Cela Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 (edited) ajd, a i ne moraš skoro da se vraćaš na forum, kad si već krenuo ok , sir :( nije mi jasno kako ne vidis velicinu blejanja sa erom ojdanicem :( Edited March 1, 2010 by Cela_ When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 hajli car poslovnog rla meni je u principu brzo prosao danasnji ponedeljak, cim se nesto radi ide vreme ^_^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 kili working man! 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 medakovic 2 klasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ajd, a i ne moraš skoro da se vraćaš na forum, kad si već krenuo ahahaha, slam fucking dunk :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Zzzz ocajno radi sezam zadnjih 4 dana, ne mogu nista da skinem a milion serija mi se gleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Sutra cu da budem pravi Srbin i ubicu jednog lika na faxu sto mi je prozivao kevu. Epski nacin da napustim fax ionako je sranje, bice najsladja greska u mom zivotu. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ti si prvi koji je to napisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ja sam crnac/cigan. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ulala! raspadam se,tragedija...moram da se danas dovedem u red,da bar sutra lepo zapocnem radnu nedelju,kad vec danas nisam mogao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Nikita ko ti drm'o kavez? GIEF NAMEZ!1 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 +1 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ocu da frapsujem!! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Bio na praxi, dosao kuci pa malo odspavao, treba da uzmem da ucim ali od toga danas izgleda nema nista :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Sutra cu da budem pravi Srbin i ubicu jednog lika na faxu sto mi je prozivao kevu. Epski nacin da napustim fax ionako je sranje, bice najsladja greska u mom zivotu. vidis,dao si mi dobru ideju za napustanje faxa... nista,cekam sad da mi neko isproziva kevu. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Zašto bi ti napuštao faks kada završavaš ispite sa WC šolje ? Razumem da je danas obrazovanje u kurcu, ali ako imaš obezbeđen posao ne vidim čemu takvo razmišljanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 hahahahahahahahh :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Zašto bi ti napuštao faks kada završavaš ispite sa WC šolje ? Razumem da je danas obrazovanje u kurcu, ali ako imaš obezbeđen posao ne vidim čemu takvo razmišljanje. upravu si... zavrsicu fax ipak! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Nemoj da zavrshish fax, fax je sranje ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Fax jeste sranje...ali ipak ga zavrsite...mozda zatreba... samo za to mozda... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Sada je sve moguce - BIO SAM NA TRCANJU!!! Cak sam i neke bele najke pazario da ne trcim u skejterkama ispustio sam dushu, bole me sada ledja, butine, stomak,ali negde se mora poceti It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Možda je trebalo da kreneš sa brzim hodanjem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 ahahha igi i ja sam danas krenuo :D isto mi neje dobro, al dobro, nisam trcao 4 meseca, nit radio vezbe... ima dumrem veceraske Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 znash da sam trcao u tvom kraju, tu na Dunavskom keju kod Juge, sa Milicem...prve dve nedelje 4 puta nedeljno, a onda posle 2 ili 3 6 puta It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 bravo Igi! i ja neshto razmishljam da krenem kad se prolepsha oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts