gruja Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 meni pricate,sve vreme serem i prdim kako niko nema nista i placam flopove da bih floatovao,o bozhe koji sam retard:))))))))0 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 zato formi za jedan dan sa 60 do 180. pa se prokurchi i vrati se na 55. pa ajmo opet nazad... i tako dok ne zveknem nulu. sad kad se budem vracao igracu u avionu. igram na kartu da ce neka stjuardesa da istripuje da sam pro, i da mi da. druge vajde od pokera nema edit: shoram vam u oci obojici, odigrah 30 sekundi rush i pukoh 6 dolara. ovim ritmom cu da napipam nulu pre nego shto uopste budem bio svestan Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 sinoc bleja sa ortacima posle sljake i oni uplatili kintu na tiltari,i dok su oni bili zauzeti glupim rushom,ja odigrao nokaut turnir 3+0.30 i zabo prvo mesto (72 dolara) i jos izbacio 10oricu likova i tu uzeo jos 5 dolara,i prebacio sebi na akaunt,i sad ne moram da uplacujem, a hteo sam HEEEEEEEE, vitjso kachi onaj holdem manager sto si obecao:> sjebaces sve pare kada se vratis jedno jutro cirke iz grada :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 jebote, na ovom topicu svi milioneri od pokera, čudo živo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Ja nisam, ja sam sinoc u klubu uzeo samo 2k dinara ( NA ULOZENIH 100 :D ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 7, 2011 Report Share Posted April 7, 2011 usao u ovaj nova gorica freeroll round 2. gde u round 3 prolazi 100 od ~600, nisam mogao da igram i bas odem da vidim koji sam ispao, bio sam ~140...sad sam se smorio :D Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 (edited) ja ne znam shta se dogadja juce i danas. mislim katastrofa... ono igrash najbolje shto mozes i dobija te fazon 10% sanse. KK gubim od 1 card flush, AA gubim od 1 card straight. sad gubim sng AK vs 9 10, ja upario A on 9, i pred river ja all in da ga izbacim iz ruke, on prati, i dobija devetku. sad odmah nakon toga sng, pokusavma da izbacim lika sa QJ, medjutim on ide all in i dobija J, a ja upario Q i A kicker. imam 44 dobijam set na flopu, all in, lik imao AA i na flopu i on dobio A... heads up igram limp sa KK, on all in ja all in, on sa Q9 dobija straight... dobijem KKK, lik ima royal flush... /rant totalna kataklizma... jbt u dva dana edit: hvala kurcu dobih sng nakon 2 dana Edited April 8, 2011 by Форми Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Ne bih mnogo da serem, jer nemam baš neke rezultate koji bi mi stali u odbranu... Što pre treba oguglati na takve stvari i shvatiti da je to sastavni deo pokera. Činjenica je da je to veliki korak napred. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 ^this :) varijacija, doci ce sve na svoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 90% ovih "izgubim sa AA protiv 22 liku izadje 2 na flopu" price su lazi :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 Opšte poznata stvar je da negativan ishod utiče na raspoloženje recimo neku vrednost od -2 dok pozitivan ishod utiče +1. Zato se uvek više pričaju bad beatovi i duže se pamte. Swingovi su sastavni deo pokera. Samo treba da istraješ, a rezultati će doći sami od sebe. Postavljajte ruke bez rezultata, pa da ih prodiskutujemo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 90% ovih "izgubim sa AA protiv 22 liku izadje 2 na flopu" price su lazi :D ne kontam zashto bi neko na ruru lagao. nije kao da se takmicimo sad ko je vishe para uzeo pa kao a jbt bad luck pa mi ne ide ali moj je veci tvog i te fore. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 kakvih donkboxova ima, jebote igram heads up, spustim ga vise puta na 20-25% cipova i vrati se govno, svaki put kad sam ga stavio all in imao sam bolje karte ali dzaba lik ubada :) i tako dva HU-a, najgore je sto je hteo i treci put da igra ali vidim da me nece vs njeg... steta a lik je jebeni fish Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 najgore je sto je hteo i treci put da igra ali vidim da me nece vs njeg... steta a lik je jebeni fish dobro razmisljanje Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
немач појма Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Sto je fora na high stakes pokeru kad se ode all in igraju se dvije ruke : ) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 pa dvije ruke, tacnije dva, ili vise, po dogovoru, flopa/turna, ako je bio all in na flopu, da bi se smanjili swingovi...ako jedan igrac dobije prvu ruku, a ovaj drugu, dele po pola i sl. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 ok je skroz to,ja volim isto nekad da se dogovorim,a posto je mnogo njih retardirano,cesto umem da napravim mnogo do jaja dil:))))) tipa drzim top set i jednu u boji koja se cheka i dogovorim se sa likom koji ceka tu budjavu boju i placa me samo sa tim ceo all in od recimo 7-8 soma da vrtimo tri puta i on pristane,ahahahah,kakav donk:))) naravno,car dobije prvu ruku i to na turnu,ali ja druge dve bez problema prezivim i odnesem 2/3 pota Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Sinoc sa drugarima igrao, u 6 ruku 3 puta mi je podeljeno AA, samo 2 puta sam uspeo da naplatim, ipak na kraju uzeh kintu :D Poceo sam da tretiram AA kao svaki rucni par i isplacuje se, barem ne gubim zivce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 "samo" 2 od 3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Sto je fora na high stakes pokeru kad se ode all in igraju se dvije ruke : ) ? podseti me na ovo Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 varijacija me ubija na lajvu u poslednje vreme, naucio sam da tolerisem to i boleo bi me kurac da me ljudi ne poseravaju kada sam dekintiran...poslednja ~4 lajva mi se zavrsavaju tako sto finu sumu guram na flopu kao ogroman favorit i idem kuci svorc...smor Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 12, 2011 Report Share Posted April 12, 2011 ako nekog zanima, upravo je izbacena sedma epizoda high stakes-a (:/), i prva epizoda pad plo-a sa monster postavom \o/ na pokertube.com Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 Samo sam jednom naplatio, lose napisah.Inace sinoc K10 s, a dole 9s Qs 2d, Jd, Js, takoreci STRAIGHT FLUSH :D Naravno imao sam srecu da je opponent imao kentu pa sam lepo naplatio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 13, 2011 Report Share Posted April 13, 2011 od mene dinar ne bi uzeo na riveru hahahahaha:> Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts