Jump to content

Poker

FATA

Recommended Posts

ja sam prisustvovao masi problema,zaljenja,kuknjavi,ragea,provokacija i slicnog,ali ono,nekako sam mozda i oguglao na sve,i sam umem da provociram,sto dilera ako mi uzme veci rejk nego sto treba,ili igraca ako vidim da je namerno isao da me rushi i usralo ga da uhvati fazon tri auta...

Ne pricam o tome, to je sve sastavni deo lajv igre :))

Nego ozbiljna frka, tipa vadjenja pistolja, tuca i slicno.

e to vec nisam,ali znam za jedan rumour kad su dosla dva lika fazon iz istog sela,i na kraju su se izuli obojica,i valjda dok su isli na stanicu poceli su da se napusavaju u fazonu "ISAO SI NA MENE",i valjda su se ponabadali do kraja ahahahahahahahah

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

pa sa obzirom na to da je poznato da je negreanu veliki gubitnik,ne znam sta je tu cudno [:p]

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

Igrao neki turnir za 45 ljudi. Na skill se nastakujem i budem chip lider na final tablu. I onda dodje umobolni retard iz ukrajne. Zasto mora tako da sere nekog mulca? Lik je na kraju zavrsio drugi i vise mi je krivo sto je on uzo dobar plasman nego sto sam ja ispao 6.

Sve je all in pre flopa

tardz.jpg

Nije velik turnir u pitanju ali sam istiltovao jer sam se na skill nastakovao i dodje tako neki retard koji ce sve pare presuti nekom drugom takvim nacinom igre.

Edited by moyo

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

pa dobro,ja sam se uhvatio bas za taj primer jer je on ocajan kesh igrach i svi ga izuvaju i poznato je da je on turnirski igrach...znam za ovu prichu http://www.onlinepoker.net/poker-news/poker-pros-news/daniel-negreanu-determined-bring-cash-game-scratch/5223 i sad ko za baksuz ne mogu da nadjem drugi link,valjda je na kraju odustao jer ne moze da se prilagodi...

gruja novi alen

Nije velik turnir u pitanju ali sam istiltovao jer sam se na skill nastakovao i dodje tako neki retard koji ce sve pare presuti nekom drugom takvim nacinom igre.

prekrsio sam obecanje i odlucio da odigram $2 sit n go za 180 igracha. final table i sad sam kao zaradio 9 dolara kao 8mi, ali prvo mesto 100.

jedna ruka KK, all-in, lik me dobije sa A9 na riveru. aj to ok. izgubim pola chipova.

ODMAH sledeca ruka QQ, flop Q high i dva srca. Lik all in. Pokazuje ruku A 6 srca. I dobije srce na riveru.

ispadoshe mi ochi za 9 dolara

jebeni stars 2

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Ma znam ja o cemu vi pricate, samo ne volim sto skrecete sa moje poente, jelte ! Imam jedno pitanje, jel mogu da svucem pare sa full tilta direktno na visa electron, to jest, da li ce mi ovi u banci praviti problem zato sto su pare sa pokera i djavolje kocke ? Kakva su vam iskustva sa tim ? [:D]

Edited by ArktickaLubenica

inache all-in je usledio nakon turna. i bio sam bb, pa sam limpovao. zato 3,5 ruka. kako me netjeee...pauza pod hitno

ej zivote lutalice

15yqko.jpg

edit:

turnir2

jebite vi svi meni mater ako je ovo veceras realno

10d5wle.jpg

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

E bas jebiga kad se tako nesto desi... Jel su ovo limiti 100-200$ ili neki od nivoa na turniru?

Inace ja juce na oko 250 ruku +150bb, s tim da sam 4 puta imao AA i sva 4 puta puko. Neverovatno na micro limitima koliko ljudi placaju sve zivo. Dok sam igrao sng cini mi se da je bilo manje toga...

E bas jebiga kad se tako nesto desi... Jel su ovo limiti 100-200$ ili neki od nivoa na turniru?

Inace ja juce na oko 250 ruku +150bb, s tim da sam 4 puta imao AA i sva 4 puta puko. Neverovatno na micro limitima koliko ljudi placaju sve zivo. Dok sam igrao sng cini mi se da je bilo manje toga...

mjok sng. prva dva dobijaju pare. dobro je to shto sam se drzao sa tih 700 josh jedno 10 minuta i imao vishe chipova od ovog degenerika kasnije.

hm... igrao sa juche micro jer je sad kao fora milionita ruka na pokerstarsu dobijesh neke pare. i radio sam neke tard raisove, fazon 0.04. i svi folduju... ochekivao sam da ljudi sve redom calluju ali ne znam nije bash tako bilo

Nemam pojma, igram party, ne znam kako je na drugim sajtovima. Ali generalno, gomila ljudi nece baciti draw, nece baciti pocket par, nece baciti ruku pre flopa ako su limpovali pa ih neko rejzuje itd. Naravno da nisu svi takvi, ali na stolu ih ima uvek po par komada. Sto je naravno dobro, ali ume ponekad da iznervira :D