno iznenadjen. Za paket od ~50$ nisu mi naplatili carinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 al sam danas zabo 1 out u all-in-u na flopu :D pot oko 70e, NL20, obojica deep stack, ja JJ, on QQ, flop xQJ, turn J :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Da, bas odatle, trebalo im je tacno 20 dana, iako je pisalo izmedju 4 i 6 nedelja da je isporuka. Bio sam prijatno iznenadjen. Za paket od ~50$ nisu mi naplatili carinu. Koliko si platio postarinu ? Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 al sam danas zabo 1 out u all-in-u na flopu :D pot oko 70e, NL20, obojica deep stack, ja JJ, on QQ, flop xQJ, turn J :))) ti si presao na cash a?kako ide? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 The Poker Mindset: Essential Attitudes for Poker Success Stigla mi je pre neki dan, preporuka za svakoga ko hoce iole ozbiljnije da igra poker. Posebno ako tiltuje. downloadovo sam upravo, pogledacu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 Koliko si platio postarinu ? Item Subtotal: $32. Shipping and handling: $15.96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 (edited) 3 auta ima tri !!!!!!!! Uploaded with ImageShack.us Edited July 2, 2011 by Dino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 2, 2011 Report Share Posted July 2, 2011 koliko ne znam poker... nisam svestan, a igram ga... u klubu je uspeo jedan isti lik da me izmajmunishe ( ako se tako kaze lol ) dva puta, a ja glup i naivan :( ali dobar sam izashao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 pa pricaj kako da komentarisemo:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuzilinjo Posted July 3, 2011 Report Share Posted July 3, 2011 Da, bas odatle, trebalo im je tacno 20 dana, iako je pisalo izmedju 4 i 6 nedelja da je isporuka. Bio sam prijatno iznenadjen. Za paket od ~50$ nisu mi naplatili carinu. Lepo je znati da moze da stigne i ranije. Posto ja planiram da kupim vise knjiga (ukupna vrednos paketa ~ 250$) premisljam se izmedju 'prodavnica', tako da hvala na pomoci... Quote How long will this last, this delicious feeling of being alive, of having penetrated the veil which hides beauty and the wonders of celestial vistas? It doesn't matter, as there can be nothing but gratitude for even a glimpse of what exists for those who can become open to it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 http://forumserver.twoplustwo.com/28/internet-poker/ftp-insider-q-thread-1062638/ grujo bices bogat! :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 Why does the Russian version of your software have no fold button? :))))))))))))))))))))))))))) btw,kakva je bre ovo sprdnja:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 5, 2011 Report Share Posted July 5, 2011 the shit is legit :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts