f4ts0 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 @fatso mami mojoj UR MOM :))))))) Naravno da ne treba da plati bre You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 igre na sreću su jedan od pokazatelja socijalne situacije - što više lotoa i sranja, to je narod siromašniji. drugi pokazatelj su reklame za refinansiranje. treći... ma ima ih milion. danas sam skontao još jedan: broj smrdljivih ljudi u prevozu. ne znam zašto, možda zaista postoje ljudi koji štede na ličnoj higijeni kad pritisne, ili se oni koji se inače ne kupaju u vreme krize razmile na šest krajeva grada da kupe hleb i parizer za tri dinara manje... u svakom slučaju, definitivno sada po gradskim autobusima ima primetno više smrdljivih ljudi nego pre 2-3-4 godine. što se karata za gsp tiče, ja sam ih redovno kupovao i hejtovao likove koji se švercuju, dok nisam shvatio da pare od karata ne idu ni za bolje autobuse ni za plate vozačima nego za korumpiranu gradsku vlast. od tada dinara nisam dao gsp-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 i novi krvavi sportovi takodjer :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 Baš neki dan konstatovah (za sebe, pošto ne pričam irl :( ) kako RTS pravi program za one koji najmanje plaćaju pretplatu, a to su penzioneri i to mahom oni iz unutrašnjosti. Žikina šarenica, Bela lađa, Kvadratura kruga, sve te stvari koje ne da ne propuštaju nego prepričavaju danima, al da plate pretplatu, bože sačuvaj. A ovamo ja dođem u situaciju da plaćam redovno a na RTS prebacim samo kad je dnevnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 igre na sreću su jedan od pokazatelja socijalne situacije - što više lotoa i sranja, to je narod siromašniji. drugi pokazatelj su reklame za refinansiranje. treći... ja sam jutros imao scenu kada nisam mogao da bacim odmah smece u tri najbliza kontejnera jer su sva tri bila trenutno u upotrebi od 3 nesrecnika, koji nisu sigurno bili chlanovi jedne porodice. I sve cesce i cesce dolazim u situaciju da se iznenadim kako izgleda neko ko rovari po smecu, jer to nisu uvek smrdljive bradonje sa poderanim pantalonama i bushnim zimskim jaknama koje nose i na +30....sto me veoma smori It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ja sam se smorio jako kada sam video nekog malog klinju da sam rovari po kontejeneru iza zgrade ali bash bash malac i pitam ga shta radish, onako drugarski on mi kaze 'trazim igracke' :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) e ljudi,mnogo bre kukate! edit: ne odnosi se na leisure-a :( Edited March 9, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ne znam zasto, ali ja nikad nisam imao problema da bacim smece u kontis dok neko rovari po njemu :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 mora da zivis na labudovom brdu! :D kod mene takodje dosta cigana koji rovare i traze, shto je najgrdje ima ih sve vishe u gspu gde prose, shto me sve vishe nervira.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ne znam zasto, ali ja nikad nisam imao problema da bacim smece u kontis dok neko rovari po njemu :S qft :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 (edited) pa kad si necovek !:) Edited March 9, 2010 by Kal1mero Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 ja mislim da svega toga ne bi bilo da je sprecen DRVOCID!! svi bi imali za hranu, niko ne bi rovario po kontejnerima i ja bi redovno dobijao na kladionici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 i ja bi sprco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 how yes no 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 9, 2010 Report Share Posted March 9, 2010 meni problem besplatnog jahanja sve više bode oči. gruvaju sve moguće cene - prevoz, grejanje, struju, a sa druge strane, gomila ljudi ništa od toga ne plaća i ne snosi nikakve posledice, pa se sve svodi na to da li misliš da je u redu platiti, ili ne. dug (mislim da je kumulativni, građanstva i privrede) prema eps-u iznosi 60 milijardi dinara, eeeej. u pravu si 100%. problem je u tome što nema prinudne naplate pa čak ni uskraćivanja usluga, ali to što je i liku sa četiri razreda osnovne jasno kao dan da vlast krade lopatama sigurno ne pomaže. logika je prosta: "ako je ovaj izneo kofer sa 100k jura, što ja da platim grejanje?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Treba mi pomoc. Zna li neko sajt odakle mogu da skidam Opere u mp3 formatu. Trazio sam torente, ali bez uspeha. Na PM :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 presao sam sa mozille na chrome,znam da vas zanima! :D palim na spavanje,poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 presao sam sa mozille na chrome,znam da vas zanima! :D palim na spavanje,poz! Chestitam! to 100% zbog facebook chat-a sad mozhesh da muvash pitjke bez da te ometa bagovanje... h3h3h3h3h luk4v s1 l35k0! :D Odo i ja na kunt poz! ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 Dobro jutro! :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 jutro jutro... nabijem na kurac sneg, jako! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 volim ja zimu,i sneg,i te zimske carolije,ali do stvarno mi je ovo vec preko glave! Padne sneg,pa se otapa 3 dana,pa 2 dana neko sunce uz -2,pa opet rokne sneg,i tako u krug... ustao sam da napisem neko sranje za faks,posto me je sinoc mrzelo,ali ne verujem da cu otici na isti,ne znam,videcu jos...posle toga idem da gledam Alisu,predvece Cigra,a posle toga mi dolaze ortaci da gledamo LS...ko zna,mozda mi svi otkazu zbog ove proklete mecave... MA POZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 (edited) Starica pretučena u bolnici Porodica Ristić iz Zaječara prijavila je Policijskoj upravi Zaječar da je u noći između 2. i 3. marta njihovu osamdesettrogodišnju baku Radmilu Petrović pretukla spremačica M.S. na odeljenju neurologije u Zaječarskoj bolnici. Radmila Petrović je već sutradan doživela šlog i ubrzo preminula. U Zaječarskoj bolnici potvrdjuju da je pokojna Radmila Petrović ošamarena. U zaječarskoj policiji kažu da rade na rasvetljavanju ovog slučaja, a kako nezvanično saznajemo, postoje očevici ovog nemilog događaja. http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=905?yyyy=2010&mm=03&dd=09&nav_id=416603 Edited March 10, 2010 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 ortakova status na fejsu, kako blejka sad na ovom mestu i kako se nervira "prijalo bi mu pivo" majko brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted March 10, 2010 Report Share Posted March 10, 2010 volim ja zimu,i sneg,i te zimske carolije,ali do stvarno mi je ovo vec preko glave! Padne sneg,pa se otapa 3 dana,pa 2 dana neko sunce uz -2,pa opet rokne sneg,i tako u krug... pa ti idi skijaj xexe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts