LESkOpoz Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 bila devojcica kod mene,i shvatili smo da je ipak bolje da se razidjemo...Nekako je sve to lepo proslo,sporazumno,i drago mi je sto cemo ostati u dobrim odnosima... on the other hand,VISE VREMENA ZA KANTEREEEEEEEEEEE :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 6, 2010 Report Share Posted March 6, 2010 ortakinja castila prvu platu pa sam jeo i pio za dzabe :) a posle sam se smrzao kao picka jer je napolju ledeno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ortakinja castila prvu platu pa sam jeo i pio za dzabe :) СРБИЈА ДО ТОКИЈА!!! @топик ноћас ми је било мегагига. овако се нисам смејао годинама. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Pushi ga rale to sam i ja hteo da radim, sad necu ispashce da te kopiram .!. haha :D kokos! :D @topic, bio na nekoj koktel zurkici malo popio lepo vece skroz, sad se razmisljam dal da spavam posto treba da pomazem caletu nesto od 7 :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 19i rodjendani su bolji od 18ih :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Vratio se iz Arandjelovca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 opravio parti u stanu gde zivim sa devojkom.... bilo super, samo sto smo mrtvi umorni.... malopre isterali poslednjeg gosta a sutra raspremanje vracanje tepiha and stuff... ne pravim vise zurke koje nisu na otvorenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaa Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 jao kakvo vece BEJZ BEJZ! ludnica prvo neka bleja pa posle plas.. salim se, bio sam u igraonici celo vece hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 dobrojutroske vidim lepo napolju, al ladno!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 da da, ja sad izasho u duksu i smrzo se ko pichka, jebem ti zubato sunce :) al lepo je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Odoh u Beč, nemojte da pravite sranja dok nisam tu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 gl hf :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nisam bio nigde i ne idem nigde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ja se lepo proveo sinoc svidja mi se kako je poceo i ovaj dan sa ovim suncem and shit, pa makar bilo i hladno Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nisam bio nigde i ne idem nigde. m2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Nisam bio nigde i ne idem nigde. m2 vi ste jedna velika hipnotisana gomila \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Katastrofa je kad covek prestane da pusi, kada ukapira u kakvom su mu stanju odeca i glava i koža i sve nakon izlaska u lokal gde ima pušača. Sinoć čak nije ni previše bio zadimljen lokal, tamo mi nije smetalo ni malo, ali kad sam ušao gajbi loloukast :( Skidam living in oblivion, pa idem da radim, pa nocas kad se vratim taman da zablejim u film. Hvala rur-movie-guruima! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Bio u Austriji 8 dana, vratio se, ne cujem na levo uvo :/ Jebem ti Evropu. btw, bilo je odlicno :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 bila devojcica kod mene,i shvatili smo da je ipak bolje da se razidjemo...Nekako je sve to lepo proslo,sporazumno,i drago mi je sto cemo ostati u dobrim odnosima... jebeno ne mogu da verujem ista situacija kod mene ... ali bukvalno ... :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 sad zajedno na opijanje u sid da zaboravite tesku tugu zivota Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Poenta je sto uopste nisam skenjan ... tako da ono :D There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 prokleti panduri, sinoc me zaustavise oko 3 ujutru...ali nisam nesto pio tako da sam naduvao 0.12, in your face! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 Pa i ne bi valjalo da se ponovi Beer Fest 08 :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ne bi zaista...al stvarno sam jebeni baksuz sa tim pandurima...dok sam bio na redovnom seo prvi put u kola posle 5 meseci i ajde da ih operem posto celu zimu stoje napolju...lep, suncan dan, krenuo ja do perionice (koja je na 500 metara od mene) i zaustavlja me murija...dajem dokumenta, rekoh redovna kontrola...i onaj lik me gleda i pita "a svetla?"...ja se lupio po glavi, jebeni novi zakon...krenuo da me smara, kazna 3k, al sam se izvukao nekom pricom...moracu definitivno da nabavim negde aparat za alko test i lepo dunem pre nego sto sednem u kola da vidim na cemu sam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 7, 2010 Report Share Posted March 7, 2010 ili da jednostavno ne pijes kada vozis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts