jasamnepismen Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Jutro! Josh 1 kolokvijum u 11 i idem kuci! ^_^ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 poz, braćo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Odoh u selo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 au sta sam ja sanjao nocas mislim da ovo prevazilazi i nikitu cak bio sam na ispred zgrade sa caletom i vozimo se liftom koji je otvoren sa jedne strane idemo do zadnjeg sprata a tamo nam otvorena vrata od stana (koji je pritom stari stan u kome je zivela moja baba, u kome vise ne zivi) i unutra neki klinci i neka keva rovare po stvarima i vade sve napolje ja onda odlazim do prvog komsije i na sebi nemam gace samo majicu :D i kazem liku koja otvara vrata da okrene 911 dolaze panduri i pitaju me zasto se stan vodi na milana zvanog laki stojim zbunjen i kapiram da me sva ova deca oko mene ustvari wispuju sve kao (kao sto moze u wowu/bnetu :D) i da nisam provalio nijedan wisp jer mi se zabagovalo nesto inace sam spavao oko 10h i tresla me je hladnoca pre nego sto sam zaspo kakav heavy mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 dolaze panduri i pitaju me zasto se stan vodi na milana zvanog laki Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 auuuu sinoc bash vrh bilo, bio u Bajci, pevala Jami i bash je vrh bilo, dodushe malo su starije generacije, al dobo, u sushtini sjajno veche :D + kakve pichke... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) razmisljam nesto jutros... jesam krele da posle 9 meseci ja okoncavam vezu jer mi je jednostavno dosadno nekako... oh well. sad kapiram zasto pametni drze jednu u rezervi ^^ Edited March 28, 2010 by Miksa Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 I dalje sam pijan od sinoc ,mozda zato shto sam pio do 7 juttros? :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 auuuu sinoc bash vrh bilo, bio u Bajci, pevala Jami i bash je vrh bilo, dodushe malo su starije generacije, al dobo, u sushtini sjajno veche :D + kakve pichke... razmisljam nesto jutros... jesam krele da posle 9 meseci ja okoncavam vezu jer mi je jednostavno dosadno nekako... oh well. sad kapiram zasto pametni drze jednu u rezervi ^^ eto šta se desi kad te kao klinca stariji klinci ne tuku dovoljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 zna neko banku koja radi nedeljom? Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 dolaze panduri i pitaju me zasto se stan vodi na milana zvanog laki Hahaha, možda ima još neki :) zna neko banku koja radi nedeljom? Rade ti banke u Delta City-ju i Ušču. U delti je Intesa, nemam pojma koja je u Ušću. Imaš i Societe Generale u Hajatu, i ona radi nedeljom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Hvala ti puno... Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Kakav dojajni dram bejashe sinoc jbt... Bas sam se do jaja proveo Mrzim ovo pomeranje vremena... Bljak Sta danas da radim, da prcam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 stojim zbunjen i kapiram da me sva ova deca oko mene ustvari wispuju sve kao (kao sto moze u wowu/bnetu :D) i da nisam provalio nijedan wisp jer mi se zabagovalo nesto gadan trip Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Dosao iz NSa sa turnisa..bilo do jaja, izgubili u 1/8 finala..sve u svemu bice bolje :) odo da se vidim sa devojkom pa odo da spavam mrtav sam umoran..a od sutra da se sredjuje stanje u skoli :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracktorista Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 da li cu i jedan dan spavati kuci, ili barem po mraku \m/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 (edited) Ja imam isti problem ko Daki,samo sto spavam kod kuce :/ Odo na sketba,usput cu da kupim slicice :> Edited March 28, 2010 by alpha Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Chachak! \o/ 20 dana 'ladim jaja. poz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 poz, braćo Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 des tibore brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 treba mi scena iz sp-a, kad cartman dobije milion dolara, ne mogu nikako da nadjem :/ plzplzplzpzlplzpoz Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 try cartmanland epizodu :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 sve su iste jebo im pas mater Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Pa ti se blago meni kastriraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 chek polako, shutno si ribu, verovatno si hteo da se pomirish i sad su sve iste, e pa necemo tako:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts